Kezdőoldal Ágak Színes őszi Startképzés volt a Lőrincz- és Kosiba-ágon, rengeteg jó témával

Színes őszi Startképzés volt a Lőrincz- és Kosiba-ágon, rengeteg jó témával

Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató is megköszönte a Kosiba-házaspár munkáját

Vége a nyárnak, beköszöntött az ősz! De a Lőrincz- és Kosiba-ág tagjai – a szeszélyes időjárás ellenére is – várva várták, hogy végre találkozhassanak egymással a budapesti Aquincum Hotelben havi rendszerességgel szervezett Startképzésen. Szeptember elején sem okozott senkinek gondot a távolság, vagy a korán kelés, az ország minden tájáról érkeztek régi és új munkatársak, akik meglepetést is okoztak, hiszen volt közöttük egy fiatal „családtag” is. Hogy kicsoda ő? A csapat krónikásának, Tálas Aliznak a képriportjából később kiderül! S bár a szerző eredetileg zárógondolatnak szánta, de ez elején is jó helyen van ez: „A Biocomban nemcsak az a jó, hogy másoknak segíthetünk, hanem az is, hogy egy támogató csapathoz tartozhatunk, akik megmutatják a jobb életminőséghez vezető utat és erőt adnak, hogy célba érjünk! Hiszen a Biocom üzlettel megvalósíthatjuk álmainkat!”


Érkezéskor mindenkit ez a kedves mosoly fogadott. Ide szívesen jön az ember, hiszen lehet érezni a levegőben a pozitív rezgést, a szeretetet és az összetartást.

Már a bejárat előtt micsoda fogadtatásban volt részünk! Szívmelengető érzés újra látni a munkatársakat, barátokat, ismerősöket!

Akik korábban érkeztek, volt idejük megosztani egymással az örömteli nyári élményeket, vagyis ápolni a kapcsolatokat


Mint minden alkalommal, most is lehetőségünk volt beszerezni a „kincseket”, amik hozzásegítenek a munkánkhoz: CD-k, katalógusok, könyvek


Ferenczy László Egészségkönyve az egyik legnagyobb „kincs a kezünkben”, aminek felbecsülhetetlen az értéke. Erre hívta fel figyelmünket Kosiba József Ezüst Hálózatigazgató Úr, aki egyben a nap koordinátora is volt.


Az újonnan érkezett munkatársak között ismerős arcok is voltak. Később fény derül rá, kik is ők valójában?


Losonczi Katalin Arany HV, természetgyógyász, fitoterapeuta, reflexológus, bioenergetikus, biorezonanciás terapeuta. Kati ezúttal a nyár végén fokozódó allergiaveszélyre hozott nekünk megoldásokat. Beszélt a gluténérzékenységről, ami mostanság egyre több embert érint, valamint ellátott minket hasznos tanácsokkal az újrainduló Reg-Enor szezonra, „új” regenorozók és az újrakezdők számára.


Kosiba Igazgató Úr hálája jeléül ünnepélyesen átadta Losonczi Katinak a „Kosiba Borászat” egyik különösen ritka borát


Kiváló Cégnek, kiváló termékpalettájához KIVÁLÓ marketingterv tartozik! Tóth Csaba előadását hallhattuk, akinek az arcán lévő határozott mosolya is árulkodik elszántságáról. Jövőképe: meg sem áll a Gyémánt HV szintig!


A szünetben egy csésze kávé mellett átbeszéltük az előadáson hallottakat és mindenki elmondta a saját véleményét


Kosiba Hajnika érzelemmel teli előadását hallhattuk-láthattuk a környezetvédelemről, a műanyag használatának tudatos csökkentéséről, a tiszta vízről. Valamint ellátott minket gyakorlati megoldásokkal, hogy mi is azonnal tudjunk cselekedni!


A szünetben a nyüzsgő társas élet mellett is volt még idő hozzájutni a „eszközökhöz”, amik előrevisznek


Nyáron is lehet regenorozni! Berényi Krisztina és Tóth Csaba HV élménybeszámolót tartottak nyári eredményeikről. Miként sikerült betartani a program előírásait a nyári kánikulában? Felfedték kosaruk mélyén rejlő titkaikat.


Tóth Csaba átvehette a „Hónap Legjobban Teljesítető Hálózatvezetőjének” járó kupát, amit kitartó munkája eredményeként kapott


Szűcsné Judit pár szóban elmesélte nekünk sikertörténetét, hogyan „fogyott ki” a ruháiból, hiszen most 27 kilóval kevesebb. Ezt egy fantasztikus szponzor támogatásával érte el, Molnár Eszter személyében.


Az elején említett új „meglepetés munkatárs”, Csőkör Lilla villám interjújából kiderült, hogyan kapott óriási lendületet a nyári verseny segítségével és most már párjával együtt meg sem lehet őket állítani! Határ a csillagos ég!


Rohamos fejlődését Erdélyiné Fojtik Anna is folytatta, akinek a története egyedülálló. Büszke szponzora meglepte őt is egy kis „flavonoiddal”.


Lezárásként megtudhattuk, hogy mi az, ami az új tagokat a legjobban megfogott a nap folyamán. Szeretnék közülük kiemelni egy fiatalembert, aki párjával, Csőkör Lillával együtt felszállhatott a Győztesek Hajójára, így most már együtt szelik a habokat!


Ez aztán a felépítés! Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató és Kosiba Hajni.

Ezeket olvastad már?