Kezdőoldal Ágak „Mi vagyunk az élő marketing” – Vecsésen tréningezett a Bőke-ág

„Mi vagyunk az élő marketing” – Vecsésen tréningezett a Bőke-ág

A Bőke csapat

A Bőke-ág év, eleji fantasztikus rendezvénysorozatának egyik meghatározó állomása volt a február 25-én tartott vecsési üzleti képzés, melyre nagy számban volt kíváncsi a csapat hajójának számos régi és új matróza. A tréningről szóló beszámoló készítője, Fábián Anita hálózatvezető úgy látja, a felemelő társaságért és a leírhatatlan hangulatért érdemes igazán eljönni egy ilyen eseményre, amiben feltöltődik az ember. Szó szerint töltőre teszik magukat, valahányszor összejön ágvezetőjük, Bőke Zsuzsi lelkes csapata. A rendezvény mottója így hangzott: „Nincsenek lehetetlen álmok, csak belső korlátok, amellyel megszabjuk, mi lehetséges és mi nem.”

Ágvezetők: Bőke Zsuzsi és Laci

Lelkes tanulni vágyók

24 évnyi üzleti múlt
A napot Bőke Zsuzsi nyitotta meg, köszönetet mondva minden résztvevőnek. Zsuzsi 24 évvel ezelőtt csatlakozott a rendszerhez és azóta éli a Biocomosok nagyszerű életét. A mai napig ott látjuk arcán a hálát és a lelkesedést! Öröm számára, hogy átadhatja nekünk két évtizedet átölelő tapasztalatát, életérzését, amiből aztán mi is profitálhatunk mind az anyagiak, mind pedig személyiségfejlődés terén.

Bőke Zsuzsi, a mindent átadni akaró tanító

Rendhagyó tematika
A nap tematikája kicsit rendhagyó volt. Zsuzsi nyitotta és zárta a képzést, viszont a közötte levő részt gyakorlatias módon oldottuk meg együtt, közösen! Saját tapasztalásokkal, saját példákon keresztül mentünk végig a Biocomos munka lépésein.

Biocomos életmód – miért is csinálom?
Fontos, hogy legyen saját sztorink, amivel kicsit átláthatóbbá tehetjük mások számára, mi mindenre kaphatunk itt megoldást. Minden saját történet ad egy pluszt az adott személynek és felkelti érdeklődését. Mi magunk vagyunk az élő marketing! A szemmel látható példáknál pedig ütősebb, nem igazán létezik. A növekedéshez, fejlődéshez három lényeges dolog szükséges, melyeket együtt beszéltünk át. Talán a legfontosabb: akarod-e?

Ki és mi hozott?
Ezután hajónk „új matrózainak” köszöntése és bemutatkozása zajlott. Tízen döntöttek úgy, hogy velünk „fedezi fel Amerikát”, és tenni szeretne egy élhetőbb, boldogabb jövőért! Sokféle életérzést, életkörülményt hallhattunk a bemutatkozások során, mikor is mindenki elmondta pár mondatban, ki és mi hozta közénk. Ágvezetőnk szerint nagy hangsúlyt kell fektetni arra, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a Biocom és a magánélet között. A kettő mindig legyen összhangban!

Akik először vettek részt a tréningen

Vezérlő célok sodródás helyett
Életcél-jövőkép-döntés. A nem döntés is egy döntés! Mégpedig az, hogy hagyod, mások szabják meg továbbra is, milyen életet élsz. Ezt a részt is több hálózatvezető példáján keresztül beszéltük át. Öten meséltek arról, nekik mit jelent a Biocom és milyen erős célok vezérlik mindennapjaik munkáját.

Nekik már megvannak a céljaik

Válj új emberré, hozz új embert!
„Óriási kincs az élet” – hangzott el az alapigazság. Minél több emberhez juttatjuk el ennek a mondatnak lényegét, annál többen szeretnének változni, változtatni. Ehhez pedig a legmegfelelőbb kulcs nálunk van. Mi tudjuk nyitni számukra az ajtót, belépni viszont már nekik kell! Önmagunk félelmeinek legyőzése, az önismereti téren való fejlődésünk nagyban mozdítja elő új emberek ránk „cuppanását”. Sok megoldást kaptunk arra is, miképp lehet régi tagból megújult tag.

