Kezdőoldal Ágak „Új” hálózatvezető a Czentlaki-ágban: Demeterné Buzás Katalin, aki a regenoros hagyományokat követve lett HV

„Új” hálózatvezető a Czentlaki-ágban: Demeterné Buzás Katalin, aki a regenoros hagyományokat követve lett HV

„Új” hálózatvezető a Czentlaki-ágban: Demeterné Buzás Katalin, aki a regenoros hagyományokat követve lett HV


Miért került az idézőjel a hálózatvezető jelzőjébe? Mert Demeterné Buzás Katalin neve nem lehet ismeretlen azok számára, akik aktívak a Biocomban. A Czentlaki-ág néhány évvel ezelőtt történt robbanásszerű fejlődésének egyik motorja volt a Demeter házaspár. Attilával együtt régóta egy komoly üzletet menedzselnek, ám most „saját jogon” is feliratkozott a HV-k közé Katalin. S hogy mi kellett ehhez? Az ő megfogalmazása szerint 100 % felvállalás, saját, önálló Reg-Enor Estek lebonyolítása. Valamint az, hogy 2020-ban úgy startoljon, hogy legyen egy cél, amit egy Biocom jelmondat fémjelez nála: „Álmodd meg, Csináld meg!” Innentől pedig nagyon egyszerű a feladat: csak be kell tartaniuk az újévi fogadalmakat, és segíteni az embereknek a saját céljaik elérésében. Igen, többes számban, mert nyilván ezt is együtt csinálják. De mivel most Katalin utóbbi időszakának története következik a HV oklevél elérése útján, adjuk át neki a szót!

2020. január 7., Hévíz, Reg-Enor Est. Demeter Attila figyeli a feltaláló, Szabó Sigfrid előadását.

A hévízi Reg-Enor Est közönsége

A sümegi szervező csapat: Nánási-Józsa Mária, Bárányné Zsófi, Dömötör Andrea – Demeterné Kati és Szabó Sigfrid társaságában

Február 12-én, Demeterné Kati szülővárosában, Sümegen Szabó Sigfrid feltalálóval

Nánási-Józsa Mária, Bárányné Zsófi, Dömötör Andrea, Daróczy Ildikó, Szabó Sigfrid – örök emlék a kép a Reg-Enor Est lérehozóinak

A jelző tökéletes volt Zalaszentgróton is

A márciusi, zalaszentgróti esten Nagy Zsuzsanna Szabó Sigfriddel

Kati a szponzorával, egyben párjával, Demeter Attila Ezüst Hálózatvezetővel, valamint lányukkal, Demeter Hellával

Közös shoppingolás a felső vezetőkkel – jobbról Czentlaki Beatrix és Zoltán

Czentlaki Zoltán és Beatrix Ezüst Hálózatigazgatókkal, a tavaszi nagyrendezvényen. A régi jelszó érvényes: “Sógorom a szponzorom!”

A tavaszi, nemzetközi nagyrendezvényen Szabó Sigfriddel és feleségével, Erzsikével

Online csapatépítés

Okosmarketing a web segítségével

Home Office Biocom munka

 

Hévíz és Sümeg az első két állomás
Mint tudjuk, ha január, akkor indul a Reg-Enor kúra és ezt meglovagolva indult a saját vezetői szintem is. Első állomásunk január 7-én, Hévízen volt. A Reg-Enor Estre közel 50e-n érkeztek, akik szerettek volna változtatni. Ezt követte izgalmas készülődés, szervezés majd egy februárban megtartott, teltházas Reg-Enor Est Szabó Sigfrid feltalálóval a szülővárosomban, Sümegen, ami nagy büszkeséggel tölt el.

Velük együtt működik
Köszönöm páromnak, Demeter Attilának, valamint munkatársainknak: Nánási-Józsa Máriának, Bárányné Zsófinak, Dömötör Andinak, Daróczy Ildikónak az együttműködést, mert ennek köszönhetően februárban elértem az első 4000 pontot. Azaz hatos szintű lettem és párom is természetesen bőven 4000 pont felett zár hónapról-hónapra. Fantasztikus csapat lehetünk veletek!

110 kg családi fogyás!
2020 januárban csatlakozott hozzám vállalkozóként Nagy Zsuzsanna, aki családjával együtt addigra lefogyott 110 kg-ot a Reg-Enor kúrának köszönhetően. Elég hosszú idő és út vezetett idáig vele, de „nagyon is megérte”, míg belátta, hogy úgy is segíthet az embereknek, hogy fizetést kap érte… A következő Reg-Enor Estünket az ő szervezésében tartottuk Zalaszentgróton, természetesen Szabó Sigfriddel, március 5-én. Méltó példák számunkra a kitartásukkal, fogyásukkal. Gratulálunk nekik!

Hajrá, Zsuzsa!
Zsuzsa az első hónapban elérte a 3. szintet 5 nap alatt, utána a 4. szintet, amit szépen tart is azóta. A tervünk májusra, hogy megduplázzunk a pontokat és így 5.szintre léphet. Köszönöm a munkádat, Hajrá Zsuzsa!

Home Office – Maradj otthon!
Webinar / Zoom / Okosmarketing / Folyamatos tanulás / Online munkamódszerek használata a gyakorlatban. Az offline világot hirtelen felváltotta az online. A feladat: a mostani helyzetre való tekintettel ki kell hoznunk a legjobbat a kialakult körülményekből, minél gyorsabban!

Segítő ágvezetés
Nagyon köszönöm felső vezetőimnek, Czentlaki Zoltánnak és Beatrixnek, hogy mindezt biztosítják számunkra. Lehetőséget a folyamatos tanulásra, csapatösszetartásra, a rengeteg kedves, ösztönző szavukat. Mindig tudják mire van szükségünk…

Csinálni kell!
De nem elég a tanulás, át kell vinni mindezt a gyakorlatba is, azaz csinálni! Nagyon remélem, hogy egyre jobban el tudjuk sajátítani a tanultakat és ötvözni a hagyományos munkamódszerekkel az egyre nagyobb sikerünkért.

6 éves munkakapcsolatból barátság
Köszönöm Pigler Gréti kineziológus munkáját is, akivel havonta 1-2 napot dolgozunk immáron 6 éve. Rengeteg változtatni akaró ember életére lehetünk pozitív hatással, természetesen, ha kérik és elfogadják a segítségünket.

Tegyük jobbá mások életét!
Zárásként: hálásan köszönöm a rengeteg segítséget páromnak, aki egyben a szponzorom is, családomnak, munkatársaimnak, felső vezetőimnek, hogy mindig mellettem állnak és a segítségükkel elértem a 7. szintet áprilisban. Szeretlek benneteket! „Csak akkor teljesedünk ki igazán, ha valami olyasmit teszünk, amelyről tudjuk, hogy jobbá fogja tenni más emberek életét.” (Brian Tracy)

 

Ezeket olvastad már?