Kezdőoldal Ágak Harmat Csaba Arany HV lett a Molnár-ágon – a vajdasági csapat vezetője életre szóló lehetőségként tekint a Biocomra, két évtizede

Harmat Csaba Arany HV lett a Molnár-ágon – a vajdasági csapat vezetője életre szóló lehetőségként tekint a Biocomra, két évtizede

 

Harmat Csaba Arany HV lett Szerbiában

„Nagyon büszke vagyok Csabára: két évtized barátság köt össze bennünket, amely idő alatt sok-sok kalandot megéltünk. Ő igazi elkötelezett vezető, akire mindig, minden körülmények között lehet számítani! Hálás vagyok, hogy vagy, Csabi!” Ez a pár mondatos, ám annál érzelemdúsabb köszöntés Szélpál Andreától származik. A Molnár-ág vezetője az elkötelezettség szóval megfogta a lényeget, a vajdasági csapat Arany HV-ja is a kitartásban látja a siker egyik titkát. S abban, ahogy a vezetői annak idején és most is utat mutattak neki tervezéssel, elvárásokkal, képzésekkel. Büszke lehet a szerbiai ágrész vezetőjére Dankó János is. És hogy mi kell még az eredményekhez? Elmondja személyesen egy, a 2000-es évek eleje óta a csapatot erősítő, s már családjában is bővítő, kitűnő hálózatépítő!

Már közel húsz éve jó döntés a Biocom az életükben

Igazi, Biocomos család!


Arany HV lettem!
2001-ben regisztráltam az Ökonet programhoz, amikor munkanélküliként ebben láttam meg a lehetőséget, hogy ez legyen a megélhetésünk. Első célunk az volt a párommal, hogy itt megkeressünk havi 1000 eurót, ami biztosította volna azt, hogy nyugodt életet tudjunk élni, és ne kelljen elmenni külföldre dolgozni. Most Arany HV lettem, úgy, hogy a negyedik üzleti lábam a lányom, Anita és csapata. Ez külön öröm!

Tervek, elvárások = eredmények

Szponzorunk megtanított bennünket tervezni, ami által láttuk, hogy jól haladunk-e a célunk felé. Nagyon sokat tanított bennünket, de voltak elvárásai is, és talán ennek köszönhetjük, hogy egy éven belül elértük az első kitűzött célunkat, a kívánt összeget, ami azóta sem volt soha kevesebb, és mertünk újabb célokat kitűzni.

Boltcsere, aktivitás

Mi is volt a szponzori elvárás? A hitelesség, tehát a boltcsere, ami azt jelenti, hogy amit csak lehet, a Biocom palettájáról vásárolok. S mivel üzleti hozzáállással tekintek a Biocomra, nincs olyan hónap, hogy ne legyen meg a 200 pontom (aktivitás). Ezt be is tartottam, amióta csatlakoztam, minden egyes hónapban megvolt a 200 pont, és amikor vezető lettem 2002-től, ezt követően a havi 4000 pont is, vagyis a hálózatvezetői aktivitást is minden egyes hónapban teljesítettem.

Régóta fontos csapatot alkotnak Szeles Bélával a Vajdaságban

Képzések nélkül nincs siker

Nem múlik el képzés nélkülem, ahol minden alkalommal sokat tanulok, mert úgy vélem, enélkül nincs siker. A képzések nélkül még senki sem lett tartósan vezető, hisz ez a rendszer úgy működik, hogy minden másolódik a jó módszerek is és a rosszak is.

Nagy Szilvia az egyik kitűnő vezetője

Életre szól

A Biocom programra soha nem egy rövid távú lehetőségre tekintettem, hanem egy életre szóló lehetőségre. Nagyon sokan indultak és tartottak velem ez idő alatt, de voltak olyanok is, akik az út folyamán mást gondoltak, lemorzsolódtak. De mindig is az számított, hogy ki az, aki a kezét nyújtja, változni és változtatni akar, ki tart ki mellettem most és a céljai mellett.

Köszönet a vezetőimnek

Köszönöm a hálózatvezetőimnek:

  • Szeles Bélának,
  • Nagy Szilviának,
  • Harmat Adriánnak
  • és Haskó Harmat Anitának a bizalmat és a kitartó munkájukat.

Kívánom nekik, hogy céljaik elérésében a Biocom Életmódprogram legyen az első helyen!

Mit kaptam ettől a programtól?
Rengeteget, azaz mindent, ami a minőségi élethez kell.

  • Azt, hogy semmilyen gyógyszert nem kell szednem, tehát egészséget.
  • Anyagi biztonságot, aminek köszönhetően nagyon sok szép helyre elutazhattunk.
  • Minőségi életkörülményeket, gondolok itt a kertes házunkra, többszöri autóvásárlásra.
  • Valamint kiegyensúlyozott életet, mert van időm mindarra, ami nekem fontos.

A kitartás a titok

Mint minden ember, vágytunk a boldogságra. Mit is jelent számomra a boldogság? Van egészsége a családtagjaimnak és nekem is, van anyagi biztonságunk, és csak rajtam múlik, hogy szánok-e időt arra, hogy élvezzem! Eredményes csak az lehet, aki az út folyamán nem adja fel. Tehát nem az számít, mikorra, hanem az, hogy megcsinálod-e, kitartasz-e?

Köszönet

Köszönöm ágvezetőmnek Szélpál Andreának, szponzoromnak, Dankó Jánosnak a támogatásukat, valamint minden csoporttagomnak a munkáját, amivel hozzájárult ehhez a csodás eredményhez!

 

Ezeket olvastad már?