Köszönet és jövőkép – évzáró képzés a Lőrincz-ágon

IMG_6624

Karácsonyi hangulatban, az elismerések, köszöntések, valamint a jövőbe nézés jegyében zajlott a Lőrincz-ág évzárója a Hotel Aquincumban, Budapesten. Közös éneklések színesítették a derűlátásra okot adó előadásokat, melyek között versenygyőztest és arany hálózatvezetőt is köszönthettek az ág tagjai. Az elismertek között a hálózatalapító is szerepelt, aki az ágvezetőtől kapott serleget a hálózat nevében.

Kovács Zoltán: Használjuk (ki)!
Kovács Zoltán prezentációjával indult a nap, amely a novemberig végéig tartó Biocom üzleti év zárására is hivatott volt. Ennek ellenére a hálózatalapító a száraz adatok helyett és mellett hasznos tudnivalókkal, a TOP 10 termék részletezésével is készült. Sőt, betekintést nyújtott a folyamatok háttérbe, segítve a megértést, és összességében megnyugtató optimizmussal vázolta a jövőt, mely a hálózatra is átragadt. Mint hangsúlyozta: a cég-termék-marketing terv hármassága szilárd alapot nyújt a hálózatépítéshez, még ha folyamatosak is a változások. A háttér-infrastruktúra adott és magas szintű; a termékeket a hitelesség alapjaként szeretnünk és használnunk kell; a marketing terv bővített lehetőségeit pedig kihasználni, s így a siker nem maradhat el.

Lőrincz János (és az ág tagjai): Köszönet a bővítésért!
Ezúttal nem csak ő köszönte meg az egész éves munkát az ág és a hálózat tagjainak, hanem neki is jutott elismerés: Lőrincz János arany hálózatigazgató-ágvezető szimbolikusan egy hatalmas serleggel köszönte meg a vezető áldozatos munkáját, konkrétan a Biocomért és a marketing terv bővítéséért.

Magyar specialitások
Mint Kovács Zoltán utalt rá: számos kiváló magyar koponya van, akiknek egyre több termékét, szabadalmát szeretné listájára venni a Biocom. Így az ünnepi képzés alkalmából többek el is fogadták a meghívást, s a teljesség igénye nélkül az SCD, probiotikus technológiával készülő termékektől a Reg-Enoron, fogkrémen, hajsamponon át a Prowerdose termékig sok mindenről szó esett, röviden. (Utóbbiról, az év második felében akcióban lévő adalékanyagról, az ahhoz kapcsolódó versenyről, valamint az azzal elért eredményekről nemsokára külön is beszámolunk.)

Verseny a fejlesztésben: dr. Paróczai másodszor
2013. októbere, tehát a marketing terv bővítésének bejelentése óta újfajta céges verseny zajlik a hálózaton belül, mely az egyéni, illetve a lefedetlen csoportokban történő szponzoráláson, a hálózat fejlesztésén alapszik. Ennek első nyertese dr. Paróczai Dezső lett október végén, s teljesítményét megismételve (számszerűen pedig meghaladva) novemberben is ő lett a legeredményesebb. A dr. Bress-dr. Orosz-ág kiváló üzletépítőjének elismerése az év végi záró képzésen zajlott, ám a verseny folyamatos: most is érdemes dolgozni rajta.

Lőrincz János: Aki fejleszt, jobban jár!
Lőrincz János, a Biocom legnagyobb ágának vezetője nem csupán elismerésekkel készült. Ragyogó, a bonyolultnak látszó kérdéseket is leegyszerűsíteni képes, közérthető stílusában tárta fel a marketing terv bővítésének előnyeit. Sőt, ehhez partnereket is talált, hiszen a jelenlévők között is számosan voltak, akiknek valódi pénzügyi bőséget hozott a változás. Persze ne felejtsük: csak azoknak, akik tettek is érte, és fejlesztették a hálózatukat az utóbbi hónapokban. A jó hír, hogy ez a lehetőség kezdők és haladók számára egyaránt folyamatosan adott, ami motiválhatja a teljesen kezdőket, és megnyugtathatta a „régieket” is. (Erre egyetlen példa a sok közül: Czikora Erzsikééknek sokszorozódott a fejlesztésből származó jövedelme, a pluszok erősen hatszámjegyben mérhetők…)

Köszönet a munkáért
A nagyobb ágak vezetői a „karácsonyi rend” szerint gratuláltak vezetőiknek és az egész évben magas szintű munkát nyújtó munkatársaiknak. Igaz, az idő szűkössége miatt ez jelzésszerű ajándékok átadását, meleg kézfogást és baráti vállon veregetést jelentett – de ez sokkal többet ad, mint adott esetben a tárgyak.

Arany hálózatvezető páros: Varga Istvánék
Kimagaslott ezek közül egy, a hálózattal szűk két éve megismerkedett páros elismerése, hiszen Varga István minden szempontból megfelelt az arany hálózatvezetői szint minősítésének. A többes szám azért indokolt, mert élete párjával, Visnyeiová Dorotival közösen dolgoznak a sikerért.

Jó együtt lenni

A képzést, mely a visszatekintések, elismerések mellett szakmai alapokat is adott, karácsonyi parti zárta. A dalok egyébként nem csak a közösen elfogyasztott vacsorának voltak a kísérői, hiszen a rendezvényt Tatosné Magdi és Komáromi István is színesítették már fellépéseikkel.

Köszönet – Kosiba Hajnitól is

Mint azt Kosiba Hajni, a beszámoló elkészítésében hathatósan közreműködő vezető megfogalmazta (természetesen a Kosiba-ágról, mely folyamatosan együtt tartja képzéseit a Lőrincz-ággal): szép évzárás volt egy nem könnyű esztendő után, csodás kilátásokkal! S mivel a hálózatalapító, Kovács Zoltán is megköszönte a csapatnak az éves munkát, hadd álljon itt Kosiba Hajni zárómondata is „visszafelé”, az egész ág nevében: „Mi is köszönjük az odafigyelést, alaposságot, problémamegoldó készséget – egyszóval az egész hálózat érdekében végzett munkát”!

[nggallery id=41]

Ezeket olvastad már?