Kezdőoldal Ágak Hatalmas segítséget jelentő, feledhetetlen napok – a Vass-ág vezetőinek egy része tréningezett a céges kétnaposon, Inárcson

Hatalmas segítséget jelentő, feledhetetlen napok – a Vass-ág vezetőinek egy része tréningezett a céges kétnaposon, Inárcson

A Vass-ág vezetői megerősödtek, feltöltődtek a céges, kétnapos tréningen

A cím első része nem szorul magyarázatra azok számára, akik valaha részt vettek már vezetői képzésen. Ráadásul az egyik résztvevő beszámolójából kölcsönöztük az idézetet, de szinte bárkitől citálhattunk volna valamit: veretes címek születhetnek az utólag is lelkes visszapillantókból. Ami pedig a másik részét illeti: az október 17-18-i, a Biocom által finanszírozott tréningen a nemzetközi Vass-ág azon vezetői vettek részt, akik nem az önálló, nagy ágaik valamelyikében dolgoznak. Mert ilyen értelemben sokkal több Vass-ág képzés volt, nem csupán ez az egy… De hogy az itteni különleges volt, az alábbi sorok is bizonyítják. Így aztán a progam részletezésére sincs szükség, mert megteszik azt az elégedett vezetők. Bevezetőül csak annyit: még meglepetésben is volt részük, hiszen Kovács Zoltán, a hálózat egyik alapítója, a cég ügyvezetője is tiszteletét tette a Bodrogi Kúriában!

Az ágvezető házaspár, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár között Kovács Zoltán hálózatalapító, ügyvezető, aki a tréning meglepetésvendége volt

Horváth Józsefné Viktória: Örömteli családi részvétel
Nagy öröm számomra, hogy részt vehettem sokadszorra a vezetői kétnapos képzésen, saját jogon hálózatvezetőként, ráadásul a lányommal és az unokámmal. Együtt tanulhattunk, együtt pihenhettünk. Annyi probléma után sose gondoltam volna, hogy a Biocom által rendbe jövök és ilyen értékes munkát végezve sikereket tudok elérni, aminek élvezem minden pillanatát. Értékes előadásokat hallhattunk minden előadótól. Sok újat tanultam a 2 nap alatt! Köszönöm!

Horváthné Dr. Kökény Annamária: Imádom a munkám!
Meghatározó élménye volt az életemnek az inárcsi 2 napos képzés. Nyíri Zoltánnal személyesen megismerkedni elindított egy olyan tanulási folyamaton, fejlődési spirálon, amire nagyon nagy szükségem volt. Kovács Zoltán előadása igazi meglepetés és kincs volt, minden szava aranyat ért, felejthetetlen számomra. Vezetőim, Vass Szombatfalvi Zsuzsanna és Vass Oszkár megleptek elismerésükkel. Megkönnyeztem szavaikat. Tudom, hogy jó döntést hoztam! A legjobbat, amikor erre tettem fel az egész életemet! Imádom a munkám! Köszönöm!

Czank Erzsébet: Köszönöm, hogy részese lehettem!
Második alkalommal vettem részt vezetői képzésen, ami nagyon jó hangulatban telt. Vasárnap Nyiri Zoltán internetes munkát segítő útmutatásával, könyveivel egy nagy mankót adott a további munkámhoz, hatalmas segítség! A hétfői nap is feledhetetlen számomra! Megtisztelő volt a cég vezetője, Kovács Zoltán látogatása, az az életút, amit nekünk elmondott, ahogyan elmondta. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek az eseménynek, csodálatos emberek között jó helyen vagyok. „Hiszed, vágyod és teszed a csodát” – ahogy tanultuk!

Novák Evelin: A siker kizárólag rajtunk múlik
A legjobb az volt a képzésben, hogy beszéltünk a személyes múltbéli nehézségekről, és a vezetőink rávilágítottak arra, hogy nekik is megvolt a maguk kihívása. A magasabb szintű munkatársaknak is voltak bizony nehézségek az életükben, tehát egyik sikeres üzletépítő munkatárs sem tökéletes körülményekből érkezett, tökéletes személyiséggel. És ez valahogy megnyugtatott, hogy igen, mindannyian emberek vagyunk, megvan a magunk keresztje, tehát a siker kizárólag rajtunk múlik.

