Kezdőoldal Ágak Itt a szlovákiai Monka Team szárnyalásának titka a Pálfi-Kis-ágon: csináld meg és másoltasd le!

Itt a szlovákiai Monka Team szárnyalásának titka a Pálfi-Kis-ágon: csináld meg és másoltasd le!

A győztesek (Mária Tereššáková HV, Linda Cibulková HV, Jana Halászová HV)

A Téli Verseny, Biocomos Mercedes, ománi luxusnyaralás – ezek csak kulcsszavak a Monka Éva (és csapata) életéből. Ezt követően a Nyári Kihívás ismét meghozta a gyümölcsét a teamnek, 47.000 ponttértékkel zárták a júliusi hónapot. Kell-e mondani, hogy a csodálatos, felmatricázott Audival érkezhettek a Győztesek Napjára, a Lajosmizsei Új Tanyacsárdába? Ugyanis hatodszor van náluk a legjobbaknak járó járgány! A Pálfi-Kis-ágon belül nagyot alkotó csapat vezetője, Monka Éva Ezüst Hálózatvezető méltán fogalmazhat büszkén bevezetőjében és teljes cikkében: „Fantasztikus munkát végeztünk. Hálás vagyok a csapatomért!”

Irány a Győztesek Napjára (Linda Cibulková HV, Jana Halászová HV és kedves párja)

Három a magyar igazság!
Hogy miért is? Harmadik alkalommal tarthattam a kezemben azt a kupát, amellyel a cég a legkiemelkedőbb hálózatvezetőt jutalmazza meg, természetesen jár hozzá egy teljes hónapra a felmatricázott Biocomos autó. 2023. júniusában és 2024. februárjában a Mercedest, majd idén augusztusban az Audit.

Találkozás a munkatársakkal, Nagykürtös/Veľký Krtíš (Táňa Škrabanová 5. szint, Kornélia Szalayová 4. szint)

Kézről-kézre jár a csapatban az autó
A csapatomban, Monka Teamben 6. alkalommal van a Biocomos autó. Ezt még lehet fokozni, május óta, szinte kézről-kézre adjuk át egymásnak. Mekkora öröm és hála van a szívemben. Köszönettel tartozok az én drága szponzoraimnak, Pálfi Katalinnak és Kis Gergelynek, Ezüst Hálózatigazgatóinknak.

Monka Éva Ezüst HV és a megérdemelt Audi

„Csináld meg, és másoljanak le téged!”
Lőrincz János, Gyémánt Hálózatigazgató, 2022-ben egy beszélgetés kapcsán azt mondta, Évikém, csinálj meg minden versenyt és másoljanak le téged! Ez a mondat azóta is a fülemben cseng. Ez volt a 6. verseny, amit teljesítettem. Az idei Nyári Kihívást négyen teljesítettük a csapatomban. Ez valami csodálatraméltó teljesítmény! 47.000 PÉ-kel zártuk a júliusi hónapot.

Adriana Stecíková 5.szint – Léva/Levice

Fejlődésben lévő, friss szlovák csapat
Adriana Steciková, februárban talált rám az online felületen. Augusztusban elérte az 5. szintet. A rendszeres tanítás, tanulás és találkozás eredménye. Célok kitűzve év végére.

Jana Halászová HV – Nagyszombat/Trnava

Jana Halászová, aki idén februárban csatlakozott a rendszerhez, teljesítette a Nyári Kihívást és hálózatvezetővé vált. Szereti a Biocomos életet és szeretetteljesen érzi magát a Pálfi-Kis-ágban. Csodálatos nő, vezető, akit már most négyen követnek. Vladimíra Andacká (Társult HV, júniusban regisztrált), Táňa Škrabanová (5. szint, aki idén májusban csatlakozott), Kornélia Szalayová (4. szint, júliusban iratkozott be a rendszerhez), Dana Sprušanská (3. szint).

Hanák Márta HV, Barbora Csonková 3. szint – Vágfarkasd/Vlčany

Egy útmutató, motiváló idézet
„Mindennap, vagy amilyen gyakran csak tudod, írd le, hogy mit akarsz. Így valahányszor összezavarodsz, vagy irányt tévesztesz, elég belepillantanod ebbe a naplóba, és máris eszedbe jut, hová akarsz menni, és mit keresel.” /Dave Eggers/

Üzleti találkozás, havi tervezés (Jana Halászová, Táňa Škrabanová, Kornélia Szalayová)

 

Adriana Stecíková – Léva/Levice

Vladimíra Andacká Társult HV, Jana Halászová HV (Senica)

A győztesek

Ezeket olvastad már?