Kezdőoldal Ágak Nagy öröm és ünneplés Erdélyben: Turóczi Melinda 53000 PÉ fölött!

Nagy öröm és ünneplés Erdélyben: Turóczi Melinda 53000 PÉ fölött!

Együtt örül a csapat a sikernek Erdélyben, a Péter-ágon

Együtt örül a csapat a sikernek Erdélyben, a Péter-ágon

Vajon kinek nagyobb öröm, ha valaki elér egy ilyen csodálatos „álomhatárt”? Annak, aki megcsinálja? Annak, aki az úton idáig vezette, szponzorálta? Vagy a csapatának? A barátainak, üzlettársainak, a családjának? A nagyobb ágvezetésnek? A többi, társ-hálózati csoportnak? A cégnek? Különbséget tenni szinte lehetetlen, ezért maradjunk abban: mindenki egyformán örül Turóczi Melinda sikerének. Romániában éppúgy, mint Magyarországon vagy Szlovákiában, Szerbiában. Mert az ő eredményei mások számára is utat mutatnak: álmokkal, célokkal, tervezett munkával nagyon komoly teljesítményekre lehet képes bárki. A következőkben egy rövid méltatás következik a büszke szponzor-házaspár hölgytagjától, majd az ünnepelt néhány szerény gondolata, mely akár tanácsadásként is felfogható. S nemsokára írjuk a hosszabbat, a Gyémánt HV-ról…

PÉTER ÁGNES ÁGVEZETŐ ÜNNEPI GONDOLATAI:

Példaértékű hozzáállás
Turóczi Melinda munkája, vezetői hozzáállása példaértékű. Megmutatta, hogy ha van egy erős célod, amelyhez jó érzés társul és kitartóan teszel érte, elérhető. Olyan szenvedéllyel, elkötelezettséggel teszi a napi feladatait, hogy hónapról hónapra sokszorozódik a sikere.

Gyémánt-úton
Büszkék vagyunk rá és örömmel nézzük gyémánttá csiszolódását, merthogy a Gyémánt HV-ság küszöbén áll! Fejlődés, minőségbeli változás, minősülések, nagyobb jutalékértesítők – ezek jellemzik a Turóczi-csapatot az utóbbi tíz hónapban.

Szeretettel vezet
Melinda céltudatosan, tervezetten, jó érzéssel, szeretettel vezeti csapatát. Eddigi erőfeszítéseink szépsége megmutatkozik ilyenkor: már nem a mi munkánk eredményét figyeljük, hanem egy kiemelkedő vezetőnk sikereit követhetjük nyomon. Vele örülünk, es nagyon büszkék vagyunk rá, a leendő Gyémánt Hálózatvezetőnkre!

Szívvel és ésszel
Melinda munkájában összekapcsolódik az ész (tiszta gondolkodás), és a szív (a szeretet, az elfogadás, a tisztelet), meg a szervezett, tervezett munka. Ennek következménye adja a nagyszerű eredményeket. Gratulálunk az 50.000 pontos „álomhatár” átlépéséhez! Mi tudjuk: ez hamarosan duplázódik…

Turóczi Melinda szponzoraival, az ág vezetőivel: Péter Ágnessel és Csabával

Turóczi Melinda szponzoraival, az ág vezetőivel: Péter Ágnessel és Csabával

TURÓCZI MELINDA ARANY HÁLÓZATVEZETŐ RÖVID VALLOMÁSA:

50000 PÉ fölött
Egy üzleti álmom, célom most már valóság: mérföldkő volt, amit átléptünk. Mindez egy rendszeres, élő csapatmunka eredménye. Folyamatos gondolati, lelki és cselekvésbéli „edzésnek”, s ezek minden napi gyakorlatának köszönhető.

Szakma, ami hivatás és élmény
Mit tettem érte? Konkrétan, napi szinten az aktív hálózatépítői, szervezői munkát gyakoroltam (ismerősök listája, találkozok egyeztetése, infók, után követő beszélgetések, képzések, vezetői találkozók, kapcsolattartás). Nekem azon túlmenően, hogy ez egy tanulható szakma, hívatásomnak érzem, sőt, élem, tehát élmény, felelősség az üzlet – maga az élet. Ezt tanítom, tanítottam, tanítják, s együtt cselekedjük.

11 vezető a csapatban!
Nagyon büszke vagyok vezetőimre, hiszen 7 aktív minősült HV (Gligor Erika, Mihály Zsuzsanna, Dósa Annamária, Péter Hajnal, Gábor Ágnes, Torma Tünde, Ambarus Egyed Róbert) és 4 társult hálózatvezető van a csapatomban.

Köszönet az egész, nagy csapatnak, és külön szponzoraimnak, Péter Áginak és Csabának!

Téglánként összerakott ház
Engem ez gondolat táplál, vezérel: „Minden csoda a tiéd lehet, a legmerészebb álmaidat is megépítheted – de lassan. Téglánként. Minden tégla lerakásához türelem kell, kitartó szorgalom, s főleg hit, hogy ebből végül ház lesz. Minden egyes téglánál látni kell a házat! Ez a hit.” (Müller Péter)

Ezeket olvastad már?