Kezdőoldal Ágak Családi napoztak a Részegh csapatban – Erdélyben még jobban összekovácsolódott a Péter-ág egy jelentős vonala

Családi napoztak a Részegh csapatban – Erdélyben még jobban összekovácsolódott a Péter-ág egy jelentős vonala

Igazi csapatot alkot Részegh Magdolna és János hálózata a Péter-ágon

Igazi csapatot alkot Részegh Magdolna és János hálózata a Péter-ágon

A családi napok hagyománya nem ismer határokat: a romániai Péter-ágon is rendszeresen találkoznak a munkatársak a hivatalos rendezvényeken kívül. Ezúttal egy július elsején tartott, jó hangulatú eseményről kaptunk utólag beszámolót. A Részegh Magdolna és János Ezüst Hálózatvezetők által menedzselt csapat tagjai találkoztak Erdélyben, hogy azok is megismerhessék egymást kellemes élmények közepette, akik esetleg eddig csak Startrendezvényeken futottak össze – vagy, mint a családtagok, még ott sem. A fő célja az volt Magdikáéknak és hálózatvezetőiknek, akikkel együtt szervezték a programot, hogy mindenki érezze jól magát! A zeteváraljai összejövetelen végül 66-an jelentek meg például Csíkszereda környékéről, Székelyudvarhelyről és környékéről, a Gyimesekből, Keresztúrról. E nagyon szép létszám természetesen azon családtagokkal együtt állt össze, akik nem hálózatépítők, de így legalább beleláthattak egy kicsit a Biocomos életbe. A főszervező házaspár rövid visszatekintője éppúgy sokatmondó, mint néhány vezető munkatársuk leírt élménye – s a képekért, no meg az abból sugárzó örömteli pillanatokért is jár a köszönet és a dicséret.

Magdika ha kellett, mikrofonnal a kezében vezette a napot és a csapatot

Magdika ha kellett, mikrofonnal a kezében vezette a napot és a csapatot


RÉSZEGH MAGDOLNA ÉS JÁNOS, EZÜST HV: ÉREZD JÓL MAGAD!

Minden korosztályból volt részvevő. Fontos volt számomra, hogy a családok minden tagja kapjon képet a Biocomos élet színességéről, hogy lássák, nem csak munka, hanem szórakozás, jó érzések, élmények is kísérik az üzletépítést. És ennek az együttműködésnek, összetartásnak az eredménye a siker. A jó kommunikáció ugyanis a családban, a csapatban, a munkában, tehát életünk minden területén egyaránt fontos tartópillér.

06
Személyre szóló figyelmesség

Számomra fontos volt, hogy minden ember jól érezze magát és maradandó emléket kapjon, ezért mindenki személyesen névre szóló ajándékkal, egy oklevéllel térhetett haza. Érkezéskor mindenkit köszöntöttünk a hálózatvezetőkkel, kaptak napi idézetet, kalácsot és finom erdélyi pálinkát azzal a jelszóval, hogy „érezd jól magad velünk itt és most”. Az idézeten sorszámok voltak, ami később a csapatok elosztásában volt fontos, hogy ismerkedjenek és jó csapatjátékosok legyenek.

Mindenki a legjobbat hozta ki magából
A családi nap résztvevői jókedvűek, rugalmasak, aktívak, kreatívak voltak és élvezték a jelenlétet. Feladatokat teljesítve mindenki a legjobbat hozta ki magából és a csapatából. A csapatjátékokat külön díjaztuk és öröm volt látni gyerekeken, felnőtteken azt a boldogságot, amit sugároztak. Mindenkinek megható volt az elismerés!

02

23

Egyszerre dolgozik és derűsen figyeli az eseményeket szalmakalapjában János

Összekovácsolódás
Jó volt együtt lenni és még jobban összekovácsolódni a csapattal, egymást jobban megismerni, elfogadni és együtt, egy nagy csapatot vezetni a napi programba élményekben.

Legyen még ilyen!
Jó volt hallani a résztvevőktől, hogy még legyen ilyen nap, mert jól érezték magukat – a csapat apraja nagyja egyaránt. A gyerekek nem akartak hazamenni, és mi felnőttek is a játékok világában el voltunk varázsolódva.

