Kezdőoldal Ágak A hála és a gazdagodás jegyében indították az évet Csíkszeredában a Biocom erdélyi hálózatépítői

A hála és a gazdagodás jegyében indították az évet Csíkszeredában a Biocom erdélyi hálózatépítői

Major Gyöngyvér új HV (középen, virággal) szponzorai és csapata társaságában. Idén először neki(k) szólt Zorán Gyémánt és arany című dala, ami az idén igazi sláger lesz arrafelé az ígéretek szerint...

Major Gyöngyvér új HV (középen, virággal) szponzorai és csapata társaságában. Idén először neki(k) szólt Zorán Gyémánt és arany című dala, ami az idén igazi sláger lesz arrafelé az ígéretek szerint…

Jól indult az év: 200 lelkes, nyitott, kíváncsi, tenni akaró, mosolygós emberrel telt meg a Biocom Startszemináriumán a Hargita Vendégváró nagyterme Csíkszeredában, január 14-én. Külön cikket érdemelne az is, hogy Kolozsvárott pedig román nyelvű indítóképzést tartottak nemrégiben, de annak egy másik felületen a helye – mindenesetre gratulálunk hozzá! És az alábbi beszámolóhoz is, ami a Péter-ágtól érkezett. A címből kiindulva: hálásak vagyunk érte és gazdagodtunk általa!

Erős indítás januárban: az erdélyi hálózatépítők megtöltötték a csíkszeredai hotel nagytermét

Erős indítás januárban: az erdélyi hálózatépítők megtöltötték a csíkszeredai hotel nagytermét

Dr. Hadnagy Makó Krisztina nagyszerű előadást tartott

Dr. Hadnagy Makó Krisztina nagyszerű előadást tartott

Részegh Magdolna Ezüst HV volt a nap háziasszonya

Részegh Magdolna Ezüst HV volt a nap háziasszonya

Részegh Magdolna: Adj hálát és gazdagodj!

A nap jelmondata pedig egész évre szóló volt: “Adj hálát és gazdagodj”!  Furcsa lehet, hiszen a hálaadás ideje inkább az év vége lehetne, de ma itt megtanultuk, hogy a jó dolgok azokhoz jönnek, akik hálásak azért, amijük már van. Részegh Magdolna Ezüst Hálózatvezető volt a nap házigazdája. Építő és inspiráló szavai indították a napot.

Dr. Domokos Iván előadása a szívről és az érrendszerről

Dr. Domokos Iván előadása a szívről és az érrendszerről

Dr. Domokos Iván az életünk végéig megállás nélkül szolgáló szívről szólt

Dr. Domokos Iván – aki a Hargita megyei mentőszolgálat medikális igazgatója – „Test és lélek motorja a szív” című színvonalas előadása remek indítás volt. Kutatásokkal alátámasztott, igényes, szakmai előadása meggyőzött: a megelőzés mindig olcsóbb, praktikusabb és tudatosabb útja az egészségnek, mint a gyógykezelés. Szív- és érrendszeri betegségek megelőzésénél nagyon fontos, hogy tudatosítsuk, hogy van választási lehetőségünk nap mint nap, hogy mit eszünk, mit iszunk, mennyit mozgunk és mennyire élünk a kezünkben levő kincsekkel. A Biocom egyedülálló készítményei a helyes életmód mellett kincsek szív és érrendszer számára. A nagy hármas: Q-Vital – Circuline – Krill olaj. A szív az a szervünk, amely életünk végéig megállás nélkül szolgál, ennek az időnek a hosszúságát, minőségét azonban tudatosan változtathatjuk a cselekedeteinkkel. Köszönjük a tartalmas előadást!

Sántha Suciu Katalin a víztisztító berendezésért (is) nagyon hálás

Sántha Suciu Katalin a víztisztító berendezésért (is) nagyon hálás

Sántha Suciu Katalin – az orchideáinak is kedvence a Clean

A következő felszólalók terméktapasztalataikat osztották meg. Sánta Suciu Katalin arról beszélt, hogy milyen hálás a víztisztító berendezésért (ami egyébként a versenygyőzelmének a „jutalma”). Boltot is cserélt, anyagilag jobban jön ki, ha a Biocom termékeit használja takarításnál. Kedvence a Clean, de nem csak neki, mert még az orchideái is szebbek tőle – tudtuk meg.

