Kezdőoldal Ágak Mindennel össze tudja egyeztetni a Biocomot – Orbán Tünde HV lett Erdélyben, a Ferenczy-ágon

Mindennel össze tudja egyeztetni a Biocomot – Orbán Tünde HV lett Erdélyben, a Ferenczy-ágon

Ilyen jókedvű ez a Biocom üzlet!

Ilyen jókedvű ez a Biocom üzlet!

A Ferenczy-ágnak Erdélyben (a mostani hónapokban csúcsokat döntő) Péter-ágon kívül is kezd erősödni egy hajtása: Szász Laura vezetése alatt egyre másra születnek a hálózatvezetők. Nemrég a mostani szponzor, Miklós Magdolna vezető válásáról adtunk hírt, s lám, azóta már ő is „lemásolta” magát a kisvárosban, Bethlenben. Orbán Tünde először harmadiknak választotta a Biocomot a meglévő tevékenységei (és persze, családja…) mellé. Sőt, az üzlet választotta őt, aki tulajdonképpen csak a jó terméktapasztalatairól beszélt. Aztán most már olyan hálózatvezető, aki a három hónapos kvalifikációs előíráson túl is tartja a bő 4000 pontot, így kitűzőt is kapott. És sok jó visszajelzést a termékekről, üzletről – valamint az életről a tréningek, tanítások mentén. Mert, saját bevallása szerint fejben is változott, nem keveset. De a többit már ő meséli az alábbiakban, miközben szeretettel gratulálnak neki felső szponzorai: Szász Laura és Ferenczy László.

2014 decemberében regisztráltam és bevallom, üzletben egyáltalán nem gondolkodtam. Közgazdászként és saját vállalkozóként nem igazán akartam időt szentelni egy harmadik vállalkozásra, mert a Biocom is az.

Alaptermékek vonzásában
Eleinte és mindössze a 7 éves kisfiam immunerősítésére való termékeket akartam kedvezményesen beszerezni:

  • Grépfrútmag-kivonat,
  • C-vitamin,
  • Korall kalcium,

Később ezek lettek kedvenc termékeim, hiszen első munkatársam és kulcsemberem is ezekkel a termékekkel vonzott be.

Üzleti ébredés, tapasztalatok átadása mentén
Később – terméktapasztalataimról mesélve ismerőseim körében – akarva akaratlanul a Biocom üzleti részén ébredtem. Nem csináltam mást, mint amit felsőbb: tapasztalataimat tovább adva segítséget nyújtottam másoknak. Le sem tudom írni azt a kellemes érzést, amikor az egykori „beteg,” megköszöni a lehetőséget, a segítséget!

Nem lehet elég messze egy fontos képzés
Ami a fejlődésemet illeti, rengeteget fejlődtem gondolkodásban, cselekvésben egyaránt. Itt, a Biocomban van rá bőven lehetőség, hiszen a Péter házaspár nagyszerű képzéseket tart Csíkszeredán, ahová rendszeresen eljárok Habár oda-vissza 500 km, és bevallom, fárasztó, de a képzés hatalmas erőt ad és megerősítést! A budapesti nagyrendezvényekre is eljárok, szerintem nagyon fontos, hogy megadatik az a lehetőség, hogy olyan szakemberektől tanulhatunk, akik eredményesen alkalmazzák az alternatív kezelést.

Az utolsó napi dupla után rendszeres minősülés
2016. április 30-ára értem el a 6-os szintet úgy, hogy az utolsó nap dupláztam a pontforgalmam. Úgy, ahogy a tavi liliom belepi a tavat a hónap 29-ik napján, az én pontértékem is duplázódott a hónap utolsó napján. S azóta rendszeresen kvalifikálok, pedig ugyanazt teszem, mint addig is, viszont a fejemben történt a változás.

Látom, hiszem…
Mindig felvillannak Ferenczy László szavai, „Ne hidd, amit látsz, lásd, amiben hiszel…” Mindig megtörténik, amiben hiszünk és úgy vélem semmi sem történik addig, amíg teljes szívünkből nem hiszünk benne!

Üzleti (és utazási…) célok
Persze céljaim is vannak úgy az üzletben, mint a magánéletben. Terveim szerint 2017. július 30-án Ezüst HV vagyok és munkatársaimat is HV szintre hozom. Szeretek utazni (Thaiföld, India… a többi maradjon célfüzetem titka).

Nagyon büszke vagyok munkatársaimra, hálás vagyok, hogy csapatom tagjai!

Nem szokványos ember, aki több területen is jól teljesít
A szponzor, Mikós Magdolna a következőképpen köszönti Tündét:

„Orbán Tünde egy csodálatos ember és barát, akire mindig, minden körülmények között lehet számítani! Nagyon számítottam rá, hiszen ő volt az első regisztráltam és a támogatása nélkül én sem haladhattam volna olyan könnyen… Mindenben ő volt a biztos támpont, a bástya! Kitartása elszántsága, változni akarása meghozta a gyümölcsét, jelvényes HV lett, rendszeresen minősülve. Igazi példaképe a csapatának, a hálozatépítés minden terén kiváló munkát végez. Nagyszerűen egybehangolja magánvállakozását a könyveléssel, a hálózatépítéssel és a családja iránti gondoskodással… Gondolom, ezek alapján is mindenki számára egyértelmű az, hogy Tünde nem egy szokványos ember! Ő egy igazi csoda! Minden elismerésem a Tiéd, sok sikert, nagy csapatot és robbanásszerű fejlődést kívánok!”

Orbán Tünde (jobbról) és szponzora, Miklós Magdolna egy budapesti, nemzetközi rendezvényen

Orbán Tünde (jobbról) és szponzora, Miklós Magdolna egy budapesti, nemzetközi rendezvényen

Jó kis csapat alakul Erdélyben a Ferenczy-ág újabb hajtásaként, Szász Laura (középen, Ferenczy László mellett) vezetésével. A kép jobb szélén az új HV, Orbán Tünde.

Jó kis csapat alakul Erdélyben a Ferenczy-ág újabb hajtásaként, Szász Laura (középen, Ferenczy László mellett) vezetésével. A kép jobb szélén az új HV, Orbán Tünde.

Valóban több, mint szponzori kapcsolat: barátság az övék

Valóban több, mint szponzori kapcsolat: barátság az övék

Ezeket olvastad már?