Kezdőoldal Ágak Jövőképről, őszi immunerősítésről és a sikerről szólt a Molnár-ág novemberi Startképzése

Jövőképről, őszi immunerősítésről és a sikerről szólt a Molnár-ág novemberi Startképzése

Brindza Beatrix új HV, szponzorával, Szeles Bélával, Szerbiából

 

Esős, ködös, őszi időben indult társaival Kunszentmiklósról Szegedre Imre Zsuzsi, a novemberi Startképzésre. A Molnár-ág vezetője megjegyezte, mint ahogy lenni szokott, mire odaértek a napfény városába, szó szerint kisütött a nap! Számára mindig beigazolódik, hogy az időjárás visszatükrözi a bennünk lévő folyamatokat… A hétköznapok folyamatában esős, ködös, amikor pedig képzés, akkor a nap is kisüt. S hogy a ragyogó nap mellett mit kapott a Molnár-ág novemberi, elismerésekben, jókedvben bővelkedő Startképzésének 110 résztvevője? Erről is szól az alábbi képes beszámoló Zsuzsitól, melyhez Szélpál Andrea ágvezető hozzátette: – A fantasztikus Startképzés emelkedett hangulatához hozzájárult a tény, hogy ismét rekord hónapot zártunk! A kiváló előadások mellett rengeteg minősültet köszönthettünk, 3 új 6-os lépett a színpadra, avattunk egy új Hálózatvezetőt, valamint az új Ezüst Hálózatvezetőnek feltűztük az arany kitűzőt. Szép, sikeres nap volt!

Szeles Béla új Ezüst HV Szerbiából szponzorával, Harmat Csabával

 

3 új 6-os munkatárs szponzoraikkal. (Balról jobbra) Szél Tipold Lídia, szponzora Vituska Albin, Rácz Mariann, szponzora Farkas Ildikó, Nagy Gabriella, szponzora Zsóriné Bözse.

Lehetőség egy életminőség váltásra

Harmath Csaba, szerbiai HV társam volt a nap koordinátora. Saját példáján keresztül elmesélte az először részt vevő tagoknak, hogy az Ő életét is egy ilyen szakmai napon átélt érzés változtatta meg. Javasolta az újaknak, hogy a mai nap után  üljön le a szponzorával, s beszéljék át, hogy neki milyen érzést adott ez a nap, attól függetlenül, hogy eddig mit gondolt a termékről, az üzletről.

Csak el kell hinni, hogy….

Első előadónk, Zsóriné Deák Bözse témája a „Jövőd és lehetőséged a Biocomban” volt. Első körben kiemelte, hogy csak el kell hinni, hogy szabad vagyok. Saját történetén keresztül elmesélte, hogy mindig a cél lebegjen a szemed előtt. Mindig arra koncentrálj, amid van, ne arra, amid nincs. A hála érzése és gyakorlása soka segít ezen az úton… Legyen terved, ki vagy és mit akarsz? Az állandó fejlődést Te tudod befolyásolni. És a legfontosabb, hogy rendszeresen, tervezetten haladj az úton.

Az Ezüst Hv szint lemodellezése…

A minősültek népes tábora

A vendégelőadó, dr. Kodori Judit


Kezdd el!

Bemutatta nekünk Szabóné Szanyi-Nagy Anna munkatárását, aki ebben a hónapban 4 szintre minősült. Ö elmondta, hogy a fejlődésünk a komfortzónán túl van, és lépni, csinálni kell. Javaslata: kezdd el csinálni, amit imádsz, s a pénz követni fog. Mindezt olyan természetességgel adta elő, hogy jogosan mondhatjuk, hogy saját életének vezetője lett.

Őszi-téli immunerősítés

Következő előadónk dr. Kodori Judit doktornő volt. Az őszi-téli immunerősítés a családban a kisbabáktól a nagyszülőkig témakörben teljes körű tájékoztatást kaptunk. Elmondta, hogy a megelőzés mindennél fontosabb. S óriási jelentősége van annak is, hogy a munkád-e a hobbid. Saját egészségünk a mi kezünkben van, s mit tehetünk önmagunkért. Gondolkodásmód- és életmód változtatás – ezeket javasolta. Majd pedig részletesen tájékoztatott a méregtelenítésről, immunerősítésről, vitaminpótlásról. Köszönjük szépen ezt a nagyon tanulságos, hasznos előadást!

Tanult tehetetlenség

Ocskó Erzsébet vezetőtársunk következett a 200 pontérték jelentősége témával. Nagyon szépen felvezette a boltcsere, patikacsere lényegét. Megmutatta a vásárlási szokások megváltoztatását a saját, majd családi- és a törzsvásárlókon keresztül. Majd következett egy tanmese a tanult tehetetlenségről, melynek a mondandója az volt, hogy első körben lehet fájdalmas a változtatás, de amikor berögzül, szokássá válik. Köszönjük, Böbe, fantasztikus volt!

