Kezdőoldal Ágak Érezd jól magad velünk itt és most! – Újra családi napozott az erdélyi Részegh-csapat

Érezd jól magad velünk itt és most! – Újra családi napozott az erdélyi Részegh-csapat

 

Ünnepelni, élményeket megélni, szórakozni, ismerkedni, csapatot építeni gyűltek össze Zeteváralján a Részegh-csapat tagjai június utolsó szombatján. Az erdélyi Péter-ág kebelén belül működő hálózatból nyolcvanan érkeztek meg Segesvárról, Keresztúrról, Gyimesből, valamint Csíkszereda és Székelyudvarhely környékéről. A Részegh Magdolna és János által vezetett hálózat idén tavasszal már étlépte az 50.000 pontot úgy, hogy kilenc HV van a csoportban, ők éppen az arany minősülésen dolgoznak. Persze együtt a csapattal, melynek erősségei az ő megfogalmazásuk szerint a kitartás, a tisztelet, a családias hangulat, a jó baráti kapcsolatok a munkatársakkal, vezetőkkel, az elkötelezettség és a jól szervezettség. Így a tavalyi kezdés után jövőre folytatást ígérnek, hiszen most már hagyomány a Családi Nap a Részegh-csapatban. Köszönjük a beszámolót és a képeket is a hangulatos eseményről!

 

 

Becsületes „adjonisten”

Érkezéskor mindenkit köszöntöttünk a hálózatvezetőkkel. Kaptak napi idézetet, kalácsot és finom erdélyi pálinkát azzal a jelszóval, hogy „érezd jól magad velünk itt és most”. Az idézeten sorszámok voltak, ami később a csapatok elosztásában volt fontos, hogy ismerkedjenek és jó csapatjátékosok legyenek.

 

A napot is mosolygásra bírtuk

Jó volt látni a munkatársaktól, hogy az esős, szeles idő ellenére a feltételeknek megfelelően, korlátokat nem használva jelentek meg. Ez a lelkesedés, kíváncsiság, akarat az időjárást is szebbé tette nekünk. Még a nap is kisütött, mert hitünk benne, hogy jó lesz minden!

Odafigyeltünk mindenkire

Minden korosztály képvsielve volt a rendezvényünkön 2 évestől 7o évesig, és talán ettől még gazdagabb volt az ismerkedés, összekovácsolódás a csapatokban. Vezető munkatársainkkal együtt vezettük le a nap eseményeit, odafigyelve mindenkire.

Kellemes meglepetés: Ágnes és Csaba
Külön öröm volt számunkra, hogy a Péter-ág vezetői is meglátogattak minket. A csapat nagy ujjongással és szeretettel köszöntötte a házaspárt. S hálával telt szível, hisz tőlük indult a Biocomos tartalmas, értékteremtő életünk mindannyiunknak.

Igazi csapatépítés volt
Fontos a csapatépítés és erre a családi nap is nagyon jó lehetőség. Egymás megerősítésével, a közös munka jegyében és szórakozással telt a nap. Az elismerés a csapatoknak számunkra megható érték volt. Látni az örömet, boldogságot, elfogadást a megérdemelt eredményért.

A játékok versenyszellemet adtak a csapatoknak és mindenki igyekezett a legjobb lenni. Oklevéllel, köszöntőkkel, élményekkel ment haza mindenki.

Folytatjuk!
Jelszó: megismételjük a napot, folytatjuk ezt a hagyományt, jövőre, újra, együtt.
Jó volt együtt ünnepelni. Büszkék vagyunk a csapatunkra!

 

 

 

Ezeket olvastad már?