Harkai Csilla: Rengeteget tanultam, fejlődtem
Csodálatos 2 napos hálózatvezetői képzésen vehetünk részt Inárcson, a Bodrogi kúriában. Rengeteget tanultam, fejlődtem, hallhattam példaértékű emberek előadásait. A szünetekben a feltöltődést a csodálatos hely és wellness biztosította. Leírhatatlan gyönyörű helyen voltunk és nagyon örülök, hogy én is részt vehetek ilyen képzésen, családommal együtt. Köszönöm a Biocomnak, hogy lehetővé teszi számomra ezt az intenzív fejlődést, ami által egyre sikeresebb lehetek. Hálás vagyok a szponzoraimnak, Vass Szombatfalvi Zsuzsának és Vass Oszkárnak, hogy megmutatták ezt a lehetőséget, és hogy mindenben segítenek.

Sárközi Judit: Nagy példáktól tanulhattam
Mindig meghökkenek, mit tud nyújtani ez a cég számomra, mert ilyen környezetben és tanulási lehetőségben soha nem volt még részem. Olyan emberektől tanulhattam és olyanokkal találkozhattam, akik nagy példák az üzleti és emberi világban. Egész családom velem volt, ami nekem nem mindegy, mert ők is jól érezhették magukat amellett, hogy én fejlődhettem. Nincs jobb ennél, hálás vagyok a sorsnak-jó Istennek, hogy ide sodort az élet, Biocomos lehetek. Köszönöm szponzoraimnak a mindig türelmes hozzáállást.

Várnai Miklósné Böbe: Hálás vagyok az együtt töltött értékes időért!
Nagyon szépen köszönöm a Biocom cégnek és ágvezetőimnek, Vass Oszkárnak és Vass Szombatfalvi Zsuzsának ezt a csodálatos 2 napot! Fantasztikusan értékes előadóktól tanulhattam, szeretetteljes környezetben! Végtelenül hálás vagyok az együtt töltött értékes időért! Köszönöm!

Szegedi Brigitta: Igényesen kiválasztott, csodás ajándék
Hálás szívvel köszönjük a Biocom Cégnek ezt az igényesen kiválasztott csodás ajándékot, melyet mint vezetők kaptunk! Köszönjük, hogy ezzel is elismerik a munkánkat! A négycsillagos Bodrogi Kúriában gyönyörű környezetben, finom ételeket kóstolva tudtunk testileg, lelkileg, szellemileg töltődni a szuper csapatunkkal és szuper vezetőinkkel! Nagyszerű volt Nyíri Zoltán tréningjében részt vennünk! A második napon pedig igazi meglepetés ajándéknak éltük meg, hogy a cég egyik alapító igazgatóját, Kovács Zoltánt is láthattuk, hallhattuk előadni! Fantasztikus volt!

Zsigmond Irma: Minden képzéssel gazdagabbak leszünk
Nagyszerű dolognak tartom a vezetői képzéseket. Bármennyire is azt gondolnánk sokan, hogy talán már nem is tudnak újat tanítani vagy mutatni, rá kell jönnünk, hogy minden képzéssel gazdagabbak leszünk. Mindig akad valami új, újszerű, aminek nagy hasznát vesszük. Itt nem csak a vezetőinktől tanulhatunk, hanem egymástól is. Nagyon szépen köszönjük a cégnek az ilyen lehetőségeket, nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a nagyszerű előadóknak és vezetőinknek a színvonalas előadást!

Szegnerné Anna: Fantasztikus volt ez a két nap!
Hálásan köszönöm, hogy részt vehettem Inárcson a Bodrogi kúriában tartott 2 napos ajándék képzésen. Fantasztikus volt ez a két nap! Nagyon feltöltöttek a személyes találkozások, a gyönyörű környezet, az előadások. Kovács Zoltán embersége, szakmai hozzáértése hagyta bennem a legmélyebb benyomást. Megerősödtem abban, hogy biztos kezekben vagyunk. Örülök, hogy ilyen vezetőim vannak.