Milliomosnak lenni, erkölcsösen

Jött Dankó János előadása a marketingterv és a Biocom „fizetések” témakörében. Fantasztikusan megragadta János az alapmondandót, hogy a pénz nem más, mint energia. Minek adsz energiát? Mire fókuszálsz? Mit jelent a pénzhiány állapota? Legfontosabb mondata számomra: az erkölcsi kötelezettség alapján milliomosnak lenni.

Tömött sorok, érdeklődő tekintetek


Nagyot léptek

A karrierszintek bemutatásánál segítségül hívott két szintlépőt, mert ez mindig tanulságos. Dencsik Tamás 2-es szintről 4-es szintre majd 5-ös szintre lépett. Budai Editke pedig 1-es szintről a 3-as szintre lépett. Köszönjük János!

Zsóriné Bözse (mindjárt Ezüst HV), a nap első előadója

Ocskó Böbe a 200 pont könnyedségéről beszélt


Sikertörténetek

Ágvezetőnk, Szélpál Andrea a sikeres emberek, sikeres szokásairól témakört koordinálta le. Bevezető gondolata: a sikernek és jobb életnek nem titka van, hanem ára. Hajlandó vagy megfizetni? Rászánod azt a 2-3 évet, hogy a Biocom „szabadegyetemén” kitanuld a szakmát? Ezután olyan embereket hívott ki, akik nem olyan régen kerültek a csapatunkba és nagyon-nagyon sikeresen építik a rendszerüket. A „Sikered 8 pontja” témakör felépítése gyakorlati példákon keresztül:

 • Elsőnek Dencsik Tamás Makóról (Olasz Ildikó hálózatvezető társam szponzorálja) szólalt meg. Tamás 2 hónapja hozta meg a döntését, hogy csatlakozik a rendszerünkhöz. Első hónapban 2-ről 4-es szintre, második hónapban 5 szintre lépett. Tamás elmondta, hogy először egy betegség miatt csatlakozott. A sorsfordítást az életében a 2 napos Mórahalmi Vezetőképző hozta meg. Fantasztikus lendületet ad Neki, hogy embereknek tud segíteni. Heti rendszerességgel 2 családi tájékoztatót tart.
 • Utána Szél Tipold Lidia és Tóth Diósi Arabella (Vituska Albin hálózatvezető társam csapata) következett. Lívia elmondta, hogy eredeti szakmája pszichológus- gyógypedagógus. A hagyományos munkahelyén 48.000 dinár (kb. 60 e Ft) fizetést kapott. Emellett volt pajzsmirigy alulműködése, ami miatt elmondása szerint „szürkévé” vált, nem volt jó kedve stb. Mikor javult az állapota nagy lendületet kapott, így 2-es szintről 3-ra, majd 3 szintről 5-ös szintre minősült. Most már 6-os szinten tart. Nagy mértékben segített neki az, amikor elhitte, hogy képes rá! Arabella teljes mértékben lemásolta szponzorát, így 2-es szintről 3-ra, majd 3 szintről 5-ös szintre minősült. 50-60 fős Egészség Estet szerveztek. Eljutott arra a szintre, hogy nem Ő keresi az embereket, hanem Őt találják meg. Neki is a gondolatok átalakítása hozta meg a változást.
 • Bánfi Évi (Sajbenné Kocsondi Ildikó csoportjából) elmondta, hogy 9 éve van a rendszerben. Pajzsmirigy problémával küzdött, illetve olyan élethelyzete volt, ami miatt nem foglalkozott az üzleti oldallal. Jött egy komolyabb élethelyzet, s emiatt döntött, hogy elmegy a 2 napos Mórahalmi Vezetőképzésre. Itt ismerte fel, hogy mennyi embernek tud segíteni. Azóta minden képzésen részt vesz. Minden héten tart családi tájékoztatókat, és minden hónapban leszervez egy Egészség Estet. 1-es szintről az 5-ös szintre minősült.
 • Farkas Ildi, a „Farkasfalka” vezetője (szponzora Zsóriné Bözse), most nem arról beszélt, hogyan dolgozik, hanem a csapatában lévő embereken keresztül mutatta meg.
 • Kiss Judit: Szeptemberben csatlakozott a rendszerhez. Egészségi állapotán és élethelyzetén akart változtatni. 5 ember csatlakozott általa, 1010 ponttal zárta a múlt hónapot így 1-es szintről 4-es szintre lépett. Célja, hogy egészséges, „vékony” hálózatvezető legyen. Rengeteget képezi magát, a képzéseken túl pedig CD-k hallgatásával.
 • Gyurkovicsné Sápi Mónika: Májusban csatlakozott a rendszerhez, egészségi állapotán szeretett volna változtatni. Mindenkinek, mindenhol mondja a lehetőséget. Most már eljutott oda, hogy őt keresik az emberek. 5 ember csatlakozott általa, 1220 ponttal zárt. 4-es szintre lépett.
 • Rácz Mariann: 2018. november 7-én csatlakozott, s aznapi Startképzés át is fordította üzletileg. Mivel hagyományos vállalkozása is van, így 1/1-es megbeszéléseket tart, napi 2-3-at. Minden képzésen részt vesz, önmagát is képezi. Napi rendszerességgel olvas, CD-ket hallgat, meditál, mantrázik. Célja: minél több embernek segíteni jobbá tenni életüket. 6-os szintre minősült. Múlt hónapban 10 fővel bővítette csapatát és 4235 pontértékkel zárt.
 • Farkas Erika: 2018. áprilisában regisztrált. Neki az átfordulás az üzleti irányba akkor történt, amikor megtalálta a kulcsemberét. Célja: a szabadság és az anyagi függetlenség, ami nála a havi 500.000 Ft-ot jelent, ezt 2020. novemberig megvalósítja. Naponta 1/1-es megbeszéléseket tart. Nagyon fontos számára a bizalom kiépítése. Rengeteg munkaeszközzel dolgozik, kiadja, majd visszakeresi a jelöltet. Minden képzésen részt vesz. Mint látni lehet, a csapatra jellemző a rendszeresen, tervezetten, szervezetten mottó. Igazi példák vagytok! Hajrá Farkasfalka!

