Kezdőoldal Ágak A jót lehet fokozni, például egy családi nappal! A Csibi-ágon Madaras Gyöngyiék nagycsaládként voltak együtt Erdélyben

A jót lehet fokozni, például egy családi nappal! A Csibi-ágon Madaras Gyöngyiék nagycsaládként voltak együtt Erdélyben


Gyergyószentmiklóstól nem messze, egy mesés tájon, Békényfőn (a Békény nevű patak melletti telken, amit a Kolping családtól kaptak „kölcsön”) Madaras Gyöngyike és csapata (benne kiemelten élete párja…) június 30-án újra megszervezték családi napjukat. Van kinek, hiszen a Csibi-ág (vagy, ha feljebb nézünk, a Romániában meghatározóz Péter-ág) lendületes, eredményes vonalaként több, mint 1000 fős, 40.00 pont (!) környékén teljesítő csapatot menedzsel Arany Hálózatvezetőként. Mivel az országrész több pontján vannak kulcsembereik és vezetőik, fontos, hogy találkozzanak, s ne csak mindig a „hivatalos”, képzési keretek között. Gyöngyi büszke is rájuk: a nagyenyedi csapatra Lázár Emőke vezetésével, Korondról és környékéről dr. Hadnagy Makó Krisztináékra, a Gyergyószentmiklós térségében dolgozó Szász Emeséékre, Balánbánya és környékén pedig Kiss Zita a vezető. – Azt gondolom, hogy nagyon jó a csapatszellem, mindenki nagyon értékes és mindenkire nagy szükség van – vallja az ágvezető, s ennek bizonyítékéként ragyogó napot szerveztek maguknak, amit a képek is az alábbi sorok is bizonyítanak…

MADARAS GYÖNGYIKE: MÉG JOBBAN SIKERÜLT, MINT TAVALY
Kedvenc felső vezetőnktől nagyon sokszor hallottuk, hogy a jót lehet fokozni. Így történt ez a Madaras csapat (Csibi-ág) családi napján, amelyet tavaly szerveztünk meg először. Akkor azt mondtuk, hogy nagyon jól sikerült – és ebben az évben még jobban!

Köszönet a segítségért!
Nagyon örülök és hálás vagyok mindenkinek, aki bekapcsolódott, mert ti tettétek színessé az egész napot. Köszönöm a vezető munkatársaimnak a segítséget a szervezésben, a csapatvezetőknek az elkötelezett „munkájukat”, a fotósunknak a sok csodás képet, a páromnak a támogatást és fizikai segítséget és mindenkinek a hozzáállását, mert így lett egy szuper napunk. Hogy nem csak én vagyok elfogult, bizonyítják a fotók és két hálózatvezető munkatársam véleménye is…

SZÁSZ EMESE: NEM SZÁMÍT, HONNAN JÖTTÉL, HA ITT VAGY VELÜNK
Óriási élményekkel gazdagodva térhetett haza a Madaras csapat apraja nagyja, ugyanis június 30-án megszervezésre került a második Családi nap. 70 személy vett részt ezen az eseményen, kicsitől a nagyig minden korosztály jelen volt. A jó hangulatot fokozta, hogy csodálatos időt szántak nekünk az égiek, ezért mindenki kedvére élvezhette a természet adta lehetőségeket. Volt, aki gombát szedett, virágot-teafüvet gyűjtött, a gyerekek a patak mélységét mérték meg, volt, aki a hideg sörért való felelősséget vállalta, egy biztos, senki nem unatkozott, hanem szívvel-lélekkel bekapcsolódott az eseménybe.

Házias ízek, vidám csapatjátékok
Az érkezőket, jó hazai „welcome drink” fogadta, helyi kürtőskaláccsal kísérve. A tavalyihoz hasonlóan, az idén is a program része volt a csapatjáték, ahová 6 csapat nevezett be, és megküzdöttek  a legjobb játékos, a leglelkesebb, a legkitartóbb, a leglendületesebb, vagy a legjobb „nagyember” díjért. Akik részt vettek az eseményen, tudják, hogy kár lett volna kimaradniuk a jóból. A gyerekek teljesítettek minden szinten a legjobban, ők hozták a legjobb formájukat, ösztönösen és tiszta szívből csináltak mindent, meg is kapták érte a jutalmukat.

Zumbával dolgoztuk le az ebédet
Az eseményt képekben rögzítette, egyik nagyon kedves munkatársunk, aki felvállalta a legjobb momentumok megörökítését, köszönjük neki. A mozgalmas eseménysort egy jól megérdemelt ebéd követte, és amíg mindenki pihent, megtörtént az oklevelek és díjak kiosztása, majd igazi ínyencségnek számító desszert következett, a közös zumbázás, amelyet két lelkes munkatársunk tanított meg a csapatnak, akik kiváló oktatóknak bizonyultak, hiszen táncra perdült a csapat apraja nagyja.

Sok jó ember valóban elfér kis helyen
Annyira gyorsan telt az idő, hogy azt vettük csak észre, hogy máris este van. Visszatekintve az eseményre, egy érdekes gondolat fogalmazódott meg bennem, hogy mennyi jó ember egy helyen, akik teljesen más társadalmi pozícióból vagy életkörülmények közül jönnek, mégis milyen jól megfértek egymás mellett, mert egy közös volt bennük, a Biocom.

Lesz folytatása!
Végszóként, hadd köszönjük meg Madaras Gyöngyikének és férjének, hogy újra megszervezték ezt a csodálatos eseményt, újra bebizonyítva, hogy mennyire jó helyen vagyunk. És már biztosan tudjuk, hogy lesz ennek folytatása! Hálásan köszönjük az egész csapatnak, hogy létrejöhetett ez az esemény, a szervezőknek, a csapatvezetőknek, akik levezették a játékokat és a résztvevőknek, akik részesei lehettek ennek a csodának. Köszönjük, Biocom.

GÜNTHER EDIT: SOKKAL TÖBB VOLT, MINT EGY CSALÁDI NAP

A családi nap az én olvasatomban azt jelenti, hogy mindenki a kis családjával részt vesz egy ilyen napon. Na de ez az idei valahogy sokkal több volt! Az volt az érzésem, hogy nagycsaládként voltunk együtt. Soha nem látott emberekkel éreztük úgy magunkat, mintha régi ismerősök, akár azt is mondhatnám, hogy családtagjaink lennének. Ez a csodálatos az ilyen napokban, amiért érdemes megszervezni, mert egy örök emlék marad mindenkinek.

Mindenkinek szóló program
Érdekes volt látni, hogy egymásért versenyeztünk, nem egymás ellen, ugyanúgy szurkoltunk a másik csapat játékosainak, mint a sajátjainknak. Nagyon sok gyerek volt, akik teljesen megszínesítették a napot, kicsitől nagyig mindenki magáénak érezhette ezt a napot, mert volt program mindenkinek.

Borszéki tánctanítás
A borszéki csapat meglepetéssel készült, teljes felszerelést hoztak magukkal egy közös zumbázásra. Fogadtuk is az ötletet nagy örömmel, a nagy meleg ellenére a társaság nagy százaléka végigtáncolta, legyen az gyerek, nő de még a pasik is.

Jó lehetőség
Nagyon jó lehetőség ismerkedni, barátkozni egy ilyen napon. Hálás vagyok, hogy ilyen csapathoz tartozhatok és külön köszönöm a csapatomnak a nagyszámú részvételt és vezetőimnek a szervezést.

 

 

Ezeket olvastad már?