Kezdőoldal Ágak Szlancsik-Szabó Erika anyaként, két kisgyermekkel, otthonról lett HV a Czentlaki-Zsizsi-ágban

Szlancsik-Szabó Erika anyaként, két kisgyermekkel, otthonról lett HV a Czentlaki-Zsizsi-ágban


Szlancsik-Szabó Erika hálózatvezető lett a Czentlaki-Zsizsi-ágon

Mindenkinek más a MIÉRT-je. Szlancsik-Szabó Erikának az, hogy két kisgyermeke mellett otthonról is tudjon dolgozni. S mivel ez a Biocommal lehetséges, mintha épp neki teremtették volna… Persze, a hálózatvezetői szint eléréséhez kellett még több sikeres Reg-Enor kúra (köztük egy a férjének, egy neki), számos rendezvény és a környezetének a támogatása. De az üzenete egyértelmű: édesanyaként, két kisgyerekkel, otthonról is lehet sikereket elérni. Amit csak erősít, hogy „mindig számíthatunk egymásra a Czentlaki-Zsizsi-ágban”. Ez a kijelentés már tőle származik, mint ahogy a többi, alábbi is, mely segítségével kibomlik, hogy lehet otthonról vezetővé válni. Ebben az online világban talán nem csak anyukáknak fontos jelzés…

Ez egy családbarát vállalkozás…


Az első sikeres Reg-Enor kúra
2017-ben a férjem által ismerkedtünk meg a Reg-Enorral. Sikerült egészségügyi problémáit helyrehozni és a súlyfeleslegétől is megszabadult. Mi Kamuton, egy kis faluban élünk és sokan meg kérdezték, hogy mit csinált a férjem, hogy lefogyott és újra jár futni? Mi csak elmondtuk és jöttek a regisztrációk. A családban anyukám és nővérem is regenorozni kezdett.

Erika a Reg-Enor kúra után újra nőnek érezte magát

Vegyszermentes háztartás
Családi szintén áttértünk a vegyszermentes háztartási szerekre. Nagyobbik fiamnak (4 éves most Lacus) elmúlt az ekcémája, pedig már pici kora óta küzdöttünk vele. Nagyon hálásak voltunk! A gyerekvitaminokat is szedni kezdte és az oviban nagyon keveset hiányzott – biztosan lehet a kettő között összefüggés…

Fontos a rugalmas időbeosztás
Krajcsó Erika, a szponzorunk felhívta a figyelmünket, hogy képződött jutalékunk a sok sikeres ajánlásból, a tapasztalatok átadásából. Így segítségével elkezdtük a mi saját hálózatunkat építeni. A MIÉRT az volt, hogy a gyerekekkel többet tudják lenni, itthonról rugalmas időbeosztással tudjak dolgozni. Nagyon jó érzés segíteni másoknak!

Bál és jótékonyság
Regenoros bált és Jótékonysági Gyerek Egészség Estet is szerveztünk Kamuton, ahol Krajcsó Erika szponzorunk, valamint Arany HV párosunk, Krizsán László és Szentpáli Elena is mindenben támogattak és segítettek minket. Képzésekre ugyan ritkán jutottam el egy 4 és 2 éves fiú mellett, de CD-ket hallgattam, itthonról képeztem magam.

A Reg-Enor kúra adta a hitet
A hitet akkor kaptam meg, amikor szoptatás után 18 kg-tól megszabadultam. Újra nőnek éreztem magam! Nagyon sok szülés után lévő anyukának példa lettem. Úgy érzem, most már senki nem mondhatja, hogy ez nem sikerülhet. Bebizonyítottam!

Sokakra számíthatok
A férjem és a családom mindenben támogatnak engem, ami nagyon fontos számomra. A munkatársaim Anita, Bea és most már Vanda is azt mutatják, hogy jó csapatban dolgozni. Számíthatunk egymásra. Vannak terveim, álmaim és tudom, hogy a Biocom által sikerül mindent megvalósítani!

A két kicsi miatt dolgozik otthonról, a férje segítségével

Ezen a rendezvényes képen a szponzor és a felsőbb vezető is mosolyog

Nincs mese, a Biocomban ki kell állni az érdeklődők elé…

Az ikonnal, Szabó Sigfrid feltalálóval. Ne feledjük, a Reg-Enor kúra Erikának is segített!

Ezeket olvastad már?