Kezdőoldal Ágak Az álomautóból valóságos csodaautó lett, ami csak úgy vonzza az embereket Bodoki Andreához az erdélyi Részegh-ágon

Az álomautóból valóságos csodaautó lett, ami csak úgy vonzza az embereket Bodoki Andreához az erdélyi Részegh-ágon

Egy valóra vált álom: Bodoki Andreáé a legjobbaknak járó „csodaautó” használata egy hónapra!


Amit sokáig csak az álomfalán látott Bodoki Andrea, azt egy hónapig a saját udvarán simogathatja nagy szeretettel és a beteljesült álmoknak kijáró örömmel. A Részegh-ág hálózatvezetője ugyanis nem adta fel az álmait, aminek az (egyik) következménye az lett, hogy valóban elvitte egy hónapra a romániai partnercég mesés Audiját, a dicsőséggel együtt. Mintegy „mellesleg”, mert rengeteg más hozadéka is lett az útnak, mely idáig vezetett, s amelyről olyan lélekemelően és motiválóan mesél, hogy kötelező olvasmány is lehetne…

Szeretettel gratulált a teljesítményhez az ágvezető házaspár, Részegh Magdolna és János is

Bodoki Andrea és párja, Muresa Vasile a romániai partnercég központjában

Andrea párja is hálózatvezető, a siker is közös


Bőséges házi feladat a felsőbb ágvezetőtől
Minden egy házi feladattal kezdődött. Felső vezetőnk, Péter Ágnes Smaragd Hálózatigazgató a bőség szemléletéről tartott nekünk egy képzést. A kurzus sorozat záró kiértékelőjén Ági azt mondta, hogy most kapunk egy házi feladatot: mindenki ültesse gyakorlatba a tanultakat. Válaszunk magunknak egy kihívást: vagy az „Add tovább versenyt” csináljuk meg, vagy „csak” 1000 új pont növekedést a következő hónapra valamelyik vonalunkon, vagy a Biocom nyereményautóra is pályázhatunk. A legutóbbit választottam, s elindultam a bőségszemlélet tananyagát gyakorlatba ültetni.

A célt elértük, de a kocsit elvitték
Kitűztem, hogy 30 új embert regisztráljunk be. Ez tavaly novemberben volt. Hamar felfedeztem, hogy a hiányszemlélet folyton uralkodni szeret bennem… Ezért a kurzusban újabb s újabb jó tanácsok, segítő eszközök után kutattam. Aktív munkatársaim is kedvet kaptak a versenyhez, és segítségükkel meglett a kitűzött cél. Nagy volt az öröm, de a nyereményautót mások vitték el 32 és 33 regisztrációval.

Egész más ebből a nézőpontból szemlélni a világot…

Ha egyszer képes vagy rá, megcsinálhatod még egyszer!
Így hát mit volt mit tenni, a karácsonyi ünnepkör elteltével, az új év januárjában ismét nekiláttam az új házi feladatnak. Most 40 regisztrációt tűztem ki a csapattal. Nagyon nagy kihívásnak tűnt ez nekünk, mivelhogy a névlistáink igen lesoványodtak. Egy könyvben olvastam egy bölcs mondatot: Ha egyszer meg tudtad csinálni, meg tudod még egyszer! Ebbe kapaszkodtunk. Meglett a cél, de a nyereményautó egy szuper ügyes csapathoz került el. Utánakérdeztünk: társaink 120 és 85 regisztrációval döntöttek rekordot. Le a kalappal, mondtam. Az én agyam még ekkora bőségét fel se tud fogni…

Két vezetővel gazdagodva lettem Ezüst HV
A nyereményautó elgurult másokhoz, de a két versenyhónap alatt feljött 2 hálózatvezetőm:

  • Sztrimbely Éva és
  • Szolomajer Andrea,

s így boldogan ünnepelhettük az Ezüst Hálózatvezető szintemet.

Nyári és Téli Verseny
Majd jött a céges Nyári Verseny – egy újabb házi feladat, ami ismét a bőséghez, ünnephez vezetett. Az utolsó egy és fél hónap nagyon nehezen ment. Egy mondat tartott a versenyben: „Ameddig nem adod fel, győztes lehetsz!” Egy ilyen túlélő verseny után mit gondolsz, mit szóltam, amikor megláttam a Téli Verseny kiírását?

