Kezdőoldal Ágak Két hónapra stoppolta le a legjobb vezetőnek járó céges Audit – Losonczi Kati húsz év utáni friss lendületvétele

Két hónapra stoppolta le a legjobb vezetőnek járó céges Audit – Losonczi Kati húsz év utáni friss lendületvétele

Csodálatos díszlet egy beérett vezető mögött, Losonczi Kati a céges Audival és az elismerést szimbolizáló kupákkal

Nemrég történt: Losonczi Kati meglepetten áll a Biocom Hálózatépítők Nemzetközi Találkozójának színpadán ősszel. Igen, mert nem szóltak neki előre, hogy elismerik azt a két évtizedes munkát, amit a hálózatban töltött addig vezetőként, gyógyítóként, természetgyógyászként. Azóta már a 21.-be lépett a (tágabb értelemben véve) Lőrincz-ág egyik kiemelkedő vezetője, aki a pódiumon megfogadta magában, fejlesztésbe kezd, s ebben az esztendőben Arany Hálózatvezetőként tapsolnak majd neki. Mivel a 21 szerencsés szám, nincs okunk kételkedni benne… Ennek egyik csalhatatlan jele, hogy az aktuális hónapban legjobban teljesítő hálózatvezetőnek járó, Biocomosra felmatricázott Audit hajtja éppen, csakúgy, mint már decemberben is tette. Egy közel 50.000 pontos csapatot is vezetve!

Valódi meglepetés volt
– Nagyon büszke vagyok arra a csodálatos személyre, aki ebben a hónapban vezetheti jól megérdemelt munkája nyomán a céges Audit, mert ő teljesített legjobban HV-ként az egész hálózatban novemberben. És arra is, hogy ő a Lőrincz-ág tagja. Ő:…….Losonczi Kati! Ezekkel a szavakkal vezette fel Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató a tél első nagyvezetői értekezletén a cég képviseletében a győztest, amit ujjongások, taps és néhány könnycsepp fogadott – utóbbi Katitól származott, a meghatottság és meglepettség jegyében. Őt már az is megérintette, hogy észrevette a cégvezetés az elmúlt két évtizedét (lásd, szeptemberi nagyrendezvény), ám most nem múltbéli, hanem aktuális teljesítményével vívta ki teljesen jogosan az elismerést.

Alig fér az eredményeket visszaigazoló serleg a kezébe…

Megtetszett az autó
– A történet előzménye, hogy előtte János megkérdezte tőlem a folyosón, hogy akkor jövök-e pénteken is Dabasra, a központba, megfelel-e az időpont – ezt már a győztes meséli. – S mivel én értetlenül néztem rá, ő válasz helyett beterelt a tanácskozásra, a többit pedig fentebb idézted. Valóban akkor is meglepődtem, persze volt benne munkánk novemberben: közel negyven belépőnk volt, bőven 130-as regisztrációs pontátlaggal. S annyira megkedveltem a kocsit (bár nem vagyok a nagy autók híve), hogy az év utolsó hónapjában már tudatosan is rádolgoztunk egy kicsit. Így 54 belépőnk lett, megközelítőleg 180 pontértékes átlaggal. Így január elején nem kellett visszahoznom ezt a gyönyörű autót…

Lőrincz János is megemelte (levette) a kalapját Losonczi Kati és teljesítménye előtt

Gratuláció egy Gyémánt Hálózatigazgatótól, a tervek szerint nemsokára egy Arany HV fogadja…

Egy Olajfával indult annak idején
Persze, ennek a sztorinak van egy évtizedekre nyúló előzménye is. Az – mint már korábban is írtuk – egy Olajfalevél-kivonattal indult, mely nagyon sokat segített Kati egyik lányánál, Szilvinél, s ez a tapasztalat alapozta meg a bizalmat, majd a karriert. A kislányból nagylány lett, Szilvi pedig már hálózatvezetőként is dolgozott, s bár most babázik (hat hónapos a kicsi), nemsokára újra aktivizálódik. Bogi, a másik lányuk pedig nemrégiben lett hetes, amit nagyban segített a csapatában Kaszainé Bárány Bernadett munkája, aki már Társult HV szinten tart. Csak ő 24 új embert hozott decemberben… De véletlenül semmi sem történik: ezt is egy döntés előzte meg.