Turóczi Melinda ágvezető mindenkit arra biztatott, hogy éljen a Biocom adta lehetőségekkel

Turóczi Melinda ágvezető mindenkit arra biztatott, hogy éljen a Biocom adta lehetőségekkel

Turóczi Melinda: Minden ember egy ajándék!

Turóczi Melinda Gyémánt Hálózatvezető előadásából megtudtuk: számára minden ember egy ajándék, úgy bontogatja ki, hogy vajon milyen csoda rejlik mindenikben? Beszélt a célok fontosságáról, a növekedés lehetőségéről. A siker nem más, mint a lehetőség kihasználása. Mint mondat : éljetek ezzel a lehetőséggel!

Nagy Szilvia Csilla: Azért a Biocom, mert itt tanultam meg álmodni…

A „Miért a Biocom?” kérdésre munkatársak adtak választ, akik sikereket értek el és megosztották a nagy csapattal. Köszönjük Nagy Szilvia Csillának, aki beszámolt arról, hogy itt, a képzéseken tanult meg nagyot álmodni, célokat kitűzni, tervezni és cselekedni: továbbadni a tudást. Büszke a csapatára, párjával már versenygyőztesek, pedig augusztusban indultak el.

Sebestyén Lázár munkahely mellett indíthatta el üzletépítői vállalkozását - ez is tetszett a Biocomban neki

Sebestyén Lázár munkahely mellett indíthatta el üzletépítői vállalkozását – ez is tetszett a Biocomban neki

Sebestyén Lázár: Azért a Biocom, mert ez egy kitűnő vállalkozási forma

Sebestyén Lázár munkatársunk hitelesen beszélt arról, hogy „Miért a Biocom?” És miért üzletként? Mint mondta, ez az MLM az a vállalkozási forma, ahol nagy befektetés nélkül, meglévő munkahely mellett is el lehet indítani egy vállalkozást, ezért is tetszett meg neki. Tanácsa, hogy a Biocom életmódot forgalmazd.

Dr. Hadnagy Makó Krisztina: Erősítsük a bélflórát!

Dr. Hadnagy Makó Krisztina kiváló szakmai előadásából megtudtuk, mennyire fontos szerepet játszik a bélflóra az egészségünk megőrzésében. Immunrendszerünk 60-70%-a a bélrendszerben található, ennek állapotától függ például, hogy mennyire vagyunk képesek megküzdeni a fertőzésekkel. Megértettem, majdnem mindenkinek szükséges időnként a bélflórát erősíteni, visszapótolni. Házipatikába is kaptunk ajánlást: a Noni és a Grépfrútmag-kivonat jó, ha van otthon, hiszen mindkettő nagyon sok panaszra lehet a megoldás.

Mátyás Erzsébet egyre többet mosolyog a Biocom által

Mátyás Erzsébet egyre többet mosolyog a Biocom által

Mátyás Erzsébet többet mosolyog, s nem csak a jutaléka miatt

A következő előadó, Mátyás Erzsébet hálózatvezető arról számolt be, hogyan vált jobbá az élete, amióta vezető a Biocom csapatában. A pénz/jutalék és az egészség mellett kapta azt is, hogy többet mosolyog, elfogadóbb az emberekkel és élményekben gazdagabb nemcsak az ő, de még az unokái élete is. Erzsébet méltán büszke arra, hogy környezetében sokan élnek egészségesebben, „megtanultak” vizet inni.

Ercse Laura a boltcsere örömeiről szólt előadásában

Ercse Laura a boltcsere örömeiről szólt előadásában

Ercse Laura: Megéri boltot cserélni!

Ercse Laura hálózatvezető beszélt arról, miért érdemes „boltot” cserélni, milyen apró örömei vannak a boltcserének, amit a mindennapokban bárki megtapasztalhat, ha megfogadja Laura tanácsait. A boltcsere egyik következménye az egészség öröme: Laura mára teljesen egészséges a táplálék-kiegészítőknek és az életmódváltásnak is köszönhetően. Konyhájában új gyümölcsök jelentek meg: Noni és Papaya. Új zöldség is van: az alga. Laura azt is szemléletesen kiszámolta, hogy ténylegesen lényegesen kevesebbe kerül, ha boltot cserélünk. Én biztos, hogy tudatosabb és hálásabb lettem a Laura előadásának hatására, s gondolom mindenki megértette: megéri boltot cserélni.

