Kezdőoldal Ágak Az immunrendszer mellett a lelkeket is erősítette Ferenczy László előadása Kecskeméten, a Vass-ágon

Az immunrendszer mellett a lelkeket is erősítette Ferenczy László előadása Kecskeméten, a Vass-ágon

Fantasztikus rendezvényt tartottak szeptember 8-án Kecskeméten, a Hírös Agórában (régi nevén Erdei Ferenc Művelődési Központban). Az immunrendszer erősítéséről beszélt a méltán elismert, ETI vizsgával rendelkező természetgyógyász, hipnoterapeuta, életépítő… a Biocom „szempontjából” pedig Arany Hálózatigazgató, Ferenczy László. A rendezvény megszervezésére csak néhány napja volt Vörös-Kovács Katalinnak, mert a népszerű Egészségkönyv szerzője nagyon elfoglalt szakember, sok előadást tart. Ám mivel egy másik helyszínen tartandó rendezvény elmaradt, el tudott hozzájuk menni. A Vass-ág hálózatvezetője így fogalmaz: ez nekik kifejezetten kapóra jött, nagyon hálásak és örülnek, hogy ilyen gyorsan meg tudták szervezni a programot. Pláne azért, hogy voltak olyan emberek, akik az iskola- és óvodakezdés, szülői értekezlet, nyár utáni munkába visszarázódás mellett – a vírustól való félelem ellenére is – szabaddá tették magukat. A továbbiakban Kati, a tősgyökeres kecskeméti, kitűzős HV, majd néhány munkatársa osztja meg az élményt, amit Laci tud szerezni előadásaival!

Köszönet a könyvért és a „bevezetőért” Tarczy Gyulának
Különösen örülök, hogy Ferenczy László el tudott jönni, hiszen hatalmas tapasztalattal rendelkezik és a tudását közérthetően és mégis szakmai alapokra támaszkodva adja át. Az est megszervezése mellett a háziasszonya szerepét is vállaltam. Ezért az augusztusi, lajosmizsei tanyacsárdás rendezvényen Tarczy Gyulától kapott, részemre dedikált ajándékát „Ha mikrofon kerül a kezedbe…” c. könyvét újra elolvastam, hogy Lacihoz méltóan tudjam bemutatni az előadót ennek a különleges résztvevői csoportnak és tudjam ismertetni az estével kapcsolatos tudnivalókat és annak menetét, időtartamát. Utólag is köszönöm az ajándékot Gyulának! Nagy segítség volt a számomra, így tömör, de szórakoztató bevezetővel el tudtam mondani a fontos tudnivalókat.

Családias hangulat, nyitott közönség
Munkatársaimmal együtt próbáltam a lehető legtöbb embert elérni és invitálni az estére. Azt viszont még én sem gondoltam, hogy ennyire jó hangulatú, családias előadást fog Laci tartani és hogy a vendégeink ennyire nyitott füllel, szellemmel, szívvel fogják az előadást fogadni.

Fókuszban az immunrendszer
Az előadás alatt Laci a tőle megszokott rutinnal, lendülettel és hihetetlen témabeli tudással beszélt az immunrendszert gyengítő tényezőkről, ezeknek kivédéséről és az immunrendszer táplálék-kiegészítőkkel való támogatásáról. Részletesen szólt a betegségek megelőzéséről, valamint a tiszta víz fogyasztásának fontosságáról.

A Reg-Enor kúra is szóba került
Természetesen, mivel az epesav a szervezet talán legjobb „vírusirtója”, ezért szóba jött a teljes életmódváltással járó Reg-Enor kúra is, aminek a jelenlévők kifejezetten örültek. Az előadás vége feléhez közeledve mindenki feltehette nyílt színi kérdéseit, melyeket László készséggel és nagyon érthetően elmagyarázva válaszolt meg nekünk.

Személyes tanácsadás
Az est vége felé közeledve egy nagyon finom bio gránátalmalével köszöntük meg Lászlónak, hogy elfogadta meghívásunkat és elbűvölt minket, illetve használható tudást adott a kezünkbe. Majd ezután az előtérbe kiülve személyre szabottan, négyszemközt folytatott beszélgetést minden egyes résztvevővel, aki igényelte azt. Fantasztikus volt látni, ahogyan az emberek türelmesen, egymással beszélgetve várták, hogy sorra kerülhessenek, és kivétel nélkül szinte mindenki szerette volna meghallgatni a kifejezetten neki szánt tanácsait.

Az Egészségkönyv folyamatosan segít
Mindannyiunk számára jól ismert „Ferenczy Bibliából” (az Egészségkönyvből) is olyan szép számmal fogyott, hogy utánpótlásra volt szükség. Sokan felismerték a könyvben rejlő lehetőséget, jó, hogy otthon a polcon mindig van egy könyv, amiben a termékről leírást, a problémákra megoldást talál. Ha ezzel mégsem tudna magán és családján, ismerősein segíteni, akkor még mindig felhívhatja Lászlót vagy a könyvben elérhetőséggel felsorolt szakembereket.

Köszönet érte – mindenki nevében
Az estet a tervezett időben zártuk, szerintem a részt vevők megelégedésére és bízom benne, hogy mindenki számára tartalmas és informatív volt a rendezvény és feltöltődve tért haza. Köszönjük szépen, FERENCZY LÁSZLÓ! S hogy mennyire segített a lelke emelésében is a rendezvény? Két munkatársam az estét követően döntötte el, hogy jelentkezik a vecsési tréningre. Izgatottan és reménykedve várjuk, hogy legyen, lehessen!

Munkatársak mondták:

Kakulya Ildikó: Nekem nagyon tetszett az előadás, közvetlen hangulatú, nagyon informatív volt és a végén minden kérdés megválaszolásra került. Köszönöm a meghívást és a szervezést!

Klátyik Ildikó: Szuper előadás volt. Sok információt megosztott velünk, ami tényleg hasznos. A végén pedig minden kérdésünkre megkaptuk a választ. Legközelebb is megyek!

Sahin Zsófi: Nagyon jó, hogy Laci mindig ilyen segítőkész a személyes problémák megoldásában is.

Sosana Vavros: Szerintem is nagyon jó volt! Nagyon sok új infóval gazdagodtam még így is, hogy nem először hallom már. Külön jó, hogy előadás után lehet tőle személyesen is kérdezni.

Szarvasné Hegedűs Szilvia: Nagyon szuper este volt!

 

 

Ezeket olvastad már?