Kezdőoldal Ágak Nyáron se hagyd itthon az akaraterődet – Startnapozott a Molnár-ág

Nyáron se hagyd itthon az akaraterődet – Startnapozott a Molnár-ág


Nagy lendülettel és jó hangulattal kezdődött a Molnár-ág júniusi Startnapja. Csáki Anikó és Ocsovszky Orsolya köszöntötte a résztvevőket, és gratulált azoknak, akik első alkalommal vettek részt a képzésen. Csapiné Etelka hálózatvezető pedig amellett, hogy figyelt, előadást tartott, elkészítette a rendezvény beszámolóját is.


Jövőt adni az embereknek
Mit adhat számunkra ez a rendszer? Dankó János Arany HV erre a fontos kérdésre adott választ, több szempontból. Kiemelte: ez egy életre szóló lehetőség kortól, nemtől függetlenül.

Hangsúlyozta küldetésünket is: egészséget, munkát-jövedelmet, jövőt adni az embereknek.

Jó helyen vagy a Biocomban!
Tudd, hogy jó helyen vagy, biztos a háttér, folyamatosan terjeszkedik a cég a nemzetközi piacon – fejtegette Laskai Nóra HV. Szerinte maga az üzletépítés a fejlődésről szól. Ő 2008-ban ismerte meg a rendszert, szerint „őrült jó dolog, amit csinálunk”. Úgy látja, bármilyen egészségi vagy más problémánk van, itt rendbe tudjuk tenni. Nem csak határon belül, hanem azon kívül is. A határ ugyanis nem szabja meg a piacunkat, aki megoldást keres, az nemcsak Magyarországon, hanem a határokon túl is megkaphatja. Nóra beszélt még arról, hogy profi munkaeszközökkel dolgozunk és kiemelte a profi képzések közösségeket meghajtó erejét – ez adja meg, honnan hová tudunk eljutni. Összefoglalva: a Biocom cég egyszerű, tiszta, és abban segít, hogy fejlődjünk, gazdagodjunk, és legyünk egészségesek!


Segítő észleletek
Itt a nyár, a Biocom téged vár! Haskó Harmat Anikó HV koordinálta a „Csodálatos termékek és hiteles tapasztalatok” blokkot.

Tiszta víz, nyáron pláne
Faragó Ferenc HV szerepe az volt, hogy felhívja a figyelmet a minőségi, egyben mennyiségi vízfogyasztásra. Öntsünk tiszta vizet a pohárba! Életünk részben a hidrogénről és az oxigénről szól, ennek alapja a víz. Nyári időszakban pótolni kell a folyadékot, lehetőleg tiszta vízzel és a Lourdes hidrogénes vízzel. Mindez rengeteget segíthet az egészségmegőrzésben is!


Javulás, életmódváltással
Molnár Mónika HV izgalmas címet adott előadásának: 15 nap, ami az egészségre hat. Számára az eredmény: laposabb has, 3-5 kg fogyás. Javaslata, hogy mindenki méregtelenítsen, és leginkább, váltson életmódot, hogy mindez bekövetkezhessen.

Farkas Ildikó Arany HV mindezt még megtoldotta. Felszólítása sokatmondó: induljon a testsúlyoptimalizálás, pocakfelezés! Szerinte azért szuper a program, mert professzionális. E téren nagy jelentősége van a Slim40 termékeknek. A Slim Hot krém és a kapszula pedig visszeres panaszoknál is melegen javasolt.

Nyári, erősítő koktélok
Somogyi Tibor HV frissítő koktélokat ajánlott a meleg nyári napokra. A Biocom limonádék a legegyszerűbben elkészíthetők a különböző italporokból. Biocom, zöld erő – komplett házikertet hozunk össze egy pohárba, melyek immunerősítő koktélok!


Gyógyszermentesen, egészségesen
Jómagam (Csapiné Etelka HV) arról beszéltem, hogy 70 pluszosan már több mint 20 éve gyógyszermentesen és vegyszermentesen éljük az életünket, ami talán elég meglepő. Az új háziorvosunk is nagyon meglepődött, amikor mondta, hogy írjuk össze az állandó gyógyszereinket, és közöltem vele, hogy mi nem szedünk semmilyen gyógyszert! Tiszta vizet iszunk, vegyszermentes háztartást vezetek. Nincs magas vérnyomás, cukorbetegség, helyette van sok séta, jóga, klubfoglalkozások, kirándulások, nyaralások.

