Kezdőoldal Ágak Évzáró Gála a Czentlaki-ágon – a nívós rendezvénysorozatok 2024-ben is folytatódnak

Évzáró Gála a Czentlaki-ágon – a nívós rendezvénysorozatok 2024-ben is folytatódnak


Csodásan érezte magát a Czentlaki-ág minden ünnepelni vágyó aktív munkatársa a a szélsőséges időjárás ellenére a december 10-én a szigetszentmiklósi Gastland Hotelben tartott évzáró gálán. A beszámoló készítője, Horváthová Lívia szlovákiai hálózatvezető meg is jegyezte, a sok jó ember együtt csodákra képes. S mielőtt érkeznének tőle a részletek, álljon itt egy kiemelendő mondata: „Szeretnék köszönetet mondani ágvezetőinknek, Czentlaki Beatrixnak és Czentlaki Zoltánnak az egész csapat nevében a nagyon szinvonalas, csodásan megtervezett évzáró gáláért, amivel lezárták a 2023-as és elindították a 2024-es üzleti évet, egyben köszönjük nekik az egész éves kitartó munkájukat, amivel segítik a csapat fejlődését!“ A tökéletes felvezetés után pedig lássuk a képes visszapillantót!

Rendhagyó rendezvény
Megérkezéskor a csapatot és vendégeiket kedvesen fogadták a csapattársak, az elegánsan öltözött munkatársaknak, vendégeiknek ruhatár állt rendelkezésre. A résztvevők rögtön a terembe lépéskor megcsodálhatták a szépen elökészített, ünnepi díszben pompázó termet. Érezhető volt, hogy ma fantasztikus élményben lesz részünk, és rendhagyó évzáróra készülhetünk.

Mi kell a nőnek?
Czentlaki Beatrix ágvezetőnk, a rendezvény háziasszonya pontban 10 órakor megnyitotta, majd az egész nap folyamán koordinálta a gondosan megtervezett műsort. Először egy fantasztikus 2023 as rendezvénysorozat a „Mi kell a nőnek?” lezárása kapcsán osztották meg velünk gondolataikat, az átélt élményeket a projekt megálmodói, Czentlaki Beatrix, és az előadók, Pigler Gréti kineziológus, és dr. Pollák Éva gasztroenterológus főorvos. A sorozat segítségével egész évben segítettek nekünk megérteni a női minőséget, az emberi test működését, amiről van mit tanulnunk, hisz egy élet is kevés hozzá, hogy teljesen felgönygyölítsük a témát. Az előadások nagyon sokat segítettek abban, hogy rádöbbentsenek, mennyire fontos, hogy a testi-lelki egészségünk egyensúlyban legyen, és sok praktikus tanáccsal is el láttak bennünket.

Nem maradunk plusz rendezvények nélkül
Imádtuk őket hallgatni és fájó szível vettük tudomásul, hogy a rendezvénysorozat lezárult.„Amikor egy ajtó bezárul, kinyílik egy másik” – s hogy mennyire igaz ez  mondat? Sokáig nem is kellett várnunk, mert hála ágvezetőinknek tudadták velünk, gondoskodnak róla, hogy a jövőben sem maradjunk rendezvények nélkül, hogy továbbra is fejlődhessünk, tanulhassunk…

A világban rend van – és benned?
A következő meglepetés vendégelőadó dr. Darnói Tibor holisztikus orvos, a  Yotering alapítvány elnöke, szakmai kurátor volt, aki szintén nagyban tágította a látásmódunkat, mélyreható, érdekes és elgondolkodtató előadásával. Mottója: „Ha a lelkemben béke van, a testemben sem dúl háború.” Lenyűgöző és nem mindenapi előadásban volt részünk. Bevezetett bennünket az ősi magyar szellemiség és gyógyító bölcseletek világába, a magyar nyelv bölcsességének megértése felé kalauzolt bennünket. „Eltávolodva a természettől egyre kevesebbet tudunk önmagunkról, a világról. Pedig a természet törvényei, a világ és a teremtés RENDje mentén létezünk“ – fogalamzott. Köszönjük szépen!

Pörgős szünet felkészüléssel, fotózással
Mire eljött az első szünet ideje, rengeteg tudást szívhattunk magunkba, és mindezt úgy, hogy észre sem vettük, hogy tanulunk, mert minden percét élveztük! A szünet számomra és még egy tucat csapattársam számára elég pörgősre sikerült, hisz olyan csodás lehetőséget kaptunk, hogy picit betekinhetünk egy másfajta világba, az üzleti divat világába, és ebben is kicsit kipróbálhatjuk magunkat. Ezúton is köszönjük szépen a lehetőséget a szervezőknek és a Kleopátra divatáru és fodrászcikk ajkai női ruhabolt tulajdonosának, Ádám Katának. A divatbemutatóra készültünk a szünetben, fotókat készített rólunk Kata, és közben is volt egy nagyon kedves közös élményünk, Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató csatlakozott hozzánk a fotózáson. Minden percét élveztük a programnak!

Egyedi divatbemutató
Divatbemutatóval folytatódott programunk, hisz az üzleti életünkben nagyon fontos a megjelenés. Mínőségi céget, termékeket képviselünk, ezért is nagyon fontos a megjelenésünk nőként. Mi, lelkes amatőrök nagyon élveztük az új feladatot, és próbáltunk helytállni.

Az esztendő számokban
A divatbemutató lecsengett, és kicsit komolyabb előadással Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató, az egyik társalapító és résztulajdonos a számok világába vezetett bennünket. Ez szintén nagyon fontos, hisz fantasztikus jövőképet varázsolt elénk. Értékelte a 2023-as esztendőt, grafikonokkal alátámasztva bemutatta a cég előző években mutaott fejlődését. Majd a 2023-as TOP 10 termékek listáját vetítette elénk.

