Kezdőoldal Ágak A válaszoknál is többet adott a Molnár-ág szilvásváradi vezetőképzője

A válaszoknál is többet adott a Molnár-ág szilvásváradi vezetőképzője

A Molnár-ág október 14-15-én tartotta a cég által finanszírozott vezetőképzését. Nem csak attól volt különleges, amit ott kaptak, hanem mert egy csodálatos helyszínen tölthették el ezt a két napot. Szilvásvárad, a La Contessa Kastélyhotel, valamint a környékének csodálatos őszi színei és energiái mindannyiukat elbűvölte. Ez Sajbenné Ildikó HV megfogalmazása. De, amint majd a visszajelzésekből kiderül, a többiek is osztják a krónikás véleményét…

Tükör magunknak

A két nap előadói, Szélpál Andi ágvezetőnk és Kovács Zoltán hálózatalapító minden tudásukkal, tapasztalatukkal és szeretetükkel lehetőséget adtak arra, hogy vezetőtársaimmal együtt tovább lássunk a jelenlegi szintünktől. Ehhez először tükröt kell tartani magunknak és őszinte választ adni a feltett kérdésekre.

Mi voltunk a főszereplők

Ehhez vasárnap délelőtt Andi adott egy kis útmutatást, hiszen miénk volt a „főszerep”. Mindenki elmondta őszintén, miért tart ott ahol most van, mi tartja vissza, hogy fejlődjön. Volt ott nevetés, sírás, egyszóval az érzelmi megnyilvánulásunk elég színesre sikeredett. J

Kérdések a fejlődésért

A délutánt pedig Kovács Zoltán folytatta, aki a saját életéből hozott példák alapján rávilágított arra, hogy ha valóban többet szeretnénk elérni a hálózatépítésben, akkor nézzük meg:

– Mi lesz a következő lépés?

– Mi az, amit fejlesztened kell?

– Mi az, amin változtatnod kell?

Ezek azok a kérdések, melyek elsősorban rólunk szólnak, hiszen ezek tisztázása elengedhetetlen a fejlődéshez, a magasabb vezetői szintek eléréséhez.

Csapatépítő séta

A nap további részében csapatépítés keretében sétálni indultunk a Szalajka- völgybe, ahol ráhangolódtunk az estére, hiszen nagy meglepetés „buli” volt készülőben.

Dankó János felköszöntése

Dankó János Arany HV (szponzorom) vezetőtársunkat születésnapja alkalmából köszönthettük. Andi gondoskodott a tortáról, pezsgőkről, mi pedig apró ajándékokkal kívántunk neki sok boldogságot, majd Zsóriné Bözse vezetőtársam a csapat bevonásával egy mesét adott elő. Csodálatos este volt!

Két tartalmas előadás

A második nap délelőtt tovább mélyítettük a tudásunkat, mégpedig két előadás segítségével. Az elsőt „Stratégiai építkezés” címmel Andi, a másikat „Siker, mint életstratégia” címmel Kovács Zoltán.

Honnan, hová?

Ebéd után pedig mindkét vezetőnk betekintést engedett a hálózatépítői életútjukra (honnan-hova jutottak el), amiket képekkel is illusztráltak. Köszönöm a magam és társaim nevében!

Az itt töltött idő örökre nyomot hagyott a szívünkbe.

 

A résztvevő vezetők, gondolatai, érzései következnek e felejthetetlen, csodás két napról.

Dankó János: Fontossági sorrend

„A képzelet sokkal fontosabb a tudásnál.” (Albert Einstein)

Imre Zsuzsa: Nagy élmény volt

Fantasztikus két napot töltött együtt az a 22 fő, aki a Molnár-ágat képviselte a vezetőképzőn. Csodálatos helyen, csodálatos emberekkel és csodálatos vezetőinkkel! A „tanulás” nagy élmény volt, hisz mint hálózatvezetők egyforma szituációkra kerestük a válaszokat. Itt érvényes a mondás: azonos rezgés-szintű emberek azonos szintűeket vonzanak magukhoz. A 2. nap végére minden kérdésünkre megkaptuk a válaszunkat, sőt annál többet. A pihenőidőt is együtt töltötte a csapat, sétával, wellnesszel, s az esti csapatépítés is fergetegesre sikerült! Nagyon sok tudást, megerősítést, vidámságot és feltöltődést adott ez a két nap, ezáltal a napi életben való alkalmazását nagyobb lendülettel végzem. Köszönöm a vezetőinknek, hogy ilyen pillanatokat megélhettünk együtt!

Kuruc Laura: Két fontos gondolat a két napból

„Értékes vagyok, szeretem magam, mindent megteszek, hogy elégedett legyek!” „Csak azután lehet valamid, ha te magad valaki lettél!”

Gulyás Anita és Nagy-Berta János: Megerősítés

Hogy mit adott a két szilvásváradi nap? Megerősítést, hogy jó helyen vagyok, és hogy ezt szeretném csinálni még nagyon sokáig. Fantasztikus „nagyfőnökünk” van, örülök, hogy személyesen is megismerhettem. És még egyet adott „Agilis Anitát és Jeles Jánost”. J

Tóth Gábor: Hálás szívvel gondolok vissza

Kedves Andi! Nagyon köszönöm, hogy egy ilyen csodálatos, szép helyre elhoztál, s elérted, hogy a legnagyobb motivátort, hálózatunk alapítóját, Zolit körükbe csábítottad! Hálás szívvel gondolok a két (három) nap minden pillanatára! Örömteli dolog, hogy egy ilyen üzlet részese lehetek, ennyi csodálatos ember társaságában!

