Kezdőoldal Ágak Ileana Enache a napernyő alatt is dolgozva nyerte el a felmatricázott autó vezetési jogát Romániában, Miklós Magdolna csapatában

Ileana Enache a napernyő alatt is dolgozva nyerte el a felmatricázott autó vezetési jogát Romániában, Miklós Magdolna csapatában

Ileana Enache a felmatricázott céges Audi mellett, mint Románia legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetője, a Ferenczy-ágon

Ileana Enache érdemelte meg Romániában a legdinamikusabban fejlődő hálózatvezetőknek járó kiváltságot: egy hónapra megszerezte a felmatricázott Biocomos autó vezetésének jogát! Tette mindezt úgy, hogy augusztusban nyaralt, ám a tengerparton is dolgozott. A pihenés nagyon is járt neki, hiszen a Nyári Kihívást is teljesítette. A lajosmizsei Új Tanyacsárdában tartott Győztesek Napján átvett oklevél és köszöntés óriási élmény volt számára, utólag meg is fogalmazta egy levélben: „Szívből köszönöm a megszólításkor mondott szép szavakat, a kapott díjat, a vendégszeretetet, barátságot! Úgy éreztem magam, mint a bálkirálynő… Rendkívül szép és kellemes volt számunkra, várakozásainkon túl! Alig várjuk, hogy visszatérjünk! Imádjuk a Biocom családot!” Ez a rokonszenv kölcsönös, amit most egy újabb siker koronáz: a Ferenczy-ágon, Szász Laura csapatában, a romániai Miklós Magdolna vezetésével dolgozó vezetők közül emelkedett Ileana a legjobban teljesítők közé. Természetesen, mint fogalmaz, a csapatának hathatós segítségével. A győztes gondolatai után hálózatvezetője és mentora is megosztja velünk érzéseit.

A Nyári Kihívás teljesítése után méltán járt a slusszkulcs is!

Ileana Enache: Nagy megtiszteltetés számomra ez az elismerés
Ileana Enache végtelenül boldog, hogy egy Biocom család tagja lehet. – Tisztelt vezetőség, kedves Biocom csapat! Köszönöm szépen a lehetőséget, azt, hogy Biocom tag lehetek. Több hónapos kitartó és erőt feszítő munka után egy hónapra megkaptam a cégautó vezetési jogát. Nagy megtiszteltetésnek érzem és nagyon örülök ennek a lehetőségnek.

Jól mutat a Biocomos autó Ileana udvarán

Köszönet a mentoroknak
Külön köszönet mentoraimnak, mert nélkülük ez nem jöhetett létre. Ferenczy Lászlónak, akinek Egészségkönyve nélkülözhetetlen számomra (ha én lennék tanügyminiszter, akkor ez kötelező bibliográfia lenne az iskolákban), Szász Laurának, Miklós Magdolnának, Kiss Enikőnek és Vass Júliának, hogy támogattak és iránymutatást nyújtottak a Biocomos munkám során a hálózatépítésben.

Szponzorával, Vass Júliával

Kellemes meglepetés és öröm
Nagy örömmel dolgoztam a Biocom üzletem építésében és egy pillanatig sem gondoltam arra, hogy megnyerhetem az autót. Nagyon kellemes meglepetés ért, amikor arról értesültem, hogy egy hónapra megszereztem a Biocom logójával felmatricázott autó vezetési jogát azért, mert én voltam a legdinamikusabban fejlődő HV Romániában! Ez még nagyobb öröm volt számomra!

