Kezdőoldal Ágak Százan családi hétvégéztek a Turóczi-ágban – Csapatépítő őszindítás Erdélyben

Százan családi hétvégéztek a Turóczi-ágban – Csapatépítő őszindítás Erdélyben

 


A Turóczi-ágban valódi hagyomány a családi nap: már a negyediket szervezték az ősz elején. Pontosabban ez már egy hétvége volt, így még tovább élvezhették egymás társaságát. Az erdélyi Péter-ág részeként működő csapat tagjai ezúttal szeptember első napjaiban találkoztak. A romániai, 100.000 pontos hálózatot menedzselő ágvezető, Turóczi Melinda (akinek a tiszteletére bált rendeznek október végén a Péter-ág vezetői) értékelését néhány munkatárs visszajelzése is színesíti a besenyői összetartásról.

Ragyogó programok
Ezen a családi hétvégén 96 gyűltek össze magyar és román anyanyelvűek. Derű, jó hangulat, önfeledt nevetések, barátkozások, szeretet kötötte össze a csapatot. De a beszélgetések mellett különböző programokkal is színesítették a napot. Ilyen volt a gyurmázás-, a kirándulás a szerelmesek fájához, az asztalitenisz, a Besenyői Olimpia, Apa-Fia foci, tábortűz, gitározás – és persze együtt főzés, buli…


Anyanyelvtől függetlenül
Köszönjük a csodálatos hétvégét! Úgy hangolódni-fonódni-fogni össze embereket az ország számos részéből (Galati, Bukarest, Brassó-Rozsnyó, Kovászna megye, Kolozsvár), hogy mindenki jól érezze magát, és azt kérdezze mikor lesz a következő – anyanyelvüktől függetlenül – ez maga a csoda…! Az ilyen pillanatokért érdemes dolgozni… Köszönöm nektek! Főleg azt, hogy ennyire összeállt a csapat, ezáltal összeállt a rendezvény. Szeretem, hogy sokan szerették, hogy élményt nyújthattunk. Külön köszönet a nagyszerű fotósoknak, mert így mindent megmutathattunk!

S most következzen néhány visszajelzés a csapattagoktól (a képek pedig egyébként is magukért beszélnek…)

Micsoda verseny…
Szuper napunk volt! Minden nagyon jó volt! Kiemelném a versenyt, mert ott nagyrészt mindenki részt vett és jól is érezte magát!

Hála a családért
Szuper hétvége volt! Köszönöm mindenkinek, hogy együtt lehettünk. Külön pedig Melindának, meg a párjának, Sándornak a rengeteg munkájukat, amit beletettek, hogy mi ilyen jol érezzük magunkat! Végtelen hálás vagyok, hogy a Turóczi-ág az én “családom” is!


Nagyszerű vezetőink vannak!
Élmény volt látni, hogy az olimpián kortól függetlenül mindenki együtt tudott játszani, szervezni, örülni! Hálás vagyok minden percért, hogy ilyen nagyszerű vezetőim vannak és hogy ennek én is részese vagyok. Köszönöm a csapat nevében is!

Az érzés…
Mivel nem tudom szétválasztani, melyik volt a legjobb élmény… nekem az ÉRZÉS. A szeptember elsején és másodikán, Besenyőn tartott családi nap számomra egy olyan élmény volt, amely hatalmas érzést váltott ki belőlem. Pozitív tevékenységek sorozata által “befolyásoltuk” embertársainkat egy jobb és élhetőbb jővőért. Egy ember mögött beláthatatlan sok jó ember… csatlakozása, kapcsolattartása. Maradandó alkotás.

Mindannyian élveztük!
Ezt a családi hétvégét nagyon élveztük mindannyian, jó volt kapcsolódni így is. Nagyon tetszett az összetartás, a verseny, és a hely, ami nagyon sokat segített eleve a relaxálásban. Köszönet mindenkinek, aki itt volt, és külön köszönet azoknak, akik részt vállaltak a programok szervezésében és kivitelezésében!

 

Ezeket olvastad már?