FANCSALI JULIANNA ÉS EMIL, HV: FONTOS A CSAPATÉPÍTÉS
Csodaszép napon, gyönyörű helyen, minőségi csapattal, fergeteges hangulatban lehettünk munkatársainkkal és az ő családtagjaikkal. Ezen a napon jó volt ismerkedni és feltérképezni a csapatot. Számomra fontos dolog, hogy minél jobban meg tudjam ismerni a munkatársakat.

Beindítanak az élmények
Ennek a napnak az volt a lényeges jelmondata „Érezd jól magad!” – amit ágvezetőnktől, Péter Ágnestől és Csabától tanultunk. Mi vezetők, Részegh Magolna vonalán arra figyeltünk, hogy mindenki elégedetten, tele emlékekkel térjen haza. Számomra fontos a csapatépítés magam és a csapatom fejlődése érdekében, és ezt a jó hangulat, a sok jó érzés fogja beindítani.

FÜLÖP CSILLA, HV: EGYMÁS MEGERŐSÍTÉSÉRŐL SZÓLT A NAP
Július első napján aktív, élménydús családi napon vettünk részt Részegh Magdolna csapatában. Délelőtt 10 órától kezdődött a program és este még tartott a jó hangulat. Gyerekekből és felnőttekből, testvérvonalakból, munkatársakból valamint kedves párjaikból állt össze 4 csapat. Önszerveződő csoportok mérettették meg magukat a déli órákban, volt patkódobás, ostorcsapás üveget célozva, kapura rúgás, valamint népdalverseny. Minden program nagyon sikeresnek bizonyult, aktívan részt vett mindenki, törekedve az eredményességre.

Értéket teremtő csapathoz tartozunk
A nagy kánikula ellenére együtt tudtunk játszani és dolgozni. Az ebédszünet után szabadprogram volt, majd a díjazások következtek. A felnőttek és a gyerekek is kaptak elismeréseket, kivétel nélkül mindenki oklevéllel tért haza, mint jó csapatjátékos. Ez a nap egymás megerősítéséről szólt, arról a gondolatról, hogy értéket teremtő csapathoz tartozunk, példák vagyunk más emberek számára is. Jó volt együtt, a végszó összecsengett: lesz folytatás! Hajrá Részegh Csapat!

PÁLFY ROZÁLIA, HV: MINDENKI NAGYON JÓL ÉREZTE MAGÁT
Hálásan köszönöm a szervezőknek, de leginkább Részegh Magdikának és Jancsinak ezt a csodálatos családi napot, amely nagy odafigyeléssel és szeretettel volt megszervezve. A családom és a csapatom, egyszóval mindenki nagyon jól érezte magát. Ezt nagyban segítette a sok játék, ami nagyon szervezetten zajlott és szórakoztató volt! És nem utolsósorban az oklevelek kiosztása és a nyeremények. Nagyon jól érezte magát mindenki, nagyon finom volt a bogrács is. Hálásan köszönjük ezt a csodaszép napot és a sok pozitív embert, akikkel együtt tudtunk szórakozni. Köszönet és hála a szervezőknek!

09
KEREKES ÉVA, EZÜST HV: EZ VOLT EDDIG A LEGJOBB!

Bánj úgy az emberekkel, mintha azok lennének, akiknek lenniük kellene és segítsd őket, hogy azzá lehessenek, amire képességeik feljogosítják őket. (Robin Sharma). Én, mint HV, a hálózatomon belül minden évben megszerveztem a „Nők Napját” és a „Családi Napokat”, amelyeken a munkatársaim nagyon jól érezték magukat. 2017-ben mi, a Részegh Magdika csapatához tartozó vezetők úgy döntöttünk, hogy együtt szervezzük meg a családi napok. Így munkatársainknak lehetőség nyílik egymás megismerésére. Az eddigi tapasztalatok szerint ez volt a legjobb, mivel nagyobb volt a részvétel.

Lehetőség az ismerkedésre
Sok olyan munkatárs fogadta el meghívásunkat, akik nem ismerték egymást és így lehetőségük nyílt az ismerkedésre. Mindenki jól érezte magát, aktívan kivették részüket a játékokból. A gyerekek együtt versenyeztek a felnőttekkel. Sok ötletes játékot találtunk ki a versenyekre. Nagyon sokat jelentett számukra, hogy oklevéllel ismertük el a részvételüket. Mindegyik HV megtett mindent azért, hogy munkatársaik a legjobban érezzék magukat. Várjuk a 2018-as családi napot!

01 02 03 05 07 08 10 11 12 13 14 15  17 18  21 22  24

Ezeket olvastad már?