Kezdőoldal Ágak Kétnapos Kulcsember-képzés, új kulcsmondatokkal: a Tóth-Wolford-ág Vecsése életvezetésből is sokat adott

Kétnapos Kulcsember-képzés, új kulcsmondatokkal: a Tóth-Wolford-ág Vecsése életvezetésből is sokat adott

„Tóth-Wolford Erikát és Tóth Lalit, azaz a Tóth-Wolford Team vezetőit senkinek nem kell bemutatni. Immáron 4 éve magasan ívelő pályájuk a Biocomnál sokak számára mutat követendő példát.” Ezek ugyan a beszámolót készítő Loszman Melinda Kinga gondolatai, de nem kérdés, hogy egyetértés övezi. Az újabb, vecsési kétnapos tréningjük krónikása hozzáteszi, az ágvezetők sikerének kulcsa nem is sűríthető egyetlen gondolatba vagy tettbe. Mindaz, amit ők ketten megtapasztaltak, megtanultak, kitaláltak, felépítettek, olyan láncolatot hozott létre, amely hatalmas tudásbázissá nőtte ki magát. És ez az a tudásesszencia, amit 2020. augusztusában hétről-hétre adtak tovább kollégáiknak, a Tóth-Wolford Team tagjainak! Például augusztus 16-án és 17-én, Vecsésen. Ha valaki az alábbi sorokat elolvassa, rögtön nem válik kulcsemberré, de biztosan kap hozzá egy kis lökést…

Életfilozófia és tanítás

A bevezetőben írottakon felül van valami plusz is! Egy olyan életfilozófia és tanítás, ami egyfajta különleges keveréke a keleti tanoknak és a mostanság oly népszerű életvezetéssel kapcsolatos gondolatoknak! A 2020. augusztus 16-17-én tartott Vecsési Tudatos vezető képzés, azaz Kulcsember képzés, hozta a megszokott magas színvonalat. Csodálatos helyszínen, profi szervezéssel és tökéletes lebonyolítással találkoztak a résztvevők.


Péter és Pál bemutatkozás

A vasárnap délelőtt egy nagyon impulzív és kellemes játékkal indult. A szokásostól eltérően a munkatársak nem önmagukat mutatták be, hanem véletlenszerűen összeállított párjuk mesélt el néhány vicces, fontos vagy éppen kiemelkedő dolgot az illetőről egy rövid kétperces ismerkedés után. A jó hangulatot és az egymásra figyelést megalapozta ez a kis játék. Az elmúlt hónapokban most először volt alkalmunk képzésen személyen részt venni. Itt azonban nem állt meg az egymás megismerésével töltött idő, hiszen a már hagyománnyá vált Angyalkázás kitartott hétfő délutánig, amely sok megható és kellemes meglepetést tartogatott mindenki számára!


Hálózatépítési fortélyok

A két nap programja sűrű volt és olyan dolgokra is válaszokat adott, amelyek túlmutatnak a hálózatépítés alapjain! Egyfajta életvezetési élménnyel is gazdagodtak a munkatársak. Tóth Lali prezentációja magával ragadó energiákat és üzenetet közvetített és új jelentéstartalmakkal is megtöltötte előadását. Így bújt a résztvevők számára új köntösbe az ÉS szó is, amelynek ettől a naptól fogva Élet Súlya lett az elsődleges jelentése. Ezzel is felhívva a figyelmünket arra, hogy itt a Biocomnál mindenkiben ott van a lehetőség az Élet Súlytalanságának elérésére! Az előadás a régebbi kollégák számára is tudott újat mondani. Természetesen nem maradhattak el Tóth-Wolford Erika támogató közbelépései sem az előadás folyamán.

Kötetlen délutáni program – csapatépítés, szakmázással

Mindenkinek volt lehetősége a hely adottságait kihasználni, kicsit ellazulni és az ismerkedést folytatni, beszélgetni. A wellnessrészlegen összekovácsolódott csapatok estébe nyúlóan beszélgettek. Mindeközben Erika is lehetőséget adott arra, hogy bepillantást nyerjünk abba, ahogyan ő elindít egy kúrázót. Majd a „bemutató” kötetetlen szakmai beszélgetéssé alakult át.