Megtanultam másképpen gondolkodni
A házi feladat gyakorlása során megtanultam másképpen gondolkozni s hozzáállni a feladatokhoz. A világban bőség van, csak el kell hinned, hogy képes vagy megtenni azt, amit célul kitűztél. Arra kell fókuszálj napi szinten, hogyan érd el azt, amit szeretnél, milyen módszereket használj, s kergess el a fejedből minden kételyt s negatív gondolatot.

130 százalék fejlődés év végére
A céges Téli Versenyen 4 vonalon indultunk, én és még 3 munkatársam. Így évzáróra lett rengeteg belépőnk, s 130%-os fejlődésem. Nagy örömömre én lettem a Részegh-ágban az „Év Hálózatvezetője” 334%-os fejlődéssel. Mit mondjak, elég jól elvégeztem a házi feladatomat, de a nyereményautó még mindig csak az álomfalamról kacsintott rám.

Otthonában, Máramarosszigeten is sokan megcsodálták a különleges járgányt, csakúgy, mint ő naponta a saját udvarán…

Nem adtam fel, és igazam lett!
Az új évben új álomfalat készítettem. Álltam a nyereménykocsi képével a kezemben. Úgy tűnt, ez egy elérhetetlen cél. Mindig lesz valaki jobb… Nincs semmi értelme… s a lehangoló mondatok elkezdtek sorakozni. De vettem egy mély lélegzetet: nem adhatom fel az álmaimat! Ez az autó ott volt oly sok ideig az álomfalamon. Hát elindulok ismét s harcolok, hogy egyszer nálam legyen. Úgy képzelem el, hogy amikor az Univerzum látta, hogy milyen elszánt vagyok, már csak annyit mondott: „Na jól van, ha már ennyire akarod, legyen a te hited szerint”. Másnap készíteni akartam az újabb névlistát, amikor kattogott a telefonom. Üzenet érkezett a Biocomtól: Gratulálunk. Vajon mihez gratulálnak? És az álomból valóság lett…

„Csodát” tett az autó…
Ágvezetőm, Részegh Magdolna azt mondta, hogy amikor elindulunk a nyereményautóval, mondogassam magamban, hogy minden utam 1000 pontot hoz. Az első útja a Máramarosszigeten szervezett bemutatóra vezetett. Rekordot döntöttünk, mivel úgy 70 személy jött el a bemutatóra. A nagybányai és felsőbányai munkatársak is igen gyors tempóban szerveztek bemutatókat. Így a nyereményautót mi átkereszteltük csodaautónak, mivel a ráérőseket hirtelen lendületbe hozta, szuperjó, új munkatársakat vonzott be, a kritikus, szkeptikus emberek hirtelen be akartak iratkozni vagy vásárolni jöttek. Volt, aki most már válaszolt a telefonhívásra vagy egy fél évvel ezelőtti üzenetre.

Amit a falamon láttam, most az udvaromban áll
Minden reggel egy pár percre kimegyek az udvarra. A friss csendben nézem a csodaautót. Eszembe jut, hányszor néztem az álomfalon. És most itt van. Az én üzenetemet viszi most mindenki számára: soha ne add fel az álmod! Menj mindig reménykedve előre és mindig hidd, hogy meg tudod valósítani azt, amire vágysz!

RÉSZEGH MAGDOLNA, ÁGVEZETŐ: HÁLÁS, CÉLTUDATOS, LELKES EZÜST HV ANDREA, AKI KÉT NYELVEN ÉPÍTI ÜZLETÉT
Részegh Magdolna ágvezető úgy fogalmazott, nagyon örülnek, hogy újra a Részegh-ág csapatában gurul a nyereményautó, és egy olyan hálózatvezető hajtja, akire nagyon büszkék, hisz az álmait nem adja fel, nap, mint nap tesz érte lendületesen, tervezetten. – Andrea nagyon hamar felvállalta a felelősséget és két nyelven erősíti a csapatát. Első találkozásunkkor azt mondta nekünk, üzlettársunk lesz és nagyon komolyan be is tartotta. Egy évig rendszeresen, havonta jártunk tanítani őket, és utána telefonon is napi szinten beszélünk. Hálás, céltudatos, lelkes Ezüst HV, aki úton van márciusra az Arany HV szintre. Mindig lelkesen, boldogan számol be nekünk a napi eredményeiről és vallomása szerint már a hangom is motiválja és erőt ad neki. Példaképei vagyunk, akiket boldogan követ. Mi pedig nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen csodálatos munkatársunk van, aki sokaknak segítve megtalálta a helyét a Biocomban és a csapatban!

Ezeket olvastad már?