Mintha Katira vártak volna…
– A szeptemberi nagyrendezvény után volt a parádsasvári vezetőképzése Lőrincz Jánosnak, ahol Bogival megfogadtuk, erősítünk a hálózatépítés terén. Korábban igazából a termékeket, terápiákat ajánlottuk, az összes, több mint 100 készítményünket kipróbáltuk és rengeteg embernek segítettünk vele. Sokan a kedvezményes vásárlási lehetőségért be is csatlakoztak, ám most ezt tudatosabbá tettük, a mélységépítés módszerével. És milyen érdekes: ahogy felajánlottam az üzleti lehetőséget, egyre többen mondtak igent. Ez a sok pozitív fogadtatás még engem is meglepett. Mintha erre vártak volna sokan… Ma már szinte azt sem tudom, hova kapjak. Persze úgy szervezem az időmet, hogy a terápiás tanácsadások, a biorezonanciás mérések is beleférjenek – mesélt a nagy változásról a Szigetbecsén, a Csepel-szigeten lakó Kati.

Beindult a csapat
E mozgolódás kezdeteként először otthon hívta össze az érdeklődőket, alig fértek el húszan! Főleg kismamák voltak, részben a babákkal, s akkor megbeszélték, hogy most már közösen folytatják – a munkát. Ebből egy erős munkatársi csoport nőtte ki magát, heti rendszerességű találkozókkal. De ő napi szinten tart már 3-4 megbeszélést, sőt, elindításokat, amire szükség is van, mert nagyon beindult a csapat. Boginak – aki azóta 8000 pontos – a párja is mellé állt az üzletben, a már említett Bernadett pedig kiemelkedően teljesít, ráadásul Kiskunlacháza környékén, ahonnan Kati is származik. Kell-e mondani, hogy ez külön is nagy öröm neki?

A bővebb vezetői csapattal a céges Audi előterében

Családi példa
Így valóban hitelesen tudják bemutatni, hogy a Biocom a teljes családnak jó, s túl azon, hogy meg lehet belőle élni, mindenki ennek köszönheti az egészségét. Ugyanis a háromszoros nagyi másik kettő, négy, valamint három és fél éves unokája is nagy termékfogyasztó. (S persze a kicsi is. Íme, egy „szakértői koktél a féléves Rózának: Immun Supreme, Grapefruitmag-kivonat, Noni összekeverve, Flavonoid Komplex vízben. Mi is meginnánk!)


Motivál az Audi
Kati azt mondja: az ő párja, Dénes is sokat segít neki. Na meg a kocsi. Bogihoz nemrégiben becsatlakozott egy fiatal, sportos fiú, aki azt mondta, hogy őzt éppen az a menő Audi motiválja, amivel a család jár…

Cél: Arany HV
S hogy mi a cél? Az Arany Hálózatvezető szint, nemhogy idén, hanem már tavaszra. Ennek azért erős alapot ad a Kati testvére, Czikora Erzsike által menedzselt 30.000 pontos láb. A Biocomot ismerők tudják, hogy Erzsike szintén egy komoly gyógyító, szakértő terapeuta – és óriási szíve van.

Beérett a húsz év
– Kicsit furcsa is ez a hirtelen jött „népszerűség”, már kicsit „tartok” is tőle. Valaki felrakott egy képet rólam a kocsival a facebook-ra, azóta egyfolytában gratulálnak és olyanokat írnak-mondanak, hogy nagyon örülnek és megérdemelted. Lehet, hogy igaza van Tonk Emilnek, aki a Lőrincz-Kosiba-ág budapesti, évindító Startrendezvényén vendégelőadóként azt mondta, nem biztos, hogy mindig a pillanatnyi, gyors sikerek hozzák az eredményeket. Igen, beérett az elmúlt 20 év, minden szinten. Örömmel és szeretettel csináljuk, megyünk tovább!

Dolgozz többet…
S még egy végszó tanácsként Katitól, de valójában Brian Tracytől, akit szívesen idézett arra a kérdésre, hogy: mit csinált másképp az elmúlt hónapokban? Nos, a világhírű sikertréner azt javasolja: dolgozz naponta két órával többet… Mert a munka nem megkerülhető az eredmények mögött. További sok sikert Katinak, és köszönet a jó példáért!

Szinte biztos, hogy abban a cumisüvegben olyan folyadék van, ami Flavonid Komplexet tartalmaz…

Egy munkatársi a sok közül Katiéknál

Az elindítások és a munkatársi találkozók is rendszeresek

Ez nem baba-mama klub, hanem elkötelezett Biocomosok értekezlete az apróságokkal…

Ezeket olvastad már?