Kezdőoldal Ágak Hálatelt szívvel a Sasfészekben – jóval több volt, mint egy vezetői értekezlet a Lőrincz-ág centrumában

Hálatelt szívvel a Sasfészekben – jóval több volt, mint egy vezetői értekezlet a Lőrincz-ág centrumában

Mediterrán hangulatban citromfával és pálmával, a csapattal és a vezetői oklevéllel

Tudjátok mit jelent az a két szó, hogy „hálatelt szív”? Én csak azt hittem, hogy tudom, de egy csodálatos napon értettem meg igazán – fogalmaz Pribelszki Mária. A Lőrincz-ág viszonylag új hálózatvezetője tíz hónapja kezdett új életet, 68 éves korában. Azt írja, már éppen ráfért valami csoda, egy olyan küldetés, ami még végigkísérheti az életét, és amivel hasznossá teheti magát embertársai épülésére, szépülésére, lelki ápolására. Tíz hónappal ezelőtt, ha valaki azt mondja neki, hogy egészséges, Biocomos hálózatvezető lesz – azt kineveti. S most ott tart, hogy 2022. május 5-én (kedvenc száma az 5-ös…) meghívást kapott Lőrincz Jánoshoz és Marikához, hogy látogassanak el otthonukba, ahogy tréfásan fogalmaz, a „Sasfészekbe”, egy vezetői értekezlet keretében, ahol nem mellesleg átvehette HV-oklevelét is. Az ágvezetőjénél, a Biocom első Gyémánt Hálózatigazgató házaspárjánál tett látogatásukat írja le a következőkben, érzelmekkel teli fogalmazásban, melyet a fotók csak erősítenek… Köszönet érte!

A Biokert Centruma

A KERT
Az a Kert az angyalok kertje, tele csodálatosan válogatott növényekkel, fákkal, csodálatos orgonabokorral – még sosem láttam ilyet – rózsaszínű, cirmos pünkösdi rózsával, örökzöldekkel és mindennel IS. János megmutatta a Kertjét, csak ámultunk és bámultunk.

Kicsi tó az eredeti sziklával, a halak és a növények, valamint a tó is SCD Agróval kezelt már évek óta

„Égő Csipkebokor”

Törpeorgona

Szíveslátás
Természetesen Imre Réka Gyémánt Hálózatvezető és a „Csodacsapat” egy része is jelen volt. A vendéglátás szíveslátás volt a szó mindenféle értelmében. Az asztalon házi sütésű vendégváró pogácsák, sajtos batyuk, frissen főzött gyümölcstea – még gőzölgött, frissen főzött kávé illata lengte be a tárgyalót. A ház ura és asszonya úgy fogadtak bennünket, mintha családtagok lennék. Hiszen azok is vagyunk, Biocomos családtagok. A Biocom nekem egy olyan új életformát adott, amelyben testi-lelki megújulást kaptam és teljesen megváltoztam.

Pinceparty Imre Rékával és a „Csodacsapat” egy részével

Csodálatra méltó
A Mester otthon is igazi vezető, terelgetett bennünket, mindent megmutatott és csodáltuk az otthonát, a Kertjét, a munkabírását – és én még külön is a leandereit, mert neki is vannak, nemcsak nekem.

Lőrincz János a 60. születésnapjára kapott poharával

A pincébe lépve ez a csodálatos kézi faragás fogadott

Igazi elismerés
Azután jött a meglepetés, János átadta az igazi hálózatvezetői oklevelemet, mely céglogós, pecsétes, mindenki által aláirt, elegánsan bekeretezett fantasztikus okmány volt, ami azt hivatott elismerni, hogy valamit már tettem a Biocomért. Mindent is jelentett nekem ez az elismerés, hiszen életem során sosem kaptam semmiféle jutalmat, pedig 30 évet letettem egy másik olyan szakma asztalára, amelytől soha, semmi ilyet nem kaptam, így nem is sajnáltam elhagyni a Biocomért. A szívem és a lelkem teljesen megtelt olyan hála érzetével, amely még ma is átjár, és ahogy írom ezeket a sorokat, könny szökik a szemembe…

Az angyalka vigyáz a pince békéjére

A lovas nomád is csatlakozott az ünneplő társasághoz

A szeretet hullámain szárnyaltunk
Azután János és Marika meghívtak egy borkóstolóra a csodálatos pincéjükbe. A piceablakokban olyan fából faragott szobrok és faliképek vannak, hogy úgy éreztem magam, mintha templomban lennék, de ez a bor temploma… Isteni nedűvel ünnepeltük meg a „kinevezésemet”, mely ünneplésnél mindenki szívből örült, a szeretet hullámain szárnyaltunk mindannyian. Éreztük az összetartozást és az egységet.

Szívvel, szeretettel, megbecsüléssel adnak magukból
Köszönöm a Sorsnak, hogy János és Marika csapatába tartozhatok, hogy egy élet munkáját, tanításait adják nekünk még ennyi év után is aktívan, szívvel, szeretettel, megbecsüléssel. Ez nekem mindent jelent, magát az életet. Köszönöm, hogy bepillanthattunk az EMBERI mivoltukba is, mely ugyanolyan szívvel-lélekkel telt, mint a VEZETŐI mivoltuk. Köszönjük, hogy ott lehettünk, nagy tisztesség volt, hatalmas élmény. Még sokáig tartson a Biocom és a Lőrincz-ág ragyogása!

Búcsú a Csodálatos Kerttől ezzel a részlettel, melyen mindenhol látszik a gondos kezek nyoma

 

 

Ezeket olvastad már?