Kezdőoldal Ágak Nyári képeslap a Molnár-ágról

Nyári képeslap a Molnár-ágról


Bár lassan a facebook, a selfi és az mms kiszorítja, még mindig nagy keletje van a képeslapoknak. Az idősebbek talán még emlékeznek: ez az a valami, amit akkor küldünk szeretteinknek például, ha elmentünk nyaralni valahová… A Molnár-ágról is érkezett egy képes üdvözlet, ám nem a homokos tengerpartról, esetleg a Kárpátok hegyei közül. Abból a teremből, ahol a sikereket elismerik, miközben az alapokat tanulják. Ez a „képeslap” azt jelképezi, hogy nyáron is (üzleti) pezsgés van Dél-Magyarországon, függetlenül attól, hogy kánikula van, s itt a szünidő. Persze üzenet is van rajta, amit Molnár Antal ágvezető írt. Szívesen idézzük!

„Nyár lendület, lelkesedés kiváló emberek a Molnár-ágban!

Egy tapasztalt hálózatépítő számára fantasztikus jelzések nyáron a következők:

– hónapról hónapra sok új minősült,
– hétről-hétre rengeteg házi infó és sok új belépő,
– lelkes, lendületes tervező emberek.

Ebben az évben nagy sikerrel vizsgázik a kulcsember-képzés, amely igazán pontos utat mutat a sikeres, nagy Biocom üzlet felépítéséhez minden tenni akaró üzlettársunk számára! A cél egyértelmű: minél több új hálózatvezető emelkedjen fel december végéig. Tehát, egy szó, mint száz, mi CSAK sikert tervezünk és ennek nyomán egyre több új munkatársunk akar vezetővé válni!

Újra csak azt mondhatom: fantasztikus üzlettársaink vannak! Mindenkinek szívből gratulálok, szponzoroknak és újaknak egyaránt. Kívánok nektek nagyon sok új belépőt júliusban is!

Legyetek gyémántok, mi is azok lettünk!!

Őszinte barátsággal: Molnár Antal és Andrea, ágvezető.”

 

Ezeket olvastad már?