Kezdőoldal Ágak Nagycsaládos hálózatvezető – Tasnádiné Szabó Mónika otthonról szervez a Sinka-ágon

Nagycsaládos hálózatvezető – Tasnádiné Szabó Mónika otthonról szervez a Sinka-ágon

11169015_825589470812097_997754889_n


Nagycsalád, egyre nagyobb üzlet…


Szülés után jellemzően megszűnik a külső világ kicsit az édesanyák számára, és a hivatások passzív állapotba kerülnek. Tasnádiné Szabó Mónikának azonban harmadik kisfiának világra jötte éppen hogy megsokszorozta az aktivitását! Mentális erővel, fejben történt változással – és a férje segítségével – ő is újjászületett: mire a kicsi Máté négy hónapos lett, már harmadszor kvalifikált… Csodálatos történet következik arról, hogy semmi sem lehetetlen. S a csoda folytatódik: áprilisban például már 10-én megvolt a négyezer pontja!


Kiváló felső és alsó vonal

Tasnádiné Mónika neve nem lehet ismeretlen a Biocom portál rendszeres olvasóinak. Először, mint a sikeres miskolci vezető, Komporday Annamária egyik első jelentős munkatársaként tűnt fel, később, mint a nemrég vezetővé vált Ujvári Zsuzsanna szponzora. De akkor, hol van ő…? A válasz egyszerű: gyermeket nevel. S közben hálózatot épít, méghozzá egyre sikeresebben!

11117580_825589460812098_370338194_n

Zsolt és Mónika az életben és az üzletben egyaránt segítik egymást

Terepjárós termékajánlás

2014. januárjában lett figyelmes az egyik közösségi oldalon olyan tartalmakra, amiket Annamari osztott meg, s úgy érezte, a kínálatból a Grapefruitmag-kivonatra és a Reg-Enorra neki is feltétlenül szüksége lenne. Annamari nem tétlenkedett: Mónika jelzésére azonnal útnak indult Emődre, méghozzá, s mivel akkor még ő is kezdő volt, a Sinka-házaspárt hívva segítségül. Mónika ma is mosolyog azon, hogy megrezzent, mikor lefékezett előttük egy modern terepjáró. Mi lesz ebből? Ő csak pár terméket és egy kis pluszpénzt szeretett volna…

(Be)indító képzés

Az újabb találkozást követően – sógornőjével és barátnőjével összefogva – 200 ponttal regisztrált, s újdonsült szponzora azt mondta, ez dicséretes, de mostantól minden hónapban ez az alap, ha jövedelmet szeretne… Aktivitását két dolog befolyásolta pozitívan, melyek közül az egyik a képzés volt. A regisztrációs csomagban lévő Start kártya kapcsán Annamari „egyezséget” kötött vele: csak egyszer jöjjön el egy budapesti szemináriumra, s ha nem tetszik, többet nem fogja unszolni. Természetesen azóta rendszeres résztvevő, leszámítva azt az időszakot, mikor nagy pocakjától már nehezebben mozgott.

Reg-Enor: jó alap!

A másik a pozitív terméktapasztalatok voltak. A Reg-Enorról úgy gondolta: ha ő lefogyna egy kicsit, biztosan gyorsabban menne az üzletépítés. Ez a „kicsi” az ő esetében 17 kiló volt – négy hónap alatt! Így jött az életébe a nem messze lakó Marika néni, aki egy szomszédolásnál rácsodálkozott a karcsúsodó Mónikára. Azóta ő is fogyasztja a készítményt, s 26 (!) kilót fogyott, valamint az összes gyógyszerét letette… (De ez egy másik történet, amit külön közlünk majd.) Így esett, hogy Mónika javaslatára Szabó Szigfridet is meghívták előadást tartani Emődre tavaly márciusban, ami akkor még nem volt általános. Mondták is neki Sinka Gyusziék: de ehhez sok ember kell ám! Hatvanan voltak kíváncsiak az előadásra…

11077960_952854908078347_3708557194067297924_n

Zsolti, Kristóf és Máté is adnak elég (örömteli) munkát

Örömteli elhagyás

Az ötös szintet nyár elejére könnyűszerrel elérte, tudatosan megszólítva a környezetében lévő kisgyermekes anyukákat. Az egyik gyémánt Ujvári Zsuzsi volt, aki szintén a kiváló terméktapasztalatokra alapozott, s úgy kinőtte magát, hogy amikor Mónika szükségszerűen lelassult a babavárás utolsó, őszi hónapjaiban, „elhagyta” őt. Ugyan egyszer Mónika is kvalifikált hatos szintre, de aztán ott maradt, ahogy ő fogalmaz, 1500 lefedetlen pontocskájával, ami nagyon megijesztette. Sinka Gyula azonban nyugtatta: engedje csak szárnyalni Zsuzsát, ő pedig várja a babát, higgye el, így lesz jó!

Decemberi felkészülés, januári megérkezés

Igaza lett. S miután az akkor három és fél éves Zsolti, s a 16 hónapos Kristóf után december elején megékezett Máté, gondolatban elkezdte megtervezni a januárt. Visszatekintve úgy látszik: fejben lett hálózatvezető a tél utolsó hónapjában, ami aztán fizikai szinten is megtörtént az első hatos kvalifikációval januárra. S a kezdeti, alig négyezer pontot folyamatos gyarapodás követi: 4700, majd 5700 PÉ volt a teljesítmény, s áprilisban már a hónap első harmadának végére ott volt a neve mellett a „kötelező” négyezer… Vajon hogyan, három kisgyermek mellett?

Kiváló munkatársakkal

Mindenekelőtt úgy, hogy nagyon vágyott rá, s többször is átszámolta, megtervezte, hogy történik majd mindez januárban. Eldöntötte: egyre többet szeretne szűkebb szülőhazájában (Garadna, Novajidrány környékén) megjelenni, így „bevonzotta” Tövisné Venczel Erikát, aki azonnal 500 ponttal indult, s ma már 2000 felé tart. És nem mellesleg, a hitelességét az is segíti, hogy közben 13 kilót fogyott! (A kulcsszó persze a Reg-Enor.) Sógornőjét, a korábban rendszeres termékhasználó, szintén kismama Tasnádiné Szabinát is megkérdezte, hogy szeretne-e pluszpénzt? Az igenlő válasz nála is 500 pontos indulást jelentett, ő szépségpartikból indítja a bemutatókat, egyre ügyesebben haladva. Barátnője, Plósz Nóra sem adta alább félezer pontértékes startnál, azóta ő is ezernél tart, óvodákban is előadásokat szervezve. S persze ott vannak a régi, kedves fogyasztói is.

A férje is szövetségese

Meg természetesen a férje, aki korábban a képzésekre is elkísérte! Zsolt egyébként kamionsofőrként dolgozik, ami nem egyszerűsíti a nagycsalád „működtetését”. Ám, milyen a sors: a munkák szervezése miatt egészen március végéig otthon tudott lenni velük, ami óriási segítség volt az üzlet megalapozásában! A továbblépés pedig folyamatosan zajlik: legutóbb Tiszaújvárosban talált (természetesen a világhálón) egy aktív anyukát, aki már a 3. szinten van, s Melegné Liszkai Katalin biorezonanciás mérései is segítik a hálózatának termékekkel való ismerkedését. A legnagyobb szervező erő azonban ő, és a vágyai, melyek év végére arany hálózatvezetői létben szeretnének megnyilvánulni. Egy sikeres vonala már adott, a többiek növekedésben vannak. Három gyermek, négy hávé… Sok sikert hozzá!

Ezeket olvastad már?