Kezdőoldal Ágak A múltidézés és a jelen sikereinek bemutatása is a Jövőképző program része volt a Czentlaki-Zsizsi-ágon 

A múltidézés és a jelen sikereinek bemutatása is a Jövőképző program része volt a Czentlaki-Zsizsi-ágon 

A Bohus házaspár előadását még sokáig emlegették a képzés után

 

 

Ma már közhely: a jelenlegi helyzet adta átmenetileg egyetlen lehetőség az online, legalábbis a nagy létszámú képzéseket illetően. Az ágvezetőknek köszönhetően – akik ezt időben felismerték – ez a Czentlaki-Zsizsi-ágon is olajozottan működik, sokak számára elérhetővé téve az információkat. A február 21-i, még az offline időkben Jövőképzőnek elnevezett esemény is szép számmal vonzotta az érdeklődőket. A részleteket Lázárné Nagy Anikó HV osztja meg.

Az ágvezető mindig kézben tartja az irányítást…

Kéthetente, másfél órában

A képzés fontossága nem kérdés, a vezetők pontosan tudják, hogy továbbra is az egyik legfontosabb része a fejlődésnek! A fejlődés, a tanulás, a tapasztalatok megszerzése a jó csapatmunkának köszönhetően a lehető legjobban tud működni a Czentlaki-ágban. Kéthetente másfél órában beköltözik a résztvevők otthonába ez a fajta tanulási módszer, amely kielégítő információt, tudást nyújt mindenki számára.

A Bohus csapat

Célok nélkül csak sodródunk

Azon a ragyogó vasárnap délelőttön a rendezvény házigazdája, Czentlaki Zoltán Ezüst Hálózatigazgató, a Czentlaki-Zsizsi-ág vezetője, az én személyes szponzorom volt, aki eredmények és sikerek eléréséhez segítette az ág minden olyan tagját, aki meglátta a lehetőséget a Biocom rendszerében. A résztvevők köszöntését  követően egy motivációs videót indított el, melyből megtudtuk – vagyis inkább megerősített bennünket abban –, hogy célok nélkül, céltalanul csak sodródunk!

Ferenczi-Kiss Tímea

Hittel, lelkesedéssel

„A sikernek nem titka, hanem ára van” – ezen gondolatok mentén folytatta a tájékoztatót egy nagyon kedves hölgy, Hencz Istvánné Gyöngyike is. Elmondta, hogy miért és minek a hatására vált a Biocom Ezüst Hálózatvezetőjévé. Kitűzött céljai elérésében eltántoríthatatlan, melyhez lelkesedése, hite is társul. Plusz az, hogy egy őszinte, nyílt szívű és tiszta lelkületű emberről van szó. E személyiségjegyeknek is köszönhetően épített ki egy csapatot, s közös munkájuk mindannyiunk kiteljesedését eredményezi. Videójában elmondta, ő miért választotta a Biocomot és mire számíthat az, aki csatlakozik hozzánk.

Hencz Istvánné

Mertek nagyot álmodni

Ezután ennek a gondolatiságnak a jegyében egy olyan házaspár céljait, fejlődését ismerhettük meg bővebben, akik a 2020-as Év Hálózatépítői lettek az ágban. Bohus János Ezüst HV és kedves felesége, Bohus-Greksza Viktória HV a nehézségek ellenére is gyönyörű munkát végeztek, hisz olyan fejlődést éltek meg az online világban, amely mindannyiunk számára példaértékű lehet. Ők ketten, egymás támogatva, erősítve mertek nagyot álmodni! Energiájukat, idejüket befektetve dolgoztak, s fontos kiemelni, hogy taníthatóak, így folyamatosan elfogadva szponzoraik tanítását másolhatóságuk, munkájuk meghozta a gyümölcsét! Sikereiknek  köszönhetően bemutatták azt a fantasztikus csapatot, melynek tagjai ugyanúgy, mint ők, követik és másolják az előttük haladó jó példáját:

  • Takács-Máthé Ildikó
  • Takács Imre
  • Lovász Mária
  • Huszár Évi
  • Nán Éva
  • Makay Csaba
  • Bartáné Vera

Takács-Máthé Ildikó

Mindenki számára alkalmazható módszerek

Munkatársaikkal a közös és egyéni céljaikat, munkamódszereiket ismerhettük meg. Az elhangzott technikák bárki számára beépíthetőek a saját üzleti életébe. Erről a csodás munkáról, a házaspárról még napokig beszélt a rendezvényen résztvevő hallgatóság. Viki és János, azt gondolom, alig győzte fogadni az elismerő gratulációkat, melyeket kaptak!

Kovács Gabriella

Türelem és kitartás az eredményekért

Majd a „Miért Biocom?” kérdésre két olyan vezető is választ adott nekünk, akik az elmúlt hónapokban érték el a hálózatvezetői szintet. Hallhattuk Ferenczi-Kiss Tímeát, aki többszöri próbálkozás után – de szponzorai, Kovács Zsuzsa és Horváth Róbert Ezüst HV folyamatos bíztatására – mára stabil vezetője a Demeter-csapatnak. Több éves türelmük és kitartásuk meghozta a várt eredményeket!

 

Pozitív gondolkodás, segítőkészség

Kovács Gabriella új hálózatvezető szintén néhány hónapja vezeti a hozzá csatlakozókat. Gabikát csodás személyisége, pozitív gondolkodása, segítőkészsége mellett kreativitása hamarosan magasabb szintekre fogja repíteni, mert szponzorával, Tóth Zsizsi Gyémánt HV-val szinte egy emberként haladnak a kijelölt úton! Gabika elkötelezetten, hittel, csodás fiatalos lendületükkel, másolja, és adja tovább a másolódás üzletét!

 

Stabil háttér az „átmeneti” időszakban is

Ágvezetőink ebben a speciális időszakban is (ami már egy éve tart…) stabil hátteret biztosítva mutatják az utat egyre nagyobb létszámú csapatunknak és adják át évtizedes tapasztalataikat.

Megosztják velünk tudásukat, mert tudják, érzik, hogy a folyamatos tanulás, tanítás, hit, a csapat összefogása, szeretetük odaadása biztos fejlődést eredményez!

 

Érzelmekkel teli múltidézés

Az utolsó blokkban egy igazi ajándékot kaptunk ágvezetőnktől. Egy visszatekintő s egyben motivációs videót láthattunk, a Czentlaki-ág 2016-2017-es eseményeinek összefoglaló „híradóját”. Ezt az összeállítást Surányi Józsefnek köszönjük, hisz az ő kezei munkáját dicsérte az a fantasztikus anyag, amelyet ki könnyeit morzsolva, ki jókat derülve, de mindenképp csodás érzésekkel nézte végig… Előre vetítve azt is, hogy milyen mozgalmas hálózati életre számíthatunk, ha majd újra…! Szóval, ha „visszatért” az offline világ. Mindannyian, gondolatban újra megélve a képzések, a kirándulások, a nyaralások, összejövetelek csodás perceit, alig várjuk, hogy újra találkozhassunk.

 

Tanítás=felfedezés…

Zárásként, megköszönve, hogy elolvastad a papírra vetett, megélt gondolataimat, egy idézettel szeretnék elköszönni tőletek: „A tanítás azt jelenti, hogy segítjük a másikat a felfedezésben!”

Ezeket olvastad már?