Kezdőoldal Ágak A májusi Startképzésen a tiszta víz volt fókuszban a Kónya-ágon, ahol Minden Lehetőséget Megmutattak – sok új hálózatvezető avatásával

A májusi Startképzésen a tiszta víz volt fókuszban a Kónya-ágon, ahol Minden Lehetőséget Megmutattak – sok új hálózatvezető avatásával


A Szabó-Gyarmati (Arany HV…) csapat szervezte a Kónya-ág májusi Startképzését, melyre utólag rengeteg pozitív visszajelzést kapott. A képzésen fókuszban a tiszta ivóvíz volt, melynek fontosságára Simon László vízkutató mérnök hívta fel a figyelmet előadásában. Ám a cikk címének második felére is érdemes figyelni. A feloldás az írás végén található… (Köszönet a szervező házaspárnak a krónikáért is!)


Biocomos bevezető
A terem az előzetes várakozásoknak megfelelően megtelt, Szabóné Gyarmati Tímea, a Startképzés házigazdája nyitotta meg a képzést. A bevezető technikai információkat követően Szabó Máté összefoglalta a Biocom Életmódprogramot saját családjuk életében hozott változásokon keresztül.

A vízhiány veszélyes!
Simon László vízkutató mérnök, egyetemi docens „Víz nélkül nincs élet! A tiszta víz fontossága az életünkben” című előadásából megtudtuk, hogy miért fontos a hidrogéndús víz fogyasztása. Elmondta, ma az átlagember milyen vizek fogyasztása közül választhat, a különféle vizekkel mi mindent viszünk be a szervezetünkbe, legyen az hasznos vagy káros anyag. A fő problémák között kiemelte, hogy keveset és rosszat iszunk, valamint a halálozások egyik oka lehet a vízhiány. Érdemes a vízhiány fő tüneteire odafigyelni, vagyis ha ezeket tapasztaljuk:

 • fáradtság,
 • csökkent koordinációs képesség,
 • száraz bőr,
 • kevés vizelet
 • és száraz nyálkahártya a szájban, valamint az orrban.


Így jön a pénz
A szünet után Igali Györgyné Niki hálózatvezető beszélt a Biocomos jövedelmi lehetőségekről. Saját életükön keresztül vezette le, milyen jutalékelemek realizálhatók a rendszerben.

Ami a szintlépésekhez kell
Ezt követően a szintlépéshez szükséges követelményeket ismertette Fekete Erika. Szintenként egy-egy ember el is mondta, hogy sikerült az eredményt elérnie.

Van megoldás
Farkas-Schöffer Diána nyitotta meg a terméktapasztalatos blokkot saját példájával, majd érdekesebbnél érdekesebb tapasztalatok következtek gyermekeink egészségének javulásától a fogyáson keresztül egészen a komplex problémák megoldásáig.


A kattanások segítettek…
A terméktapasztalatok után Várszeginé Pálfy Marianna és csapata (Pongrácz Melinda, Dénesné Andi, Dénes Károly, Pintérné Judit) következett, akik elmondták, hogy pár hónap alatt mit lehet a Biocom rendszerben elérni. Marianna saját történetében „kattanásairól” beszélt, kiemelte, hogy fontos, mi van a fejünkben, mert azt adjuk át. Utolsó kattanása az volt, hogy fontos a saját csapat. A Dénes házaspár tagjai a hagyományos vállalkozással is párhuzamba hozták a Biocom rendszert 29 éves vállalkozói múltjuk alapján.


Új hálózatvezetők (7-esek) és Társult Hálózatvezetők (6-osok)
A szünet után következtek a 6. és 7. szintet elért munkatársak, akiket vezetőjük ismert el.

 1. karrierszint: Jungné Szabó Krisztina (Szentlőrinc)

1 éve regisztrált, 4 hónapos Reg-Enor kúráját követően sokan kezdtek érdeklődni, hogy mitől fogyott le és lett energikusabb? Októberben belevágott saját Biocom vállalkozásába. Jelenleg 2 munkatársával építi hálózatát.

 1. Szabóné Balla Bernadett (Budapest)

Fantasztikus fejlődés látható a munkájában. Több, komoly munkatársa van. Szervezőkészsége kiváló, 2 kisgyermek és munka mellett teljesítette a szintet, igazi csapatjátékos.