Kozmetikumok, nyáron is
Csáki Anikó HV nyári ragyogást ajánlott a Biocom kozmetikumokkal. Ezek közül kiemelte a Natur Deo terméket és a folyékony szappant, ami illatmentes, nőknek és férfiaknak egyaránt javasolható. Nagy kedvence a nemrég megjelent testradír, mely a favoritja. Nyáron az arcszérumot kiemelten ajánlja.

Ma dolgozunk a holnapért
Harmat Csaba erre a kérdésre adott részletes választ: hogyan teremts növekvő jövedelmet a Biocom üzlettel? A Szabadkáról érkezett Arany HV hangsúlyozta, ma dolgozunk azért, hogy egy év múlva megfelelő jövedelmünk legyen, amihez kell az üzleti hozzáállás. A Biocom üzleti partnerként kezel, nekünk pedig meg kell tanulnunk, hogy mások céljaiért is dolgozunk. A szintlépésekkel együtt járnak a folyamatosan növekvő jutalékok. S mindezt hogyan tudjuk elérni? Ha használjuk, mutatjuk és tanítjuk a Biocom rendszert.

Meg kell osztani másokkal
Farkas Ildikó jövőképet is mutatott a következő időszakra a Biocommal. Az Arany HV kiemelte, csapatban dolgozni fantasztikus dolog. Ő szinte az „életét kapta vissza” a Biocom programtól, és ezt meg kell osztani másokkal. Azok az emberek, akikkel együtt dolgozunk, meghozza a lelkesedésünket, egymástól tanulunk.

Te vagy a sikerkulcs!
Szélpál Andrea hálózatigazgató miközben megköszönte a napot minden előadónak („boldog a szívem, hogy az előadók kibontakozhatják a tehetségüket”), részletezte a sikert hozó munkalépéseket. Csak néhány mondat a sok közül, ami megragadott:

  • A siker kulcsa te magad vagy!
  • Ha van egy döntésed, és változtatni akarsz, lépésről lépésre változtass.
  • Mindenki a saját életéről dönt. Te döntesz a saját életedről. Dönts itt és most!
  • Az első lépés, amit meg kell tenned, mondd ki, meg tudom csinálni!
  • A célodhoz tervezd meg az utat, a dátumot.
  • A sikernek nem titka van, hanem ára.
  • Érdemes kilépni a kihívások zónájába.
  • Folyamatos tanulásra van szükségünk. Startnapok, sikergyár, egészségpartik, on-line terméktapasztalatos estek.
  • Az érzelmi tónusskálán hol tartózkodunk? Saját magunk tudjuk megváltoztatni pozitív vagy negatív irányban.
  • Olyan közösséget építünk, ahol jó tartózkodni, akik akarnak változtatni.

A siker 8 pontját vegyétek nagyon komolyan, ami előre visz ezen az úton.

Sikeres emberek sikeres szokásairól Ábrahám Anita új-régi munkatárs szólt, aki jelenleg 35 fővel 6-os szinten van. Nagy vállalkozás ügyvezető igazgatója, aki a rengeteg elfoglaltsága mellett heti 2 alkalommal egészségpartizik. „Év végére Ezüst HV leszek, a fő vállalkozásommal járó munkát próbálom lecsökkenteni, illetve betanítani a hozzáértő munkatársat.”

Nagy Nyári Kihívás – csapatépítéssel
Akik tejesítették a céges kihívás első hónapjára előírt plusz 1000 csoportpontot:

  • Bánfiné Molnár Ildikó,
  • Nagy Györgyné Aranka,
  • Janák Alexandra,
  • Seculic Valentina (Szerbia),
  • Dankó János,
  • Harmath Adrián,
  • Füves László,
  • Molnár Violetta.

A Tehetség Díjat a Molnár-ágból Jancsik Alexandra vehette át, plusz 1010 pont és 5 új beiratkozó a teljesítménye címszavakban.
A májusi hónap legjobb hálózatvezetője Dankó János.

Útravaló
Szélpál Andrea útravalóul kiemelte: nyár van, bőröndöljünk, de az akaraterőnket ne hagyjuk otthon. Az itt és most pillanatát pedig éljük át!
Sok kikert a céljaid felé vezető úton!

Ezeket olvastad már?