Kezdőoldal Ágak Elérték az elérhetetlennek tűnőt: Bogyor Erikáéknál landolt a romániai nyereményautó a Turóczi-ágon

Elérték az elérhetetlennek tűnőt: Bogyor Erikáéknál landolt a romániai nyereményautó a Turóczi-ágon

Bogyor Erika megosztotta örömét az ágvezető Turóczi Melindával, közvetlen szponzorával, Kásás Melinda Ezüst Hálózatvezetővel, valamint Papp Orsoláyval, aki 5-ös szinten 15 új regisztrációval tette hozzá a magáét az eredményhez

Megvalósult álomnak élte meg Bogyor Erika, hogy csapatával együtt elnyerte a Biocom romániai partnercége nyereményautójának használati jogát. A hónap legjobbjának járó kitüntetés teljesen megérdemelt, amely a Turóczi-ág HV-jának hálával teli szavaiből éppúgy kitűnik, mint felső vezetői elismerő mondataiból.

Együtt örültek a sikernek az Audi átadásakor, Csíkszeredában

Elérték az elérhetetlennek tűnőt!

Bogyor Erika HV: Álomból valóság
November 6-án délután csengett a „fókuszban” messenger csoport, s szponzora, Kásás Melinda nagy ujjongva mondta neki, hogy a Biocomos autó náluk landolt! – Nem kaptam levegőt, hozzánk kerül az elérhetetlennek tűnt autó, amiről álmodtunk együtt a gyemántocskáimmal, munkatársaimmal! Szívem tele van köszönettel és hálával. Végtelen öröm és ujjongás volt, amikor közöltem a csapattal a hírt. Álomból valóság lett, és ez hihetetlen erőt adott mindenkinek!

Egy hónapig minden útja a Biocomot hirdeti majd Bogyor Erikának


Szponzor-Én-Csapat
Hálás vagyok Turóczi Melinda ágvezetőnek, Szakács Dálnoki Kingának, felsőbb szponzorunknak, Kásás Melinda szponzoromnak, mentoromnak, akitől a rengeteg tanítást kaptam. És természetesen a csapatomnak, a kulcsembereknek, akiknek tovább tudtam adni a tanítást, ők pedig még tovább – és így sokszorozódik a tanítás, a jó.

A csapat érdeme
Az autó a csapat érdeme, a jó érzéssel együtt végzett munka eredménye. Örömmel, szeretettel tovább adtuk-adjuk a jót, az értéket, mert #együttkönnyebb, és #jónaklennijó. A nagy lendület eredménye, hogy 2 Társult Hálózatvezető emelkedik fel a csapatban, még ebben az évben!

Kásás Melinda: Erika szomjas volt a változásra
A mentor, Kásás Melinda Ezüst Hálózatvezető tisztán emlékszik, hogy mikor az első képzésre elvitte Erikát, vagy 12 oldalt jegyzetelt… – Akkor már tudtam, hogy ő akar, és egyszerű családanyaként a változásra tette fel az idejét. Azt mondhatom, szomjas volt a tanulásra, az életmódváltásra. Alázattal, lelkesen és cselekvéssel adta tovább a Biocom4you életprogramját.

Gyémántocskák a csapatban
Ezzel emelte önmagát és persze csapatát, maximálisan tanította és folyamatosan tanítja a kulcsembereit, akiket „gyémántocskáknak” nevez. Részt vesz munkatársikon, online rendezvényeken, starton, Kulcsember-képzésen, ahol nem csak előadást tart, hanem mindenkihez van egy szép szava. A lendület az ő üzemanyaga!

Szakács Dálnoki Kinga: Nagy példa számomra Erika
A felsőbb vezető, Szakács Dálnoki Kinga szerint Erika mert nagyot álmodni. – Elhitte, hogy jóra változhat az élete! Nagy példa számomra Bogyor Erika, óriási hit és óriási energia jellemzi. Imádom, ahogy beleélte magát a hálózatépítésbe, annyira csodálom! Bizonyította, mire képes, lendületes, elfogadja a tanácsokat, ilyen munkatársakról álmodunk! Áldás kísérje munkáját!

Turóczi Melinda: Erika 14 hónapja vezető a Turóczi-ágban!
Szívből gratulálok – ez a legfontosabb üzenete az ágvezetőnek. – Ez egy csapatmunka eredménye, ahol a tanulás, a „csinálom”, a szervezések, a tanítás, a jókedv, az alázat, a szeretet, s egymás tisztelete együtt jár. Nagyon-nagyon büszke vagyok rád, Erika és a csapatodra, amelyet a nagy szíveddel vezetsz!

 

 

Ezeket olvastad már?