Kezdőoldal Ágak Húsz éve használják a termékeket, most mások segítése révén hálózatvezetővé vált Némethné Irén a Bőke-ágon

Húsz éve használják a termékeket, most mások segítése révén hálózatvezetővé vált Némethné Irén a Bőke-ágon

Némethné Irén HV lett a Bőke-ágon

Némethné Irént 20 éve ismeri vezetője, Bőke Zsuzsi, hiszen mélységi munkatársa. Csakhogy az alsó vonal közvetlenné emelkedett, így Zsuzsi Irénnek az ágvezetőjéből szponzorává is vált, ezzel pedig megszületett a hetedik HV-vonala is e sikeres kapcsolatból. Hogyan? Úgy, hogy a Bőke-ág vezetője figyel a távolabb lévőkre, s igyekszik kapcsolatot tartani a teljes csapattal. De mielőtt a szponzor vallana a siker hátteréről, megosztjuk az érintett, Némethné Irén sorait is, aki pont húsz évvel ezelőtt, 2001 márciusában csatlakozott, akkor még az Ökonethez, a mai magyarországi partnercéghez. Mert most már a Biocom teljes jogú hálózatvezetője…

Értük érdemes – vallja Irén…

Esszük, isszuk két évtizede
2001 márciusában csatlakoztam az Ökonet céghez, mivel férjemnek súlyos bőrproblémája volt, amit nem tudtak kezelni. Férjem munkatársa, Zólyomi Sanyi ismertette meg velem a termékeket, melyeket azonnal elkezdtünk használni. A hatásukról csak annyit, hogy azóta is, 20 éven keresztül az egész család ette, itta.

Csomagbontogatás egy munkatárssal

Mindenki vegye meg magának!
Egy verseny során 5. szintre minősültem, és ott csücsültem közel 2 évtizedig. Közben hallottam a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúráról és sokan érdeklődtek utána. Mivel a termékből több, mint 500 saját pontom volt az adott hónapban, így nem tudtam többet vásárolni belőle… Hívtam Bőke Zsuzsit, aki azt mondta, mindenki vegye meg magának kedvezménnyel!

Vállalkozói, jutalék
Így már érdekesebb volt a dolog, tehát Zsuzsi megismertetett a Biocom üzleti részével is. Majd 2020. márciusában megcsináltattam a vállalkozóit, azóta minden hónapban kapok jutalékot, és rengeteg munkatársam van, akikkel jól érezzük magunkat és egészségesebben élünk.

Ha nekik megy, nekem is fog…
Sok rendezvényen részt veszek, tanulunk egymástól. 2020. augusztusában voltam Vecsésen, ahol mindenki elmondta, hogyan kezdte, hol tart. Gondoltam, ha nekik megy, akkor nekem is menni fog, hiszen ugyanolyan emberek, mint én. Megismertetem a termékeket a rokonokkal, ismerősökkel, majd csak lesz valami…

Bővül a csapat
Azóta is bővül a csapatom, van, aki csak magának vásárol, aki pénzt is akar, azokat tanítom, és többet segítek, építjük egymást. Örülök, hogy itt lehetek. A termékek használatával már kétszer elkerültem a műtétet.

Szeretek segíteni
Nővér vagyok, szeretek segíteni a betegeken. Sok jó tapasztalatot gyűjtöttem általuk. Örülök, ha minél többen használják a csodálatos termékeinket. Aki hallgat rám, anyagi haszna is lesz belőle. Sok sikert mindenkinek!

Itt az unokákkal van lefotózva, de a teljes család használja két évtizede a termékeket

BŐKE ZSUZSI: Irén egyre több embernek nyújt segítséget
Az ágvezető-szponzor így emlékszik vissza a vezetővé válás folyamatára: – Szeretek minél több emberrel kapcsolatot tartani akkor is, ha nem közvetlenül hozzám tartozik. Irén többször megkeresett, hogy segítsek neki egy-egy kérdésben. Miután egyre többen érdeklődtek nála a Reg-Enor iránt, így lassan mesélni kezdtem az üzletről. 2020. augusztusában meghívtam Vecsésre, ahol egy munkatársával részt vett, onnantól elindult az úton. A rendezvényeken való részvétel motiválta őt, egyre több embernek nyújtott segítséget, és nagy örömömre 2021. májusában elnyerte a hálózatvezető címet. Büszke vagyok rá, hogy megfogadva a tanácsokat megmutatja másoknak is, hogy bárki sikeres lehet, ha meghozza a döntést!

Imádja a kétkerekűt

Ezeket olvastad már?