Kezdőoldal Ágak Turbós lendület, nagy felismerések, érdekes és hasznos tudás – mindezeket is adta a Ferenczy- és Vass-ágak Vecsése

Turbós lendület, nagy felismerések, érdekes és hasznos tudás – mindezeket is adta a Ferenczy- és Vass-ágak Vecsése

 Vecsés neve már fogalommá vált a Ferenczy- és Vass-ágakon, a jelentős hálózati részek vezető párosai ezúttal is együtt szervezték meg a kétnapos tréninget. Április 15-16-án vezetőképző volt, ami ez azt jelenti, hogy a jövő vezetőinek mutatták az utat. Így különösen érdekes elolvasni a visszajelzéseket, hiszen azok többségében olyanoktól származnak, akik még az üzletépítés kezdeti időszakában vannak. Köszönet érte – és a képekért is Szász Laurának!


Miriák Klaudia: Lendületet adott

Fantasztikus kétnapos vezetőképzésen vehettem részt, ahol új ismeretekre és barátokra tehettem szert. Ez a képzés nagy lendületet adott a továbbindulásra, bátorságban és kitartásban, hogy jó vezetője legyek egy folyton bővülő csapatnak!

Eberhardt Gábor: Célokat kell kitűzni magam elé

Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy veletek lehettem a kétnapos képzésen. Nagyon értékesnek éreztem az előadásokat. Elhangzott több kulcsmondat, amit beépítve a gondolkodásomba, bízom benne, hogy jobb emberré tudok válni. Ugyanakkor egy lelkes hálózatépítő párjaként nagyon sok ötletet kaptam, amivel remélem, segíteni tudom a munkáját. Ha ki kellene emelnem momentumokat, amik a legnagyobb hatást gyakorolták rám, akkor ezek a következők lennének:

– Először neked kell hinned magadban, hogy később mások is higgyenek benned. Illetve Te vagy a legfontosabb magadnak.

– A másik nagyon szuggesztív epizód Vass Oszkár cash-flow táblázata volt, ami nagyon elgondolkodtatott, és érzésem szerint ennek felhasználásával könnyebben lehet munkára serkenteni a leendő munkatársakat.

A hétvége legfontosabb következtetése pedig az, hogy célokat kell kitűzni magam elé.

Még egyszer, nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy ennek a nagyon jó kis közösségnek a tagja lehetek, és nagyon várom a közös nyaralást. J

 

Nagy Edit, 4. szintű munkatárs: Többre vagyok érdemes!

Vecsés számomra olyan fantasztikus két napot adott az életemben, amit soha nem fogok elfelejteni! Vezetőink tartalmas, érthető és élhető előadásai. Sokat tanultam. Hálás vagyok és köszönöm a szponzoromnak, Varga Editnek, hogy megmutatta: többre vagyok érdemes!

Kiss Fanni: Tényleg turbó volt a képzés

Számomra egy hatalmas élmény volt a kétnapos képzés, most értettem csak meg igazán, miért hívják „turbónak”. A sok gyakorlati tanácsért is hálás vagyok, egy részüket már el is kezdtem használni. A hely pedig nagyon szuper, színvonalas volt. És ezen felül eldöntöttem, hogy nevezek a versenyre is!

 

Sebő Adrianna, 4. szintű munkatárs: Csinálom és működik!

Azt kell, hogy mondjam, életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem Vecsésre! Hihetetlen mekkora erőt adott! Ma elkezdtem alkalmazni, amit tanultam, hihetetlen, de működik… Amit ma beraktam a fejembe reggel, az lett. Egyébként szuper volt minden, nincs kifogás, legközelebb is ott a helyem, köszönöm, hogy ott lehettem.

Császár Tímea, 3. szintű munkatárs: Fantasztikus volt!

Nagy elégedettség érzéssel zártam az első Vecsési vezetőképzésemet. Nagyszerű előadók előadásait hallhattam. Fantasztikus két nap volt számomra! Köszönöm, hogy részese lehettem!

Kmety Zsanett, 2. szintű munkatárs: Sokat tanultam

Nagyon tanulságos volt, jól éreztem magam. Nagyon sokat tanultam, és most azon vagyok, hogy először is a termékeket jobban megismerjem és aztán az alapján másoknak is tudjam ajánlani. Eddig csak a Reg-Enort ismertem és használom nagy sikerrel.  Remélem következő Vecsésen is ott tudok lenni.

Pukhely Dániel, 3. szintű munkatárs: Hasznos és érdekes

Nagyon jól éreztem magam Vecsésen. Jók voltak az aktív programok és sok érdekes, hasznos dolgot tanultam az előadóktól.

Rozgonyi Fruzsi: Inspirációt adott

Nagyon tetszett a képzés, megismertem egy nagyon kedves, előzékeny, céltudatos csapatot.
Rengeteg új dolgot tanultam, ami nagyon nagy inspirációt adott egy jobb, egészségesebb, céltudatos élethez!

Kovács Hetti: Hasznos ajándék

Életem egyik leghasznosabb ajándéka volt, amiért nagyon hálás vagyok! Minden tudást, amit ott kaptam, használni fogom! Köszönöm!

 

Ezeket olvastad már?