Kezdőoldal Ágak Arany Hálózatigazgató házaspár vezeti az erdélyi Péter-ágat – A romániai nagytalálkozó ismét rendkívüli volt!

Arany Hálózatigazgató házaspár vezeti az erdélyi Péter-ágat – A romániai nagytalálkozó ismét rendkívüli volt!


2019. október 6.-án a brassói Kronwell Hotel egy tartalmas és különleges eseménynek vált a helyszínévé, ahol 460 résztvevő – melyből 80 román ajkú munkatárs – együtt gondolkodhatott és fejlődhetett a nagyszerű előadóknak és a nyitott közösségnek köszönhetően. A román fordítás által két nyelven is követni lehetett az előadásokat az erdélyi Péter-ág Nagytalálkozóján. A részletes beszámoló
Miklós Eszter hálózatvezető tollából olvasható, rengeteg képpel.


A Részegh házaspár moderálta a napot
A nap műsorvezetői Részegh Magdolna és Részegh János voltak, akik lelkesedéssel és energiával tele mutatták be az előadókat és vezényelték le a napot. Bárki találhatott magának megerősítő példaképeket, akikkel azonosulni tudott, hiszen mindenki, aki megszólalt a színpadon, egy inspiráló üzenetet osztott meg a hallgatósággal.


Lőrincz János a kedvező tendenciákról
Lőrincz János Gyémánt Hálózatigazgató a cégvezetés képviseletében a Biocom lehetőségeiről beszélt a mai világban, kiemelve a háttér 25 éves stabilitását. Egyben bemutatta a folyamatosan növekvő tendenciákat és bizakodással beszélt a cég jövőjéről.


Lőrincz Marika a személyiség erejéről
Folytatásként Lőrincz Marika tanító előadását hallhattuk a személyiség erejéről, amely visszarepített minket a gyerekkorba és példáin keresztül rácsodálkozhattunk az akarat és kitartás erejére, amelyek elvezethetnek az álmaink megvalósításához.

Öt HV, öt hiteles történet
Mivel a Biocomban általános jelenség, hogy termékeken keresztül ismerkednek meg és indulnak el az emberek az üzletben, öt hálózatvezető különféle hiteles történetét hallgathattunk meg arról, hogyan lett egy-egy termék egészséget és egyben életformát megváltoztató eszköz számukra. A következő vezetők álltak ki példaképként, akik igaz, hogy termékkel indultak, de üzlet lett belőle:

 • Horháth Ildikó HV, Nagyenyed (Fehér megye) – a Csibi ágról, Madaras Gyöngyike csapatából,
 • Lukács Mónika HV, Gelence (Kovászna megye) a Turóczi-ágról,
 • Németh Katalin HV, Székelyudvarhely (Harghita megye), aki négy gyermek mellett építi üzletét párja, István támogatásával,
 • Konrád Ibolya HV, Hosszúmező (Máramaros megye) – Részegh Magdolna új vezetője,
 • Bodoki Andrea Társult HV, Máramarossziget (Máramaros megye) – Részegh Magdolna csapatából.

Új hálózatvezetők a csapatban
Ezt követte az új hálózatvezetők elismerése, akik közül öten oklevelet és ketten kitűzőt is kaptak.

 • Csutak Klára – Turóczi ág, Gligor csapat, Imreh Konert Mária vezetője, aki a kitűzőt is megkapta,
 • Konrád Ibolya – a Részegh csapatból,
 • Finta András – Péter Ágnes és Csaba közvetlen vezetője,
 • Kis Edith – Kosiba-ág, Zsigmond Julia vezetője,
 • Süket Etelka – a Részegh csapatból,
 • Vass Adina kitűzőt vehetett át – Péter Ágnes és Csaba közvetlen vezetője,
 • Benedek Attila kitűzőt vehetett át a Csibi-ágról, Kakucs Gizella Ezüst HV vezetője.

Terméktapasztalatok
Az esemény második részében terméktapasztalatokat hallgathattunk meg, amelyek megmutatták, hogyan bizonyítottak a termékek különféle helyzetekben és hoztak maradandó megoldást egy-egy egészségügyi problémára. Köszönet érte nekik:

 • Módi Klára, kozmetikus, az olajfa és Immun Supreme jó tapasztalásairól számolt be – Kolozsvárról, a Turóczi-ág csapatából,
 • Kis Edith HV – a Kosiba-ágról, Zsigmond Julia vezetője,
 • Tánczos Gabriella a Csibi-ágról, Madaras Gyöngyike csapatából,
 • Bálint Erzsébet – Németh Kata csapatából,
 • Plesea Eleana HV, Rasnov (Barcarozsnyó) – aki román nyelven adott elő.


