Kezdőoldal Ágak Aki ott volt a szegedi Kulcsember-képzésen, már csak alkalmaznia kell a kapott tudást a sikerhez

Aki ott volt a szegedi Kulcsember-képzésen, már csak alkalmaznia kell a kapott tudást a sikerhez

Gyönyörű, verőfényes nap kivételes délelőttje – így jellemezte Tóth Gábor a Molnár-ág Kulcsember-képzőjét. A jelzők egyszerre szóltak az időjárási körülményeknek és annak a tartalomnak, ami napsütés nélkül is bearanyozta volna a szegedi központú csapat szombatját. A hálózatvezető az április 13-i, az iparkamara székházában tartott tréningről azt írta: magas hullámhosszon rezgett. Köszönet a világos beszámolóért, melyen a tanítások egy része is átsugárzik.

 

Ocskó Erzsébet hiteles koordinátora volt a napnak

Harmat Csaba a felépítésről beszélt

Ágverseny-győztes felvezető

Sokan gondolták azt, hogy azt a napot tanulással töltik. Ennek szellemében 10 órára megtelt az előadóterem. Ocskó Erzsébet nem véletlenül kapta feladatul a nap koordinátori teendőit. Egymás után kétszer nyerte meg az ágversenyt s ezzel járó serleget. Humoros bevezetőjével ráhangolta a munkatársakat a várható eseményekre.

Szerbiai szavak a felépítésről

Az első témát, mely kb. 50%-ban meghatározza az új munkatárs karrierjét üzletünkben, Harmat Csaba, a vajdasági ág Ezüst Hálózatvezetője ismertette. Ez nem más, mint a felépítés! Ez a fogalom egy nagyon fontos dologra utal: nem látható s érzékelhető dolgokat megfelelő rangra emelni, ezeknek értéket adni. Aki megértette üzletünk lényegét, az folyamatosan, mindent felépít!

Gyakorlati példák

Ebben a témában a legfontosabb cselekvéssor, mikor a vezetőt, a munkatársat és a vendéget bemutatják. Ezt a gyakorlatban Imre Zsuzsi profi módon vezényelte le Sajbenné Ildi és Szélpál Andrea segítségével. Mottó: Aki megtanul jól felépíteni, annak az üzletünkben is nyert ügye van! Mesélj történeteket!

A szakavatott Dankó János kérdések (és válaszok…) mentén ébresztett gondolatokat

Termékhasználat és értékesítés

Rövid szünet után két témában kaptunk értékes információkat: termékhasználat és értékesítés. A legszakavatottabb vezetőtársam, Dankó János Arany Hálózatvezető vállalta, hogy megosztja velünk tudását. Ehhez elgondolkodtató kérdéseket is feltett:

  • Te hány terméket használsz a saját boltodból?
  • Mennyi a pontértéked?
  • Vannak-e törzsvevőid?
  • Mennyi eladást segítő eszközöd van?

Kérdezz és figyelj

A kérdésekre a válaszokat is megkaptuk maradéktalanul! Lényeges része volt az előadásnak, mikor tisztáztuk: ha eredményesek akarunk lenni, mindig a termékek, szolgáltatások előnyeit, illetve saját jó tapasztalatunkat ismertetjük, és soha nem a száraz tényeket soroljuk! Mottó: Ha sikert akarsz, kérdezz, kérdezz, kérdezz… és figyelj!

Felépítés és elindítás a gyakorlatban

Az ágvezető az elindításról

A nap utolsó előadását Szélpál Andrea ágvezetőnk mondta „tollba”. Szinte szó szerint jegyzeteltük szavait. A témája az elindítás volt. Előadásban többször hangsúlyozta, hogy a sorok között ülő vezetőtársaim most nem ülnének itt, ha ő nem szánta volna rá az időt, illetve elfogadta volna, hogy nekik nincs szükségük arra, hogy a regisztrációt követően, egy újbóli találkozón ismertesse programunk előnyeit!

Molnárné Andrea ágvezető az elindításról tanított ezúttal

Stabilitás mélységgel

A másik nagyon fontos technikai kérdés, hogyan építs stabil üzletet? A mélységépítés elvi megértése sokat segített mindannyiunknak.

A napot egy-két felemelő gondolattal zártuk

  1. Gondolkodj győztesként!
  2. Írd le, milyen partnereket szeretnél magad mellé!
  3. A reggeli „mantra” ráhangol céljaid elérésére (Hálás vagyok…)
  4. Ebben az üzletben csak az veszthet, aki feladja!

Feltöltődve

Az egész nap magas hullámhosszon rezgett. Mindenki feltöltődve, ambiciózusan, ötletekkel tele indult haza. Szuper nap volt! Köszönjük!

Tóth Gábor a Biocom webportál kedvéért kettőzött figyelemmel követte az eseményeket

 

Ezeket olvastad már?