Kezdőoldal Ágak Háló Péter kilépett a műhely ajtaján és feleségét követve belépett a vezetői kapun a Czentlaki-Zsizsi-ágon

Háló Péter kilépett a műhely ajtaján és feleségét követve belépett a vezetői kapun a Czentlaki-Zsizsi-ágon

Felsőbb ágvezetője, Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató nyújtotta át neki a hálózatvezetői oklevelét a budapesti nagyrendezvényen

Feleségét követve lett hálózatvezető Háló Péter a Czentlaki-Zsizsi ágon. A történetük (mert persze az elejétől kezdve ott volt Péter is…) ott kezdődött, hogy az ő magas vérnyomására kerestek alternatív megoldást. A folytatás sejthető: a probléma megoldódott, ami kinyitotta az üzleti kapukat is, melyen – mint a bevezetőből is kiderül –, először Ildikó lépett be. De mára Péter is bekopogtatott (kilépve a műhelye ajtaján), így két hálózatvezető van a családban. S még valami: tudatosság, hiszen ezt a fajta gondolkodást adják át gyermekeiknek is, akik már ebben nőnek fel. Ez legalább akkora érték, mint a két HV-jelvény… A nagy, Biocomos családjukban pedig egyre több a hálás fogyasztó, akik az ő történetükből táplálkozva oldották meg saját gondjaikat. Mindezt a háttérből segítette Krizsán Laci és Léna, a Czentlaki-Zsizsi-ág Arany HV párosa. A többit elmeséli Péter!

 

A 2019. szeptember, budapesti, nemzetközi nagyrendezvényen Péter a szponzorával, kedvesével, Ildikóval

Mínusz 16, mínusz vérnyomás…
A feleségem gyerekkori barátja, Krizsán László, és kedvese, Lena indított el a Reg-Enor útján. 2016 novemberében kezdtem el a kúrát és pontosan 5 hónap után minden előírást betartva megszabadultam 16 kilótól! Mellesleg, nyilván nem kis mértékben a teljes életmódváltás hatására, ami a kúra alapja, a vérnyomásom is rendbe jött. Ekkor már többen is érdeklődtek, hogy sikerült leadnom a kilókat. Itt már tudtuk, hogy több is van ebben, mint csak a fogyás.

… plusz üzlet
2017. márciusban indultunk el üzletileg is a feleségemmel, Háló-Vincze Ildikóval („HV Ildi”). Akkor még nem tudtam, hogy a szponzorom lesz. Itt már a cél az volt, hogy Ildit kihozzuk a munkahelyéről, ami rövid időn belül sikerült is. 2018-ban hálózatvezető lett!

Startképzéses elismerésen a vezetőikkel. Balról: Szentpáli Elena, Háló Péter, Háló-Vincze Ildikó, Krizsán László, Tóth Zsizsi.

Erdélyi szelfi szeretett családjával


Rendezvények, termékhasználat
Nagyon hálásak vagyunk vezetőinknek, Lacinak és Lenának, hiszen rengeteget segítettek. Reg-Enor Klubokat, háziinfókat tartottunk együtt. Ennek hatására és a fogyásomnak köszönhetően elég gyorsan növekedett a csapatunk, bővült a törzsvásárlói körünk. Minden terméket kipróbáltunk, átálltunk a vegyszermentes háztartásra.

Pillanatkép egy visegrádi vezetőképzőről

Vezetőtársakkal a csúcson

A csodás víztisztító
De a legjobb befektetés a családnak a víztisztító volt, azóta nem cipelem az ásványvizeket és nem szennyezzük a környezetünket! Jó érzés, hogy a gyermekeinknek már ezt a tudatos gondolkodást adhatjuk át, hiszen ebben nőnek fel.

Feltöltődés a képzéseken
Rengeteget tanultunk és fejlődtünk személyiségben, amit nagyon köszönünk Zsizsikének és Gábornak, hiszen óriási munkájuk van benne. Folyamatosan jártunk képzésekre, az itt megszerzett tudást és tapasztalatokat kamatoztatva sikeresen fejlődött a hálózatunk. Szívesen kisértem Ildit mindenhova, mert itt kaptam meg a feltöltődést, amit a műhelyben nem éreztem soha.

Hálózatvezetőként, a 2020. márciusi, a Lőrincz-ágon tartott nagyrendezvényen


Egy ágverseny hozta meg az áttörést
A két év alatt rádöbbentem, hogy többet szeretnék az élettől. Szabad életre vágyom! Az igazi áttörést számomra a felső vezetőink által meghirdetett Őszi verseny hozta meg. 2019 őszén elindultunk a Czentlaki-ág őszi versenyén. Célunk az volt a versennyel, hogy példát mutassunk a csapatunknak. A versenyt sikeresen teljesítettük, így decemberben hatos szintre léptem, márciusban pedig teljes jogú hálózatvezető lettem.

Az élet is segített a döntésben
Folyamatosan tanuljuk a célkitűzést, tervezést, így raktuk össze a 2020-as évet. A legfontosabb célom volt, hogy 2020. június 1-én „főállású” Biocomos vagyok. Az élet úgy hozta, hogy ezzel a jelenlegi, koronavírus-világjárványos helyzettel, áprilisban megszűnt a munkahelyem. Büszke vagyok rá, hogy mertünk változtatni! Nyitottak voltunk az újra és megláttuk az lehetőséget is. A jutalékom már meghaladta a munkahelyi fizetésem és tudjuk azt, hogy a ráfordított idővel és munkával ez folyamatosan nőni fog.

 

 

 

Ezeket olvastad már?