Orvosi tanácsok, hálózatépítői háttérrel
Folytatásként dr. Fejér Gyöngyi családorvos és hálózatvezető előadása következett, aki összetett, tudományos alapokra épülő előadásában beszélt többek között a vitaminok és ásványi anyagok fontosságáról, mindezt saját tapasztalataival kibővítve, ami egy nagyon tartalmas előadást eredményezett.


Ferenczy László segítő útmutatása
Ferenczy László Arany Hálózatigazgató vette át a szót, aki jellegzetes tanító stílusával beszélt a közönséghez és számos fontos információra és téveszmére hívta fel a figyelmet. Bemutatta a termékpalettát, amit az egészségünk megőrzése érdekében fontos figyelembe venni, kiemelte a Reg-Enor szerepét, de kitért a megelőzés fontosságára, egyfajta „ébresztőként” szolgált az előadása, ami által egy új nézőpontot nyertünk a termékek és felhasználásuk felé, de ugyanúgy a belső, mentális egészség és önértékelés is fontos szerepet kapott.

Ajándékok is színesítettek
A nap harmadik része is sok meglepetést tartogatott, hiszen értékes ajándékcsomagokat sorsoltak ki a résztvevők között.


Életük (része) a Biocom
Ezt követően még sok nagyszerű előadást hallgathattunk meg, kezdve Vass Szombatfalvi Zsuzsanna Gyémánt Hálózatvezetővel, aki pozitivitással és energiával teli előadásmódjával bevezetett minket az életébe a Biocommal, pontosabban családjuk életébe, és rengeteg különleges élményről mesélt, amelyet a Biocom által élhettek meg, tanítása a személyiség erejéről és fejlesztéséről is szólt.

Bízz a szponzorodban!
Következett férje, Vass Oszkár, aki a marketingterv és a vállalkozás rejtelmeiről beszélt, kapcsolati hálóink fontosságát is kiemelve. Egy tanmesével zárta előadását, ami nagy sikert aratott, és tanulsága alapján bízhatunk a Biocom vezetőiben, a szponzorunkban, akik támogatnak tanácsukkal és jelenlétükkel.


Kitűnő példák Erdélyből
Turóczi Melinda Gyémánt Hálózatvezető majd Csibi Margit és Csibi Tamás Arany Hálózatvezetők előadásai következtek, akik beszéltek a csapat erejéről, a cselekvés, aktivitás, tanulás és tanítás fontosságáról, illetve személyes életútjaikon keresztül hitelesen bemutatták, hogyan jutottak el álmaik megvalósításához a Biocom eszközeinek segítségével.Arany Hálózatigazgatók: Péter Ágnes és Csaba!
A nap zárásához közeledve visszatértünk a találkozó szervezőihez, akiktől kiindult a Péter-ág, és akik 15 év következetes munkájának eredményeként szemtanúi lehetnek számtalan sikertörténetnek, amelyekre közvetve vagy közvetlenül, de az ők álmaiknak és kitartásuknak nagy hatása van. Péter Ági és Csaba visszatekintett a kezdetekre és a kiemelték annak a fontosságát, hogy adjuk tovább lehetőséget és azt a jót, amit az élet elénk hoz, így mindannyian előre haladhatunk. Egy ünnepélyes pillanat következett, amikor szponzorjaik és felsőbb vezetőik elismerték Arany Hálózatigazgatói szintjüket, egy meglepetés kirándulást ajándékozva nekik. Jelképesen 1-1 szál rózsával köszöntötték azt a 10 vezetőt, akikkel együtt ünnepelhették a sikerüket.


Volt mit hazavinni
Az esemény végével a nyitott résztvevő rengeteg dolgot hazavihetett magával: lelkesedést, önbizalmat és bizalmat az emberek felé, eszközt a célok megvalósításához, tudást és értékes információt, egy tartalmas eredményeként, amelyre visszagondolva erőt meríthetünk a mindennapokban.

 

 

Ezeket olvastad már?