Csibi Tamás ágvezető és a nap háziasszonya, Részegh Magdolna

Csibi Tamás ágvezető és a nap háziasszonya, Részegh Magdolna

Csibi Tamás: A Biocom egy tervezhető életstratégia

Csibi Tamás, a Csibi-ág egyik vezetője a tervezésről, tervekről jelentkezett előadásával. Az elhangzottakat érdemes megszívlelni, hiszen a Csibi házaspár sikerei bizonyítják, hogy tapasztalat és gyakorlat van a szavak mögött. Szerinte a Biocom egy tervezhető életstratégia. Mit tervezzünk? Saját 200 pontot, növekedést, új beíratkozókat, csoportforgalmat, szintlépőket. Tervezzük meg azt is, hogyan fogjuk megvalósítani, legyen A-B-C tervünk is akár, munkalépésekre bontva. Megadta a nap hangulatát, köszönjük!

Péter Ágnes: A jövő ma kezdődik!

Péter Ágnes Ezüst Hálózatigazgató és ágvezető előadása zárta a napot. Inspiráló, felemelő, erőt adó gondolatok. Az ágvezetők kívánságai 2018-ra:

Legyen benned égő vágy, hogy a legjobb formádat hozd! Erőt az ad, ha folyamatosan mozgásban vagy. Világos célokat! Életörömöt, nyitottságot, hogy vedd észre a lehetőségeket és szeretetet. Újévi fogadalmak helyett ajándékozd meg magad sikerélményekkel! Vedd észre: a változás neked kedvez, élj a lehetőségekkel. A siker kulcsa te vagy, a te természetes létállapotod legyen a hála, az öröm, a lelkesedés, a szenvedély.

A hálózatépítés, a biocomos munka is erről szól: a jókedvről, a barátságról, az egészségről, a segítségadásról. Itt a vezetők azon dolgoznak, hogy te is vezetővé válj, a te jutalékod is annyi legyen, amire te vágysz! Még hány ilyen helyről tudsz? A te hálózatvezetőd is azt szeretné, hogy végre elhidd, hogy képes vagy rá és megérdemled a jót. Itt lehetőséged van passzív jövedelemre szert tenni, de ez először a fejedben történik, először szemléletváltásra van szükséged. A jövő ma kezdőik!

Ági szavai után mindenki úgy érezhette: fantasztikusan jó dolog ehhez a csapathoz tartozni, a legjobb helyen vagyunk!

Major Gyöngyvér új hálózatvezető szponzorától, Németh Katalintól fogatta elsőként a gratulációt

Major Gyöngyvér új hálózatvezető szponzorától, Németh Katalintól fogatta elsőként a gratulációt

Major Gyöngyvér HV lett

Gratulálunk a decemberi hónap szintlépőinek! És köztük külön is gratulálunk:

  • Major Gyöngyvérnek (szponzora – Német Kata HV) a hálózatvezetői szint eléréséhez! Tiszteletére elénekeltük a Zorán Gyémánt és arany dalát.

Legyen úgy, hogy idén minden Startképzésen sok új vezetőnek énekeljük el. Sikerekben gazdag év ígérkezik!

Rengetegen léptek 2. karrierszintre az előző hónapban. A képen szponzoraikkal láthatók, elismerés közben, csakúgy, mint a magasabb szintet elértek a többi képen.

Rengetegen léptek 2. karrierszintre az előző hónapban. A képen szponzoraikkal láthatók, elismerés közben, csakúgy, mint a magasabb szintet elértek a többi képen.

Ők már hármas szinten kezdték a januárt - most gratuláltak nekik

Ők már hármas szinten kezdték a januárt – most gratuláltak nekik

Elismerés a négyes szintre lépőknek

Elismerés a négyes szintre lépőknek

Többen érték el az ötös karrierszintet is decemberben. Az új év számukra nem is hozhat mást, mint mindenekelőtt hálózatvezetővé válást...

Többen érték el az ötös karrierszintet is decemberben. Az új év számukra nem is hozhat mást, mint mindenekelőtt hálózatvezetővé válást…

Ezeket olvastad már?