Zsóriné Deák Erzsébet: Csodálatos napok

Csodálatos két napot töltöttünk együtt! A helyszín is meseszép volt, és a társaság is nagyon jó volt! Miközben tanulhattunk, fejlődhettünk, sokat nevettünk, nagyon jól éreztem magam! Köszönjük szépen! Jó ehhez a csapathoz tartozni, mert megtapasztalhattam minden téren a segítség nyújtást, köszönöm Nektek!

Mészárosné Marika és István: Mindig van feljebb, előrébb!

Csodálatos napok! A szép szálloda és a csodálatos táj feledhetetlen kikapcsolódást nyújtott számunkra. A programot illetően igazi csapatépítő tréningben volt részünk. A képzésen olyan gyakorlati útmutatást kaptunk a további munkánkhoz, amivel még gyorsabban tudunk elérni a kitűzött céljainkhoz. Megtanultuk, hogy a cél megvalósításához olyat kell tennünk, amit eddig még soha sem csináltunk. El kell hagyni a régi, berögződött szokásainkat, ki kell lépni a komfortzónánkból. Új szokásokat kell kialakítanunk, amivel hatékonyabbak tudunk lenni. Szervezetten, tervezetten kell dolgoznunk, mert mindig van feljebb, előrébb!

Harmat Csaba: Feltöltődés, lelkesítés

Mint mindenkinek, nekem is kell valahol feltöltődni a mindennapi munkára, és itt ezt megkaptam. Erővel feltöltődve, lelkesen tértem haza. Rengeteget jegyzeteltem, miként, hogyan lehet még jobban továbbadni a megszerzett tudást. Kincseket érnek a felirt mondatok, persze el kell kezdeni alkalmazni. Tanulás mellett volt időnk lazításra is, sőt, szülinapot is ünnepeltünk közben. Nagyszerű hangulatban telt el a két nap és örülök, hogy ehhez a csapathoz tartozom, és itt kapom meg a segítséget az életem építésére.

Ocskó Erzsébet: Köszönöm, Biocom!

A La Contessa ­­­Kastélyhotel Szilvásvárad egyik legcsodálatosabb helyén helyezkedik el, a festői környezet és a remek kiszolgálás, felszolgálás mellett igazán tartalmas, kétnapos vezetői képzésen vehettünk részt. Vezetőként a bennünk megfogalmazott kérdésekért mentünk és úgy távoztunk, hogy mindannyian megkaptuk rá a válaszokat. Két fantasztikus vezető, Molnárné Szélpál Andrea és Kovács Zoltán tudástárából meríthettünk. Köszönöm, Biocom! J

Olasz Ildikó és Bedő Gábor: Mekkora energiák!

A képzéstől mit kaptam? Hálával teli a szívem, mert egy ilyen gyönyörű helyen és ilyen nagyszerű emberekkel tölthettem ezt a csodás két napot. Nagyon sok kijózanító gondolatot kaptam, mellette szeretetet, sok hálás szív egyszerre dobbanását, összetartást, egymás felemelését. Talán elmondani sem lehet mekkora „energiák” mozogtak bennem is és szemmel láthatóan vezetőtársaimban is. Köszönjük Nektek, Szélpál Andi és Kovács Zoltán.

Kozmáné Gyovai Katalin: Segített másként látni

A szilvásváradi képzés sokat hozzátett az elméleti tudásomhoz, amit a gyakorlatban tudok majd hasznosítani. Segített összefüggésében, más szemszögből rálátni a dolgokra. Gyönyörű helyen tölthettük el a két napot „jó emberek” társaságában, akiktől mindig tanulhatok valami újat. Köszönöm a lehetőséget!

Budai Zsófia: Sokat tanultam

Szilvásváradon nagyon jól éreztem magam, mert nagyon szép környezetben van, jó energiákkal. Tetszett mindannyiunk szerencséjének a kovácsa, a cégvezető Kovács Zoltán és az ágvezetőnk, Molnárné Andi közvetlensége és a példájukon keresztül, ahogy az életüket bemutatták, abból sokat tanultam. A jól összekovácsolódott csapatunk bemutatkozása által láthattam, ki hogy dolgozik, és összehasonlíthattam azzal, hogy én hogy dolgozom. Nagyon sok jó és hasznos útmutatásul szolgált Zoli és Andi összes előadása. Természetesen Andi a tőle megszokott lelkesedésével és lendületességével az én nagy példaképem.

Szeles Béla: Meg akarom csinálni!

A szilvásváradi képzésen tudatosodott bennem, hogy akkor vagyok szabad ember, ha a passzív jövedelmem meghaladja az általam célul kitűzött életem költségeit. Meg akarom csinálni!

Vituska Albin: Példamutatásokat kaptam

Példamutatásokat kaptam (nem példabeszédeket) az élet területeiről. Azonkívül két napot, csodálatos helyen egyfelé gondolkodó emberekkel, aminek hihetetlenül nagy ereje van.

      

Ezeket olvastad már?