Az odafigyelés művészete
A számok után más síkokra terelt bennünket Lőrincz Marika Gyémánt Hálózatigazgató előadása, amely már a lelkünk, az emberi törődés, a személyes beszélgetések fontosságáról, és az egymásra figyelésről szólt. A legtöbb és a legfontossabb, amit egy másik embernek adhatunk, a figyelmünk. A figyelem nem csak azt jelenti, hogy ránézek, hanem azt, hogy figyelek a lelkére, figyelmesen meghallgatom, figyelek bajára és örömére. „Az egymásra fordított idő a szeretet igazi mértéke.” (Eginald Schlattner) Mint mindig, most is nagyon megérintette a szívemet ez az előadás, és szerintem ezt mindenki nevében mondhatom, akarva akaratlanul arra késztett, hogy őszintén magunkba nézzünk.

Mini meglepetések
Szünet következett, amit igyekeztünk többek között arra kihasználni, hogy apró karácsonyi meglepetésekkel szerezzünk örömöt egymásnak, megköszönve vezetőink, munkatársaink munkáját, odaadását, amit egész évben végeztek, majd ki-ki kávé mellett beszélgetett csapattársakkal, munkatársakkal.

Jubiláló munkatársak
A szünet végeztével mindenki elfoglalta a helyét és Tóth Zsizsi Ezüst Hálózatigazgató, személyes mentorom évértékelése következett.

Majd elismerte két  csodás vezetőjének munkáját, közöségünkhöz való csatlakozásuk évfordulóján:

  • Krizsán László 15,
  • Surányi Ágnes 10 éve gazdagítja jelenlétével, munkájával a csapatot!

Szívből gratulálunk és köszönjük a sok évvel ezelőtt meghozott döntésüket.

Gratulációk
A gratulációk és elismerések folytatódtak. Czentlaki Zoltán ágvezetőnk és párja, Bea Megköszönték a 15 ével ezelőtt hozott döntésüket:

  • Tóth Zsizsinek és Jámbor Gábornak.

Gábor természetgyógyászként is segíti mukánkat. Kéz a kézben együtt indultak el az Ökonet útján, amiért hálásak igazgatóink és természetesen mi is mindannyian, hisz a mi életünkre is nagy hattással vannak. Nagyon sok segítséget kapunk tőlük és az egész csapat is. Hálásak vagyunk értük , hogy vannak nekünk!

Továbbá megköszönték

  • Krizsán Lászlónak és párjának, Szentpáli Elenának a 15 évvel ezelőtt hozott döntésüket, miszerint a Biocom lesz életük jövőképe.
  • Majd Surányi Ágnesnek és Surányi Józsefnek is megköszönték és elismerték a 10 éve folytatott munkájukat.

Szívből gratulálunk mindenkinek és további sok sikert kívánunk!

Értékelés és tervezés
Majd ágvezetőnk, Czentlaki Zoltán Arany Hálózatigazgatónk évértékelése következett. Czentlaki Beatrix igazgatónk pedig jövőképet mutatott a 2024-es tervezéssel, rendezvényekkel és szervezéssel kapcsolatban.


Ők télen is versenyeznek
A folytatásban újabb elismerések következtek az elért eredmények alapján: a téli verseny első hónapját sikeresen teljesítette:

  • Czentlaki Beatrix,
  • Dani Fehér Melinda és Fehér Attila.

Gratulálunk nekik!

A Fehér csapat sikerei
Szívből gratulálunk a  6. szint eléréséhez

  • Máté Szilviának, aki fantasztikus munkát végez,
  • továbbá mentoraiknak, a Fehér házaspárnak, akik szintén csodás emberek és fantasztikus munkát végeznek, gratulálunk a kiérdemelt ünnepélyesen átadott, és kitűzött Biocomos arany kitűzőhöz.

További sok sikereket kívánunk a Fehér csapatnak!

Ünnepélyessé tette a napot
Köszönjük szépen Jeles Dorottya énekesnő fellépéseit az előadások között. Gyönyörű hangjával elvarázsolt minket, csodálatos énekével emelte a rendezvény hangulatát.

És az elmaradhatatlan Ady…
A rendezvény hangulatára hagyományosan ágvezetőnk, Czentlaki Zoltán tette fel a koronát Ady Endre: Karácsony című versével. Előadásával forró könycseppeket csalogatott elő sokunk szeméből…

Finom falatokkal zártuk az esztendőt
A megható vers után ágvezetőink megvendégeltek bennünket, megköszönve a csapat éves munkáját. Köszönjük szépen a gusztusos, ízletes hidegtálakat, a finom pezsgőt. A csapat csodálatos süteményes svédasztalt varázsolt, ezzel kedveskedve egymásnak, a finomabnál finomabb házi édességekkel. Hálás vagyok, hogy ilyen összetartó jó emberekből álló csapat tagja lehetek. Boldogságban, egészségben és sikerekben gazdag 2024-es új esztendőt kívánok mindenkinek szeretettel!

“Légy te is megváltó, hirdess szeretetet,
s azzal kínáld te is a fázó lelkeket!
Ám nem kell magadat áldozattá tenni,
elég társaidat emberré szeretni!
Életben tartani így tudod világod,
ne hagyd hát kihűlni a szeretet-lángot!
A fény szívedben égjen, ne csak fenyőágon,
és legyen karácsony szerte a világon!”
(Aranyosi Ervin)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?