Kezdőoldal Ágak Teljes váltás: letette a voksot a Biocom és az életmódprogram mellett is Krajcsó Erika, a Czentlaki-ág hálózatvezetője

Teljes váltás: letette a voksot a Biocom és az életmódprogram mellett is Krajcsó Erika, a Czentlaki-ág hálózatvezetője

Krajcsó Erika (középen), amikor először érte el a Társult HV (hatos) karrierszintet. Mellette a szponzor páros: Krizsán László és Szentpáli Elena.

Krajcsó Erika (középen), amikor először érte el a Társult HV (hatos) karrierszintet. Mellette a szponzor páros: Krizsán László és Szentpáli Elena.


Két és fél évvel ezelőtt még csak azért regisztrált, hogy kedvezményesebben vehesse meg a terápiájához szükséges készítményeket. Pár nappal ezelőtt pedig egy ettől még fontosabb döntés hozott, hiszen egész másként látja a világot. Krajcsó Erika mostantól kizárólag a Biocommal, mások segítségével foglalkozik, hiszen öt esztendő után felmondott a munkahelyén, hogy az üzletre koncentrálhasson! Persze, nem egyedi az eset sem a hálózatban, sem pedig a Czentlaki-ágon (azon belül pedig már úgy kell fogalmaznunk: a Tóth Zsizsi-ágon), mégis szívmelengető arról olvasni, hogy valaki néhány hónapnyi tervezett munka és képzés hatására ennyire bízik magában – és a Biocomban. A Krizsán László és Szentpáli Elena által szponzorált Erika persze nem vállal ezzel kockázatot, hiszen pontosan tudja, hogy a lehető legjobb helyen van… Érdemes elolvasni az ő tollából, hogyan lett egy sikeres Reg-Enor kúrából Békéscsaba környékén hálózatvezető belőle. És ez még csak a kezdet…!

Egy pontos felméréssel indult
Az én Biocomos történetem 2015. január 26-án kezdődött, ekkor regisztráltam, csupán azért, hogy olcsóbban vásárolhassam meg a terápiámhoz szükséges vitaminokat. Egy állapotfelméréssel kezdődött minden, barátnőm anyukájának javaslatára kértem időpontot Jámbor Gábor természetgyógyászhoz, mivel már jó ideje egészségügyi problémáim voltak, s próbálkoztam a megoldással, nem sok eredménnyel. Gábor a vizsgálat során másfél óra alatt jelezte a bajokat és javaslatot is tett, mit kellene tennem ahhoz, hogy jobban érezzem magam. (Szerintem mindenkinek szüksége lenne egy ilyen vizsgálatra…)

Végig segítettek
Már akkor tudtam, hogy elkezdem a Reg-Enor kúrát és a kiegészítő terápiát, ezzel együtt az életmódváltást. Párja, Tóth Zsizsike segítségével még aznap este regisztráltam Krizsán Lászlóhoz, és nagyon vártam, hogy megérkezzen a csomagom. A terápia ideje alatt végig a segítségemre voltak, bármikor hívhattam őket, kérdezhettem tőlük. Két hét után már éreztem a változást, kezdtem jobban érezni magam, több energiám lett és egyre nagyobb hitem a kúrában és a készítményekben. Bárkinek szívesen elmondom, hogy mindössze egy hónap után mi mindentől szabadultam meg az életmódváltás hatására, melyekkel hosszú ideig együtt éltem. Röviden és óvatosan csak annyit: rácsodálkozom magam is a bőrömre, hajamra, mert korábban nem ilyennek láttam magam a tükörben, s akkor a belső történésekről még nem is szóltam…

Másnak is működik…
Összefoglalva: nagyon jól éreztem magam és ezt a barátok, rokonok, kollégák is észrevették rajtam, kérdezték is, hogy mit csinálok. Én pedig nagyon boldogan ajánlottam, mindazt, ami történt velem. Tudtam, ha nekem segített, akkor másoknak is fog. Szépen lassan elkezdett nőni a csapat egyre több ismerősöm és barátom csatlakozott ahhoz az életmódprogramhoz, amit képviselek. Természetesen az eredmények és a jó tapasztalatok náluk sem maradtak el!

Üzleti döntés az évzáró rendezvényen
2015. decemberében Zsizsike meghívására elmentem a Biocom évzáró rendezvényére, Budapestre, ami elvarázsolt. Nagyon megtetszett a hangulat, az emberek, hogy mindenki mosolygott, kedves volt és láttam, hogy mennyire sikeresek és élvezik azt, amit csinálnak. Itt döntöttem el, hogy én is üzletileg szeretnék foglalkozni a Biocommal.