Nagy volt az érdeklődés

A kapcsolattartás fontossága
Számos formája és eszköze létezik annak, hogyan tartsuk a kapcsolatot a már meglévő embereinkkel. Sokan szólaltak fel ennél a résznél is és avattak be minket fortélyaikba, személyes megoldásaikba. Az elfogadás részünkről elsődleges feladat. Gondoljunk mindig arra, mi is voltunk kezdők!

Mindenki megosztja gondolatait

Háziinfó
A háziinfónak fontos oka és célja van minden alkalommal. Amire nagyon figyelünk, hogy érezze jól magát az érdeklődő és tapasztaljon minél többet a termékekről. Átvettük, mi működik és mi az, amin még csiszolni érdemes. Legyen a fejedben, hogy mi a cél! Hogyan szeretnéd az infó lefolyását, hova szeretnél eljutni…

Bede Brigitta HV

Tóth Magdolna Arany HV

Törzsasztal
Az általunk feltett kérdésekben rejlik a varázs. Talán itt a legfontosabb, mit és hogyan kérdezünk! Zsuzsinak konkrét elképzelése van arról, hogy a törzsasztalnak mikor és miképpen kell lezajlania. Ha így csináljuk, szinte garantált az új emberek áramlata és az, hogy a „kerek egész” érzésével fognak távozni.

Szücs Tímea Ezüst HV

Budai Róbert HV

Mi a különbség?
Pontokra szedve magyarázta el az ott ülőknek, mi a különbség termékeladás és a Biocomos életmód megmutatásának lehetősége között. Óriási!

Állapotfelmérés
Hatalmas segítség a munkánkban az állapotfelmérések lehetősége. Hálásak vagyunk azon szakembereknek, akik idejüket és energiájukat adják ahhoz a komplex segítségnyújtáshoz, amivel aztán emberek tudnak általunk megújulni, egészségüket visszakapni. A legjobb benne, hogy visszamérhető!

A konzultáció gyakorisága
Ezen munkalépésről én is beszéltem. „Piszkos” anyagi és személyi érdekünk jó kapcsolatot ápolni szponzorunkkal és szponzoráltjainkkal! Mint a rendszer tagjai, egyszerre vagyunk szponzor és szponzorált is. Átnéztük azt is, hogy kivel, miért, mikor beszélünk. A gyakoriságon van a legnagyobb hangsúly.

Bőke Zsuzsika HV

Fábián Anita HV

Összefoglalás, kiegészítéssel
A nap folyamán hallottakat és átbeszélt dolgokat Zsuzsi foglalta össze nekünk, kiegészítve rengeteg hasznos és célravezető tanáccsal. Mi a dolgunk? Hogyan csináljuk?

Vörös László Ezüst HV

Molnár Anett Ezüst HV

Mindenkinek működik
„Tartsd a célod mindig szem előtt.” Aki ott volt, ismét bizonyosságot kapott arra, hogy az életmódprogram nemcsak hasznos, hanem mindenkinek működik, aki működteti. Nemtől és kortól függetlenül lehetünk életépítők! Pár hónap Biocomozás már hatalmas változást tud hozni. Életed irányítója lehetsz!

Új vezetők és Ezüst HV-k
A nap csúcspontja pedig sokak szemébe könnyeket csalt…

A Bőke-ágon két új hálózatvezetőt:

  • Krizsány Erika,
  • Kosiba Andrea

és két új ezüst hálózatvezetőt:

  • Molnár Anett,
  • Vörös László

köszönthettünk! Fantasztikus utat tettek meg mindannyian, nagyon büszkék vagyunk rájuk!
Az alázat, a kitartás és a befektetett munka meghozta gyümölcsét!

Köszönjük!
Köszönjük szépen ágvezető párosunk, Bőke Zsuzsi és Bőke Laci, hogy ismét lehengerlő és élménydús napot szerveztetek nekünk. Mindig hatalmas odaadással és szeretettel nyújtjátok nekünk a lehető legjobbat, és hozzátok ki az adott napból a lehető legtöbbet! Szeretettel gondolunk vissza erre a képzésre is!

Ezeket olvastad már?