Közvetlen Hv-ja, Kiss Enikő is örül Ileana sikerének

A csapatomnak oroszlánrésze van a sikerben
Noha augusztusban nyaraltam a tengerparton, lelkesen dolgoztam az napernyő alatt, mintsem pihentem, és a munkámnak ilyen kellemes jutalma lett! A csapatomra nagyon odafigyeltem, egyaránt szélesítettem és mélységben is fejlesztettem. A férjem, Gigi Enache – aki most már Társult HV – végig támogatott és mindenben mellettem volt. A csapatomban már van néhány remek munkatárs, hölgyek és urak egyaránt, akiket nagyon kiemelnék, mert igazi kulcsemberek, oroszlánrészük van a sikeremben. Nagyon köszönöm és büszke vagyok rájuk az: Aurica és Sara Crăciun Társult HV, Ioana Galea 5. szintű munkatársam. Nagyon hálás vagyok mindazokért a csodálatos dolgokért, amit a Biocom cégen belül tapasztaltam!

A szponzori vonal közös öröme

Kiss Enikő, HV: Csapatunk gyémántja Ileana Enache!
Kiss Enikő, Ileana HV-ja nem véletlenül idézi a Biocom egyik szlogenját: „Álmodd meg, csináld meg!” Ileana ugyanis megcsinálta – és megnyerte! – Csapatunk gyémátja, Ileana Enache a Nyári Kihívást is fantasztikusan teljesítette, fejlesztette a csapatát az utóbbi hónapokban és nagyszerű eredményeket ért el. Ez dupla örömöt hozott neki és csapatunknak is, hisz a Nyári Kihívás teljesítésével oylan eredményt ért el, hogy megnyerte a céges autó vezetési jogát is. Nagyszerű élményben volt részünk szeptember 10-én, Csíkszeredában, amikor átvette az Audi Q5-öst, így már a céges autóval járva terjesztheti tovább a Biocomos életmód előnyeit.

Miklós Magdolna autós gratulációja

Miklós Magdolna, mentor: Határtalan hit, 100-os munka, szerénység és alázat vezetett Ileana sikeréhez
Miklós Magdolna, Ileana mentora szerint Enache Ileanát a rendíthetetlen hit, a végtelen segíteni akarás, az ész és szív páros, az emberszeretet áldásos egyvelege gyönyörű eredményekhez vezetette. – Célhoz vezető útján a határtalan hit, a napi szintű nagyon komoly munka, a tanulás-tanítás, a csinálom-csináljuk, képes vagyok-meg tudjátok csinálni valódi jelszavakká váltak.

Miklós Magdolna és Ileana Enache

Lenyűgöző személyiség
Mindig a csapat érdekeit tartva szem előtt, szerénységgel elfogadva minden tanácsot, odaadóan beletette magát 100%-ban a munkába, a szervezésbe, a feladatvállalásba – mindegy, hogy offline vagy online teendőkről beszélünk. Ezt mindig, minden alkalommal a jókedv, az egészséges alázat, az emberek iránti mély és őszinte szeretet, az egymás kölcsönös tisztelete jellemezte. Szerénysége és tenni akarása minden alkalommal lenyűgözött, áradt belőle a végtelen szeretet és jóindulat.

Útravaló Ileanának: örömmel és lelkesedéssel megyek (haladok) előre!

Folytatja a kihívást
Kitartása és rengeteg munkájának eredménye a Nyári Kihívás alatt jóval az átlag fölé emelkedtek, nem is volt kérdés a kihívás folytatása. Ami engem illet, ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy meg is lesz, és újból a győztesek sorait gazdagítja majd decemberben!

Nem lehet akadály
Ileana munkája, vezetői hozzáállása példaértékű mindannyiunk számára: megmutatta, hogy ha van egy erős célod, amelyhez megfelelő munkakedv, csupa pozitív gondolat és érzés, kitartó és hatékony munka társul, akkor nincs akadály! Minden cél elérhető!

Felnéz rá a csapat
Olyan rendíthetetlen hittel, szenvedéllyel, elkötelezettséggel és lendülettel végzi a Biocomos feladatait, hogy hónapról-hónapra sokszorozódik a sikere. Igazi példa nemcsak a saját csapatában, hanem a nagy csapat részeként is nagyon felnézünk rá. Végtelen öröm és hála van a szívemben iránta! Köszönöm, hogy vagy nekünk, Ileana Enache!

 

Ezeket olvastad már?