Vituska Albin a kupagyőztes

Vituska Albin több mint 3.000 pontértékkel növelte meg fejlődését a múlt hónaphoz képest, így ő kapta meg a HV kupát. 26 új ember csatlakozott hozzá, ebből 11 fő több mint 200 pontértéket csinált. Gratulálunk Neked, komoly munka van a háttérben, nagyon megérdemled!

Ágversenyben részt vevők:

A meghirdetett 3 hónapos ágverseny első hónapja lezárult. (Versenykiírás: 1000 pont csoportfejlődés az előző hónaphoz mérten!) Íme, a lista akik megcsinálták:

 • Olasz Ildikó
 • Horváth-Varga Marianna
 • Sajbenné Kocsondi Ildikó
 • Pilán Szabina
 • Ocskó Erzsébet
 • Rácz Mariann
 • Marton Szilvia
 • Szél Tipold Lidia
 • Tóth Diósi Arabella
 • Szécsényi Tamás

Gratulálunk a szintlépőknek

Zárásként pedig jöhetett a minősültek köszöntése, mint mindig, most is sokan léptek feljebb a karrierszinteken.

6-os szintre léptek, Társult Hálózatvezetők lettek:

 • Szél Tipold Lidia
 • Rácz Mariann
 • Nagy Gabriella

És itt még nem ért véget az ünneplés, mert hálózatvezetői szintre lépett:

 • Brindza Beatrix

Beatrix elmondta, hogy szerinte mindenki menjen végig a tanulási folyamaton, és arra törekedjen, hogy minél több kulcsember legyen a csapatában.

Ezüst Hálózatvezetői szintre lépett:

 • Szeles Béla

Béla az a vezető, aki minden pillanatot, lehetőséget megragad, hogy taníthasson. Most is ezt tette. Példamondata: „Mindig csak előre nézz, s a jövőről beszélj!”.

Erősítő pillanatok

Így a nap végére sokunk szemében ott csillogott az öröm könnye, melyet Zorán: Gyémánt és arany című zeneszáma IS a szemünkbe csalt. Ezek azok a pillanatok, példák, melyek megerősítenek, hogy a lehető legjobb helyen vagy és miért is érdemes csinálni.

Mindenkinek szívből gratulálok!

 

Dankó János: A pénz, mint ENERGIA

Sikeres emberek, sikeres szokásokkal – Dencsik Tamás 2 hónap alatt 5.szint. A képen szponzorával, Olasz Ildikóval.

Így dolgozunk mi… Vituska Albin és a vajdasági lányok, Lídia és Arabella.

Így dolgozunk mi…. Sajbenné Ildikó és a “lelke” Bánfi Évi, aki 3.-ról 5. szintre lépett.

Farkas Ildikó és dinamikus “Falkája”: Jobbról: Farkas Erika HV, Rácz Maya 6-os, Gyurkovicsné Sápi Mónika 4-es és Kiss Judit, ki 1-ről 4-re lépett.

Vituska Albin, a Hónap Hálózatvezetője.

Sajbenné Ildikó és dinamikus csapata, akik 2900 pont fejlődéssel zárták az októberi hónapot

Ocskó Böbe HV és csapata

Meghitt pillanat, mikor a szponzor feltűzi az Ezüst HV szintél ajándékba adott arany kitűzőt!

A kérdőjelek az ágvezetőben is ott voltak. Döntött, megtanulta, megcsinálta….

 

 

Ezeket olvastad már?