Kezdőoldal Ágak Dinamikus professzionizmus, avagy egy közel tökéletes Startképzés a Lőrincz Nap keretében  

Dinamikus professzionizmus, avagy egy közel tökéletes Startképzés a Lőrincz Nap keretében  

Friss hálózatvezetőket ismer el Lőrincz János és Imre Réka


Nagyon várták már május 22-ét, mivel közhírré tétetett, hogy az egész Startnapot Lőrincz János és Lőrincz Marika fogja vezényelni, szuper meglepetés előadókkal. Már a teljes csapat (a Lőrincz-ág ún. lefedetlen részének aktív tagjai) ott beszélgetett a kezdés előtt fél órával a parkolóban, láthatóan mindenki a legszuperebb formáját hozta. 10.00-kor igazi csengő jelezte a kezdést – amit az iskolában is rázott a pedellus annak idején… –, s elkezdődött a varázslat. S hogy mitől volt ennyire bűvöletes a képzés a budapesti Holiday Beach Hotelben? A krónikás, Pribelszki Mária beszámolójából ez is kiderül.

Lőrincz János derűt sugárzó előadásai élményszerűvé teszik a szárazabb témákat is

Mesés előadás Lőrincz Jánostól
Mindenekelőtt: Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató tartotta a képzést. Már sok rendezvényen voltunk, sőt egy általa tartott Kulcsember-képzésen is februárban, amikor a nap végén állva vastapsoltunk Jánosnak, mert annyira szuper volt. Mint most is, ugyanolyan a színvonal, ugyanolyan a tematika és mégis, minden pillanatban elvarázsolt bennünket a közvetlenségével, felszabadultságával, dinamizmusával és történeteivel. Elkápráztatott a kapásból, fejből, papír nélküli számadatok szórásával… Jánosban az a jó, hogy a 30 év történéseit beleszövi a marketingtervbe, a „kerékbe” és mindenbe IS úgy, hogy egy mese az egész képzés!

A Gyémánt Hálózatigazgató és a mesés marketingterv

Színes terméktapasztalatok
A 10 Top termékről Lőrincz Marika, Némethné Zsóka és Kulacs-Lőrincz Annamária beszéltek lelkesedéssel és megszívlelendő tartalommal. Az Eye Support rejtelmeibe Lakatos András avatott be, megosztva, hogyan dobta el a szemüvegét… Úgy repültek az órák, hogy észre sem vettük és már délután volt.

Horváthné Dr. Kökény Annamária és Horváth Annamária Lőrincz Jánossal és Lőrincz Marikával

Lakatos András és az Eye Support

Horváthék családban „nyomják” a végtelenségig
Aztán következett egy anya-lánya páros, Horváthné Dr. Kökény Annamária és Horváth Annamária a Vass-ág Ezüst Hálózatvezetőjeként, akik röpke másfél órában meséltek magukról. S arról, hogyan, miként lett Annamária 17 évesen hálózatépítő, s hogyan építette tudatosan a karrierjét a krumpliföldtől a Maldív-szigetekig. Nekem az tetszett a legjobban, hogy a mai fiatalok között is vannak ambiciózusok, akik megvalósítják az álmaikat, az egész családot a Biocomba terelik, és együtt viszik a családi vállalkozást a csillagokig. Jó volt hallani, hogy nagymama és unoka, édesanya és édesapa összefogtak, és családiban „nyomják” a végtelenségig. Sok sikert kívánunk innen is a szuper párosnak!

Új vezetők elismerése

S akkor jöttek az elismerések:

  • Balázs Anita,
  • Lakatos András és
  • jómagam (Pribelszki Mária) is megkaptuk az immáron ünnepélyesen is átadott hálózatvezetői okleveleket.

Imre Réka Gyémánt Hálózatvezető örülhetett, hiszen „csodacsapatának” két tagja is elismerésben részesült Lőrincz János által. S milyen is az, amikor egy Gyémánt Hálózatigazgató adja át a díjakat? Varázslatos.

Vándorkupa, negyedszer
Jómagam (Pribelszki Mária) immáron negyedik alkalommal vihettem haza az Imre Réka csapat vándorkupáját, mely mindig a hónap legdinamikusabb munkatársának jár. Még egy alkalom és a kupa véglegesen hozzám költözik a csodaszép, 111 éves porcelánmedve mellé, a jól megérdemelt helyére…

Felejthetetlen nap volt
A nap végén már mindenki mindent elmondott, megélt, megölelgettük egymást, de voltak társak, akik nem tudtak eljönni, így élménybeszámoló volt estig nekik telefonon, nehogy kimaradjanak a csapatéletből – a cikk az ő kedvükért és mindenki tájékoztatásáért is született. Köszönjük szépen az élményt Lőrincz Jánosnak és Lőrincz Marikának, felejthetetlen nap mindig a Lőrincz-nap, ez is az volt. Köszönjük, hogy a részesei lehettünk!

Horváthné Dr. Kökény Annamária előad

Horváth Annamária mesél a krumpliföldtől a Maldív-szigetekig tartó útjáról

János prezentációját az Angyal figyeli…

Anya és lánya virágok között

A mester és tanítvány a marketingtervvel

Csoportkép az égben

A János

A kupa negyedszeri elnyerése

 

Ezeket olvastad már?