Miklós Melinda: Meglepetésekkel tarkított, tartalmas 2 nap volt
Megint gyönyörű környezetben töltöttük a hétvégét. Meglepetésekkel tarkított, tartalmas 2 nap volt. A szokásos feltöltődés mellett színvonalas Botanifique bemutató részesei lehettünk. Érdekes és tanulságos előadást hallhattunk Nyíri Zoltántól. Nagy élményben volt részünk, meglepetésvendégünk, Kovács Zoltán lenyűgöző előadását meghallgatni. Köszönjük ezt a tartalmas hétvégét és örülünk, hogy ilyen jó a csapatunk!

Szombatfalvi Erika és József: Számunkra a megerősítésről szólt
Az inárcsi vezetőképző számunkra a megerősítésről szólt. Mind a vezetők, mind Kovács Zoltán ügyvezető igazgató megerősített abban, hogy a Biocom cég a fejlődéshez stabil hátteret biztosít. Az évek során megtanult munkamódszerek az igényekhez és a kor lehetőségeihez igazíthatók, így a kitűzött cél megvalósítható. Nagyszerű élmény volt találkozni, tanulni, feltöltődni. Köszönjük!

Volenticsné Baji Mária: Csodás élmény volt!
Csodálatos két napot töltöttünk a Bodrogi Kúriában, Inárcson. A színhely teljesen elvarázsolt. Gyönyörű környezetben egy kedves, barátságos és otthonos szálloda. A résztvevőkkel nagyon gyorsan egymásra találtunk, igazi családi hangulatot tudtunk teremteni. Részünk volt tanulásban, ünneplésben, szórakozásban és pihenésben is. Nyíri Zoltán előadásában felfedeztem azokat a tévedéseimet, amelyeket oly nagy „rutinnal” végzek. Igyekszem a rossz szokásaimon valahogy változtatni. Az esemény koronája Kovács Zoltán, a cégvezetőnk volt. Sokan most hallhatták őt élőben először. Annyira jó volt, hogy ebben a meghitt közegben őszintén és barátian mesélt magáról, a cég indulásáról, ifjúkori gondolkodásáról és sok minden másról. Csodás élmény volt! Hálás köszönet, hogy a részesei lehettünk!

Klátyik Ildikó: Érezhető volt a szeretet, a lelkesedés, a tanulás iránti vágy
Inárcson, a Bodrogi kúriában vettünk részt 2 napos vezető képzésen. Már a fogadtatás is fantasztikus volt a többi vezető részéről. Érezhető volt a szeretet, a lelkesedés, a tanulás iránti vágy.

Az ágvezetőink által tartott előadásból megismerhettük:

  1. az emberek 5 csoportját: céltalan, kishitű, csalódott, türelmetlen, profi,
  2. hozzáállásunkat hogyan tudjuk megváltoztatni,
  3. mennyire fontos a lojalitás, elkötelezettség,
  4. mit jelent vezetőnek lenni, mi a vezető feladata,
  5. mitől leszünk eredményesek.

Nyíri Zoltán (középen) előadása is sokaknak jelentett segítséget

Majd az első nap délután Nyíri Zoltán előadása igazán profi volt. Megtanulhattuk:

  1. mennyire fontos, hogy jól kommunikáljunk,
  2. a munkatársakkal való kapcsolattartást megvizsgálni,
  3. időbeosztás, tudjuk mire fordítsuk az időnket.

A csúcspont akkor következett be amikor Kovács Zoltán cégtulajdonos megjelent. Egy fantasztikus előadást hallhattunk tőle ezekben a témákban is:

  1. döntést kell hozni,
  2. legfontosabb a hozzáállás,
  3. úgy leszel sikeres, ha másokat is sikeressé teszel,
  4. legyél elkötelezett.

Nagyon szuper volt együtt lenni, tanulni, kikapcsolódni, jókat beszélgetni, wellnessezni. Számunkra igazi töltődés, felüdülés volt!

Ezeket olvastad már?