Kérdések után válaszok – évzáró képzés a Ferenczy-, Vass- és Kónya-ágon

DSC_0148 (Custom)
Ragyogó lehetőségek előtt áll a hálózat – ez volt az egyik végkicsengése a Ferenczy-, Vass- és Kónya-ág közös évzáró rendezvényének. A decemberi Start képzésnek is beillő eseményen számos erőt adó prezentáció hangzott el, mely az értékelések mellett jövőképet is adott. „Látogatóba érkeztek” a hálózatalapítók, és a Ferenczy- és Vass-ág szponzorai is. Aki ott volt, jövőre is biztosan rendszeresen ott lesz. S ha az egészsége mellett a pénztárcája is fontos számára, nem egyedül…

Kovács Zoltán: Van inspirációd?
Kovács Zoltán hálózatalapítóként nem csak a cég képviseletében érkezett a rendezvényre, hanem értékes útmutatásokat adott a napi munka szempontjából is. Mint emlékeztetett rá: most sokan félnek a holnaptól, így még nagyobb szükség van ránk, hiszen fontos munkát végzünk: más életmódot, pénzt adunk az embereknek – ha ők is akarják. Akarni először azonban magunknak kell, ehhez szükséges a jó célképzés. Ahhoz pedig nem is annyira a motiváció, mint a belső inspiráció! Ezzel, és a jó életfelfogással, hozzáállással lehet sikeres valaki, s noha a könyvek fontosak, a képzések még inkább, a napi gyakorlat, a rendszeres munka pedig a leginkább. Mint jelezte: ugyan két évtizedes a hálózat múltja, de most is érvényes a tétel: nem az jár jól, aki korábban kezdte, az mindössze előrébb tart. Az MLM-ben szükséges „háromlábú szék” stabilitását elemezve megnyugtató volt hallani, hogy a cég, a termékek és a marketing terv egyaránt rendben van. Sőt, a marketing terv októberi bővítésével új lehetőségek nyíltak, így bárki már az elejétől komoly jövedelemre tehet szert!

Lőrinczné Marika: Te mindennap teszel a céljaidért?
Lőrinczné Marika nagyon fontos tudást adott át, nemrégiben többekkel együtt részt vett egy Maxwell képzésen. Régi igazság, hogy olyan mértékben fejlődik a hálózata valakinek, amilyen gyorsan a személyisége. Ezért számos megszívlelendő tanács állt a rövid összefoglalóban, amit bővebben kézbe vehetünk a szerző műveivel. Maxwell a fegyelmezett élet fontosságára hívja fel alapvetően a figyelmet. Ha van célunk, azért minden nap tennünk kell, nincs kivétel. A célunkhoz pedig nem árt megkeresnünk magunkban az erősségeinket, s igyekezzünk azokat fejleszteni. Ennek segítségével valamiben átlagon felüliek, kiválóak lehetünk, míg a gyengeségeink erősítésével legfeljebb középszerűek. Egy jó tanács: magunkba kell a legtöbb pénzt fektetnünk, hiszen számunkra csak ez hozhatja el a fejlődést – és hálózati szempontból a csapatunknak is. Ehhez pedig nagyon kellenek a képzések. Ha Te fejlődsz, a csoportod is fog, így hamar megtérül minden!

Lőrincz János: Használd a tőkéd – dolgozz a névlistádon!
Lőrincz János, a Biocom legnagyobb ágának arany fokozatú hálózatigazgatója, egyben a Ferenczy-, és ezáltal közvetve feleségével együtt, Marikával együtt a Vass-ág szponzora szemléletes példákkal érkezett. Csakúgy, mint a Siker- és Karrier Napon, ezúttal is az üzleti indítás fontosságát hangsúlyozta, amihez hihetetlenül fontos a névlista. Ennek elkészítéséhez számos tanács elhangzott, ám a legfontosabb talán ennek a folyamatos bővítése, karbantartása, mint üzletünk egyik tőkéje. A kapcsolatrendszer fontosságának hangsúlyozására eleven példával érkezett. Mi, magyarok már a ’20-as években leírtuk, hogy hat lépcsőn keresztül bárki elérhető, aki a civilizációs láncban van. A „hat lépés elmélete” ma még gyorsabb gyakorlat lehet a világ változásával, már annyi sem kell hozzá. A kérdés: te merre indulsz, kiket keresel meg, s milyen rendszerességgel? Természetesen rámutatott előadásában a Marketing Terv bővítésének előnyeire, amely a hálózatban épp most startolóknak is megadja az azonnali pénzkereset lehetőségét az eddigieken felül is.