Építkezek, szponzori segítséggel
Elkezdtem képzésekre járni, és egyre több embernek ajánlottam tudatosan a termékeket és az állapotfelmérést. Reg-Enor klubokat szervezek Békéscsabán és Kamuton, illetve otthoni körben nagyon jó hangulatú háziinfókat tartok.

Rengeteg segítséget kapok szponzoromtól, Krizsán Lászlótól és párjától, Szentpáli Elenától, továbbá ágvezetőnktől, Zsizsikétől, aki minden héten hatalmas lendülettel és lelkesedéssel tanít minket, és párjától, Jámbor Gábortól, aki a csapatunk egészségének őre.

A hitelesség alapja a termékhasználat
Én és a család is napi szinten fogyasztjuk a vitaminokat, januártól együtt regenoroztunk. A háztartásunkat teljesen vegyszermentessé tettük, amivel nagyon sokat tudunk spórolni a havi kiadásainkon, ezt tanítom a csapatomban is.

Egészségmegőrzés szempontjából a vitaminokon és méregtelenítésen kívül a legfontosabb dolog, hogy tiszta vizet igyunk! Ez az a téma, amit a klubokban és a háziinfókon nagyon kiemelünk. Ebben is és az egész Biocom életmódprogramban a legfontosabbnak a hitelességet tartom, csak azt ajánlom, amit én is kipróbáltam és használok napi szinten.

Fontosak a képzések
A képzéseket nagyon fontosnak tartom, hiszen ott tudunk tanulni és feltöltődni. Egyiket sem hagytam ki, mióta építem a hálózatot! A Sümegi Vezetőképzőt pedig külön kiemelném, amely egyaránt szól a tanulásról, a csapatépítésről és a jókedvről.

A tervezés a legfontosabb
A munkamódszerek közül a tervezés a legfontosabb. Nagyon meg kellett tanulnom, hogy hónapról hónapra legyenek terveim, ezt korábban sehol nem mondták. Zsizsike ennek érdekében, hogy segítse a munkánkat, szervezett is a csapatnak egy tréninget, amelyen megtanultuk, hogy hogyan kell tervezni rövid és hosszú távon, és megtanultuk a pontos célkitűzést.

Csak a Biocom!
Ma már közel 100 fős csapatom van és ez a szám folyamatosan nő. Egyre inkább éreztem, hogy a Biocomos feladataim teljes embert igényelnek, ezért hoztam egy döntést. Felmondtam a munkahelyemen és 2017. május 1-től „főállásban” Biocomos vagyok! Pénzügyi területen dolgoztam 5 évig egy cégnél Békéscsabán, viszont mióta megismerkedtem a Biocom életmódprogrammal, egyre inkább éreztem, hogy jobban szeretek emberekkel foglalkozni és váltani szeretnék. A képzések, a csapatépítő programok és a rengeteg támogatás, amit kaptam a szponzoromtól, mind ebben erősítettek. Teljesen megváltoztak a mindennapjaim! Sokat utazok, beszélgetek, rengeteg új feladatom van, ezzel együtt több szabadidőm, és egyáltalán: jól érzem magam, szeretem azt, amit csinálok!

Reg-Enoros főzőcske Ágvezetőnkkel Zsizsikével

Reg-Enoros főzőcskén ágvezetőjével, Tóth Zsizsikével

Egy csapatépítős pillanat: szívesen töltik együtt az időt az üzleti történéseken kívül is

Egy csapatépítős pillanat: szívesen töltik együtt az időt az üzleti történéseken kívül is

Csapata legaktívabb tagjaival és szponzoraival

Csapata legaktívabb tagjaival és szponzoraival

Akiknek mindent köszönhet a kép jobb szélén mosolygó Krajcsó Erika. A Czentlaki-bálon a felső vonallal: (balról) Jámbor Gáborral, Tóth Zsizsivel, Krizsán Lászlóval és Szentpáli Elenával.

Akiknek mindent köszönhet a kép jobb szélén mosolygó Krajcsó Erika. A Czentlaki-bálon a felső vonallal: (balról) Jámbor Gáborral, Tóth Zsizsivel, Krizsán Lászlóval és Szentpáli Elenával.

Biocom évzárón a kis csapatával és szponzorával. Balról: Sándor-Fehér Zsanett, Sándor Ákos, Krajcsó Jánosné, Krajcsó Erika, Kazár Tibor, Kazár Tiborné, valamint szponzora, Krizsán László és párja, Szentpáli Elena, továbbá Tóth Norbert.

Biocom évzárón a kis csapatával és szponzorával. Balról: Sándor-Fehér Zsanett, Sándor Ákos, Krajcsó Jánosné, Krajcsó Erika, Kazár Tibor, Kazár Tiborné, valamint szponzora, Krizsán László és párja, Szentpáli Elena, továbbá Tóth Norbert.

Ezeket olvastad már?