Kezdőoldal Ágak A rejtett kincsek az olyan napokon fedezhetők fel, amit a Tóth-Wolford Team csapatai szerveztek

A rejtett kincsek az olyan napokon fedezhetők fel, amit a Tóth-Wolford Team csapatai szerveztek

Új lendülettel indult útjára Vecsésen, 2024. április 28-án az Életed Napja elnevezésű rendezvénysorozat, melyet a Tóth-Wolford Team, a Katona Team, a Szabó-Gyarmati Team és a Baranyi-Pivarcsi Team összefogásával szerveztek. Izgalommal telve és lelkesedéssel várták a közös élményeket, inspirációkat a résztvevők. Horváth Melinda hálózatvezető pedig az elvárhatón túl is figyelt, hogy a jegyzeteiből mi is megismerhessük a részleteket.

Életstílust és boltot is váltott
A nap háziasszonya, Katonáné Tóth Tímea Gyémánt Hálózatvezető kalauzolt el minket a Biocom adta lehetőségek világában. Mesélt arról, hogyan is kezdődött a Biocomos élete: „2017-ben eljutottam egy pontra az életemben, ahol ráébredtem, az egészségem és életmódom alapvető fontosságúak. Az átalakulás egyik mérföldköve volt, hogy 14 kilót fogytam és sikerült leszoknom a dohányzásról is. A Reg-Enor kúra csupán az egyik elem volt ebben a nagyobb képletben. Az életstílusom teljes körű átalakítása mellett boltot is cseréltem, amelyekhez nagyon is teljes szívvel állhatok. Az első jutalékomat egy víztisztító berendezésre fordítottam, rengeteget spóroltunk már vele, magam és a családom egészsége szempontjából is nagy szerepet tölt be.”

Katonáné Tóth Tímea Gyémánt hálózatvezető volt a nap háziasszonya

Inspiráló terméktapasztalatok
Az első blokkban önkéntes jelentkezők meséltek tapasztalataikról, amelyekben csodálatos fogyásokról, állapotjavulásokról számoltak be. Az egyik legkiemelkedőbb Kriszta tapasztalata, aki maréknyi orvosságtól és 25 kilótól is búcsúzott… Mindannyian hálásak vagyunk ezekért az inspiráló történetekért, mert megerősítenek bennünket abban, hogy hittel és motivációval lépjünk tovább az egészséges életmód felé.

Terméktapasztalatok önként jelentkezőkkel

Éltmódtanácsok minden korosztálynak
Szünet után a „Láss másként” rész következett, melyben Kis Éva holisztikus hajgyógyász és természetgyógyász előadását kísértük figyelemmel. Általa betekintést nyerhettünk a zsírégetés, testsúlycsökkentés, továbbá a Natur Deo dezodor és a hajápolás témájába, melyek minden korosztálynak szóltak, nem csupán túlsúlyos egyéneket érintenek, hanem azokat is, akik már elérték a kívánt testsúlyt. A salakanyagok kiürítésének fontosságát ismertette, valamint kiemelte a zsírégetés egyik népszerű megközelítését, a Slim Hot gél hatékonyságát, amely számos területen pozitív hatást gyakorolhat. Az esetek sokaságáról hallhattunk videó formában is, ahol az érintettek szívből ajánlották a terméket és megosztották személyes tapasztalatukat.

Fontos a belső tisztítás
Érintette azt is, hogyan tarthatjuk magunkat fiatalosan, kiemelte a béltisztitás fontosságát az egészséges és a fiatalság megőrzése szempontjából. Hangsúlyozta, az alapok megteremtése belső támogatással kezdődik, melynek fontos része a béltisztítás. Ezzel kapcsolatban inspiráló tanácsokat adott, hogyan indulhatunk el az egészségesebb élet felé, és hogyan tarthatjuk fiatalosnak testünket és lelkünket hosszú távon. A témák között kiemelte a tudatos hajápolás fontosságát, rámutatott, hogy már 27 éve ezekkel a dolgokkal segíti az embereket. Lenyűgöző tapasztalatok állnak mögötte és nagy tudásra tett szert az évek során. Felhívta a figyelmet arra, hogy a kopaszodás nemcsak férfiakat, hanem nőket is érint, sokszor összetett problémák húzódhatnak meg mögötte, például felszívódási nehézségek, a folyadékpótlás hiánya vagy táplálkozási zavarok. Hangsúlyozta, mennyire fontos a tiszta ivóvíz és a vegyszerek nélküli természetes megközelítés.

Nator Deo a frissességért
Az új Natur Deo dezodor alumíniummentes összetétele megkönnyíti, hogy egész napos frissességet érezhessünk. Ez az új termék lehetőséget teremt ahhoz, hogy természetes és hatékony módon gondoskodjunk magunkról. Köszönjük Kis Évának az értékes tanácsokat és a pozitív energiát, amivel gazdagított bennünket!