Százmilliók a számlákon
Az elkötelezettséget, üzleti alapokat, személyiséget erősítő előadások után rövid évértékelők hangzottak el, melyek javarésze a köszönetről, a közvetlen munkatársak, vezetők elismeréséről szólt, megtapsolva azokat is, akik a hálózati sikerek mellett a termékforgalmazásban is sikeresek voltak, a Biocom TOP 10 vezető termékei kapcsán. Az ágvezetők mindehhez statisztikákat is segítségül hívtak. Az adatok szárazság helyett inkább színesítettek: ilyenkor lehet rácsodálkozni, hogy egy-egy ágon belül százmilliós nagyságrendű az év során kiosztott jutalék.

Vass Oszkár: Az építkezés éve következik!
Vass Oszkár nyitotta a sort, aki úgy fogalmazott: egész érdekes és bizonyos szempontból szuper év volt. Élettapasztalat szempontjából sokat lehetett 2013-ban tanulni, ami jól hasznosítható a jövő esztendő építkezéséhez, mert Oszkár szilárd meggyőződése, hogy fejlődés következik. (Tegyük hozzá, mindezt erősíti az is, hogy az ő ága meghatározó részeként Péter Ágnesék Erdélyben több, mint másfélszáz érdeklődővel ugyancsak évzárót tartottak ebben az időpontban, melyről e rovatban szintén beszámolunk majd.)

Ferenczy László: Ki vesz a bőségkosárból?
Ferenczy László, a teljes ág névadója (beleértve a Vass- és a Gazdag Katalin-féle csapatot is) úgy látja: sok embernek tudtunk az idén is jövőképet adni. 2013 szerinte a kérdésekről szólt, melyek közül a legfontosabb: merre tovább? Számos megoldás született a cégen belül is, így meglátása szerint 2014 a válaszok éve lesz. Egy jó példa: a Marketing Terv bővítését a maga módján egyszerűen „bőségkosárnak” nevezi… Egyben arra biztatott, hogy merjünk bátran nemet és igent is mondani. Nemet arra, ami nem visz előre bennünket, igent pedig az álmainkra, céljainkra, gyermekeink jövőjére! Két alaptézist újra megfogalmazott, melyeknek nem árt az ismétlése, még inkább a betartása. Éld úgy az életed, hogy tégy jót fűvel-fával (egyszóval a világgal)! S ne feledd, minél többet bocsátasz ki magadból, annál többet kapsz vissza – bármiből.

Kónya György: Nincs végszó!
A nap ragyogó házigazdája, Kónya György ágvezető-hálózatigazgató már a felvezetői során folyamatosan megfogalmazta gondolatait az esztendőről, így – moderátorhoz illő mértéktartással – mikor a végén, némi időcsúszás következtében került rá a sor, inkább csak a tényekkel és a köszönetnyilvánítással foglalkozott. (Részletesen azonban nemsokára interjút olvashatnak vele is ezen az oldalon – a szerk.)

Baráti üzlet
Az ő végszava azonban nem búcsúszó volt, hanem felhívás a keringőre, hiszen a szellemi-lelki táplálék után – a pezsgős koccintást követően – jött a testi, azaz a remekbeszabott kései ebéd a Hotel Aquincumban, majd egy hangulatos zenés délután, baráti körben. Mert nem kérdés: a Biocomban az üzlet és a barátság együtt jár…

[nggallery id=42]

Ezeket olvastad már?