Zoom után személyes élmények

Vacsora után két születésnapos kollégát is köszöntöttünk. Később pedig egy-egy pohár bor mellett még mindenki ellazulhatott és folytatódhatott az éjszakába is nyúló beszélgetés, amelyet szinte képtelenség volt befejezni. A hónapok óta zajló zoomos meetingek után igazán jó volt, hogy személyesen is találkozhattunk és közelebbről is megismerkedhettünk egymással. Biztos vagyok benne, hogy sok új barátság szövődött és a meglévő ismeretségek is elmélyültek!

Monspiráló hétfő délelőtt a Katona házaspárral

Meglepetés előadóink Katonáné Tóth Tímea és Katona Szabolcs voltak. Hogy mi a titka a párosnak? Az előadás alapján csak néhány kiemelkedő jelzőt említenék: példamutató szorgalom, elképesztő kitartás, mindenen átívelő hit, óriási összetartás, a szív ereje, alázat. Timi elmesélte, hogy a Biocom előtt közalkalmazottként dolgozott és nem is volt reménye arra, hogy azzal a munkával az életét egy számára is megnyugtató mederbe terelje. Szabolcs történetéből kiderült, hogy az életét is kockáztatva oldott meg naponta feladatokat vagy éppen vészhelyzeteket hárított el.

Új lehetőség, új család, a jobb minőségű élet reménye

Amikor a Biocom az életükbe csöppent, Timi számára azonnal világossá vált, hogy nem csak egy új kereseti lehetőség hever a lábuk előtt, de az új élet küszöbe is! Szabolcs nem adta át magát könnyen ennek az új útnak, de Timi sikerét látva őt is elsodorták az események és a Biocom végül mindkettőjük új családjává is vált. És itt nem is ért véget a történet! Gyémánt Hálózatvezetőként mára már több száz embernek tudták ezt a lehetőséget megmutatni és egy jobb minőségű élet reményét megmutatni! Azt gondolom, ez az a csoda, ami a Tóth-Wolford Team-re jellemző, és a Tiszta szándék és a Bőség szemlélet mintapéldája! A résztvevők nem csak egy jól megtervezett karrier útját követhették végig a házaspár tolmácsolásában, de olyan energiákkal is feltöltődhettek, amely a saját csapatuk építésénél a jövőre nézve is hasznos lehet.


A teremtés képessége

Megkoronázva a két napos eseményt, Tóth Lali az előadásában új szintre emelte mindazt, amit eddig a teremtésről gondoltunk. Üzenete nem csak a hálózatépítésre fókuszált. Felhívta figyelmünket a felsőbbrendű énre, amely mindegyikünkben ott él, csak a rárakódott rétegeket kell lehántanunk róla. Bár nap, mint nap halljuk, hogy nyitott szemmel és szívvel járva, a lehetőségeket megragadva, az intuíciónkra hallgatva új távlatok nyílnak előttünk, de ez az információ tudássá csak akkor avanzsálódik, ha ezt a gyakorlatba is átemeljük és tetteinken is meglátszik. Lali és Erika felhívta a figyelmünket a teremtő energiákra, a mindennapi hálaadás és a gondolatok helyes irányának fontosságára.

Fiatal tehetség díj – Paksi Fanni

Mindenki számára motiválóak azok az üstökösként száguldó tehetségek, akik azért csinálják jól, mert nincs is más lehetőség a szemük előtt, csak az, hogy jól kell csinálni! Fiatal kora ellenére óriási berobbanással hívta fel magára a figyelmet Paksi Fanni, aki sajnos az eseményen nem tudott részt venni, de a résztvevők kórusban mondták ki a nevét! A mára már a hálózatvezetői szintet is elérő fiatal tehetség tudott újat mutatni mindannyiunk számára! Gratulálunk sikeréhez!

Angyalkázás

Ha valakit esetleg a két nap alatt nem ért utol a szeretetenergia, az az „Angyalkázás” után kétségtelenül feltöltődött. Mit is jelent az angyalkázás? Kedves üzenetekkel megrakott borítékok várták a kollégákat. Ezek a kis szeretetmorzsák biztosan kitartanak a következő képzésig!

Összegzés

Bár az ország különböző pontjáról érkeztek a résztvevők, sőt Németországból is jöttek, távozáskor már egy közös úton mentek tovább. Felemelő energiák, léleksimogatás és spirituális utazás is volt ez a két nap! Nem csoda hát, egyetlen kérdés maradt meg mindenkiben! Mikor lesz a következő?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?