Kis Éva hajgyógyász

Miért érdemes boltot cserélni?
Kávészünet után Simonné Kása Angéla hálózatvezető a boltcsere programról mesélt nekünk. Angéla 2 gyermekes anyukaként osztotta meg velünk, hogy mennyi sok mindenre talált megoldást az életében. Amikor meglátta a Facebookon, hogy otthonról is lehet dolgozni gyerekek mellett, úgy döntött, szeretne segíteni másoknak is. A regenorozás segített neki és a mindennapi rutinjukban fontos szerepet kapott. Az egészséges életmód részeként tiszta ivóvizet tartanak otthon, környezettudatos háztartást vezetnek vegyszermentes termékekkel. Angéla megmutatta, hogyan lehet spórolni például az Ökomag golyók alkalmazásával vagy a víztisztító berendezés beszerzésével. Kedvenc termékei segítenek a mindennapi életben és még a háziállatokat is védelmezi a vegyszerektől. Virtuális boltjainkban széles választék áll rendelkezésre, több mint 200 termék, hogy mindenki megtalálja a számára a legmegfelelőbbet. Az egész család számára rengeteg pénzt spóroltak meg azáltal, hogy tudatosan választottak. A cég jutalékot fizet ezáltal, hogy a termékeket használja, így valóban mindenkinek javára válik a boltcsere program. Köszönjük Angélának, hogy ilyen átfogó képet nyújtott arról, miért érdemes boltot cserélni, hogyan lehet az életünk minden területén jobb döntéseket hozni.

Simonné Kása Angéla hálózatvezető

Van élet a minimálbéren túl is!
Berkes Olivér csalogató himnusza után következett Pivarcsi Krisztina Arany Hálózatvezető, aki arra adta meg a választ: „Hogyan teremthetünk magunknak önálló életet?” 2018-ban meghozott döntése óta hatalmas csapatot vezet. Megosztotta velünk, nem gondolta volna, hogy a minimálbéren túl is van élet. Megmutatta, miért különbözik ez a vállalkozás a többi hasonló cégtől. A rendszer áttekintése és a nyilvánosan letölthető marketingterv segítséget nyújt abban, hogy mindenki meglássa a lehetőségeket. Hangsúlyozta, a siker a saját döntéseinken és cselekedeteinken múlik. Arra bátorított, tegyük fel magunknak azt a fontos kérdést: „megérdemlem-e a jobb életet?” Azzal zárta, azáltal, hogy jót teszünk másoknak, az életünk is megváltozik. Krisztina gondolataival arra inspirált, higgyünk önmagunkban, és tegyük meg azokat a lépéseket, amelyek egy jobb és boldogabb jövő felé vezetnek.

Pivarcsi Krisztina arany hálózatvezető

Karrierszinteket léptek
Elismerések járt a szintlépőknek, akik kitartásukkal és elkötelezettségükkel újabb lépcsőfokot hódítottak meg a karrierjükben. Szponzoraik elismerő oklevéllel jutalmazták a 2., 3., 4., 5. szinten lévőket. Ez az előrelépés erőteljesen motivál, hogy mindenki ráébredjen, a Biocom termékkörének széles körben való elterjesztése közös ügyünk. Szívből gratulálunk a szintlépőknek!

3. szintre lépők okleveles jutalmazása

5. szintre lépők okleveles jutalmazása

Vezetői szint elismerése

7-es szintre minősült:

  • Sinka Henrietta, aki szponzorától, Bathó Nórától átvehette a hálózatvezetői oklevelet.

Az áldozatos munkád és kitartásod példamutató, büszkék vagyunk rád! Szívből gratulálunk, haladj a célod felé!

Sinka Henrietta hálózatvezető és szponzora, Bathó Nóra hálózatvezető

Kitűzős hálózatvezetők elismerése
Akik háromszor is megvédték a 7-es szintet, a cég aranyozott Biocomos kitűzővel jutalmazta őket:

  • Papp-Nyilas Anikó és párja, Papp Ádám,
  • Bathó Nóra,
  • Pintér Józsefné Marika,

akik szponzoraiktól élmény wellnesshétvégét kaptak. Gratulálunk a kiemelkedő teljesítményükhöz és az elkötelezettségükhöz! Az elismerés és az élmények egyaránt megérdemeltek. További sok sikert kívánunk céljaik megvalósításához!

Papp-Nyilas Anikó és párja, Papp Ádám kitűzős hálózatvezetők, ágvezetőjük, Baranyiné Ludányi Ágnes hálózatvezető és szponzoruk, Hoffman Anikó Ezüst Hálózatvezető

Kitűzős hálózatvezető lett Pintér Józsefné Marika, szponzora Gömbiczné Kanyó Beatrix (Bea Néni)

Baranyi Virág Gyémánt Hálózatvezető és Bathó Nóra hálózatvezető

Mindig higgyetek magatokban és tartsátok szem előtt, minden erőfeszítésetek egy lépéssel közelebb visz Titeket álmaitokhoz!

Fedezd fel a kincset!
A nap végén a háziasszony ismertette a következő Életed Napjának az időpontját. A soron következő hasonló események is tele lesz meglepetésekkel, inspirációval, lehetőségekkel, amelyek átformálhatják az életedet. Csatlakozz hozzánk, fedezd a rejtett kincset!

Ezeket olvastad már?