 1. Botosné Melinda (Palotás)

Teljes fókuszban van nála a Biocom, ez meg is látszódik gyors fejlődésén. Több, komoly munkatársa van. Kimagaslóan céltudatos, maximalista, kiváló kapcsolatteremtő képességgel rendelkezik, amit igazán jól kamatoztat az üzletépítésben.

 1. Szakmány Szanella (Szerbia)

A májusi Startképzésen Oláh Melinda adhatta át a Társult HV szinthez járó oklevelet. Munkáját magas fokú elkötelezettség jellemzi. Ezt adja át ő is a 6 fős lelkes munkatársi csapatának.

 1. Oláh Melinda (Szerbia)

Hihetetlen gyorsasággal nőtte ki magát a Törköly-Ferenci csapat legdinamikusabban fejlődő, közel 10 ezer pontos csapata, melynek élén Oláh Melinda áll, aki 5 hónap alatt érte el a hálózatvezetői szintet. A múlt hónapban az oklevél mellett átvehette águnk egyik legnagyobb elismerését, a Tóth-Wolford kupát is. Dinamikus fejlődése azóta is töretlen.

 1. Mucska Szilvia (Szlovákia)

Sisi 2 gyermekes családanya, 2 éve csatlakozott a Biocomhoz. Először csak termékhasználóként volt jelen, majd meglátva a további lehetőséget, céltudatosan kezdte építeni a hálózatát. Maximálisan együttműködve meg is lett az eredménye. Magabiztos, alázatos, segítőkész munkatárs, aki tudja, mit akar.

Buzdítás a versenyre
A következő blokkban Kerekes Balázs a nyári versenyről beszélt. 2018-as nyári versenyben épített versenylábuk mára már több mint 10.000 pontérték. Kónya-ágban ők teljesítették a kibővített verseny feltételeket, ezzel 200.000,-Ft-ot kaptak a cégtől.


A versenyzés előnyei
Balázs a verseny részletes feltételeinek ismertetését követően beszélt arról, hogy mit nyerhet ezzel a versenyző munkatárs. A készpénzjutalmon felül Ddunai hajóút és a felső vezetéssel egy hétvége a Kónya-birtokon. További 200.000,-Ft készpénznyeremény, ha valaki a komplex feltételeket teljesíti és hálózatvezetőnek minősül a versenyvonalon. És ez még nem minden – ha valaki hálózatvezető lesz, akkor a cég meghívja évi 2 alkalommal vezetőképzésre (luxus körülmények között) és a szponzortól 4 csillagos wellness pihenés is jár. Ez a verseny fantasztikus dinamikát visz a munkába, ami gyors fejlődést eredményez!

Külön elismerések a csapatban
Ezt követően a magasabb szintre minősült HV-k köszöntése következett, majd az ágkupák átadása.

 • Ronta Hajnalka és
 • Béres István meglepetés wellness ajándékot kapott kimagasló szervezőmunkájáért a Tóth-Wolford házaspártól.

Kupa és céges Merci
Kupájukat Katonáné Tóth Tímea kapta, mert a hónap legkimagaslóbb munkája neki és csapatának volt. Timi nemcsak a Tóth-Wolford kupát, hanem a céges Mercedest is megnyerte egy havi használatra.

A szervezőmunkát is díjazták
A Csordás kupa Tóthé Molnár Ibolyáé lett, akinek Anikó kiemelkedő szervező munkájáért adta a kupát.


Motiváció Tóth Lalitól
A Biocom, mint életforma blokkal Tóth Lali zárta le tökéletesen a napot.
„A képességeiden múlik, hogy meg tudod-e tenni.
A motivációdon múlik, hogy megteszed-e.
A hozzáállásodon múlik, hogyan teszed meg.”

A titok nyitja
Feldobja minden alkalommal az embereket, amikor mikrofont ragad, ez itt is így történt.
Elmondta, hogy miként válhat egyszerű emberből stratéga. Új definíciót is adott az MLM-nek, úgymint: Minden Lehetőséget Megmutatsz. Ez a titok nyitja!

A közeljövő képzései
A rendezvény záró részében a soron következő programok időpontját is megtudhatta mindenki. Az ágtalálkozó június 23-án lesz a Gólyavárban, ahol teljesen új formátumban, szuper programok lesznek. A következő Startképzés 2019. július 7-én lesz az Aquincum Hotelben.

 

Ezeket olvastad már?