Kezdőoldal Ágak Lelkesedése a befektetés – Hencz Istvánné Gyöngyi HV, Veszprémből

Lelkesedése a befektetés – Hencz Istvánné Gyöngyi HV, Veszprémből

img_5949

Az országos találkozón éppen Beatrix asszony nyilatkozik az új HV csapatról, mellette Gyöngyi és Czentlaki Zoltán. (De a háttérben a színpadon lévő vezetők is örülnek más sikerének..

Élete legjobb döntésének tartja a Biocomban való elindulását Henczné Gyöngyi. A Czentlaki-ágon dolgozó, talpmasszőrként is tevékenykedő újdonsült hálózatvezető óriási lehetőségről beszél, ami előrevetíti, hogy a mostani állapot számára csak az első cél elérését jelenti. A korábbi, nehéz élethelyzetekből a hálózat és a termékek segítségével új erőre kapó veszprémi vezető lelkesedése az olyan problémákon is átsegíti, amik mások számára elképzelhetetlen akadályt jelentetnének. Például, jelenleg gépjármű és számítógép nélkül teszi a dolgát – sikeresen! Amiben sokat segít neki szponzora, Czentlaki Zoltán, aki most már 3 közvetlen lábas, „erősen” ezüst HV, karnyújtásnyira az arany állapottól!

Jókor, jó emberek
A korábban több vállalkozásban is sikeres Gyöngyi nehéz időszakokat él(t) meg, aminek része, hogy rendszeresen jár Ausztriába, ahol nem csak egyik gyermeke családjának segít. Közben párhuzamosan végzett természetgyógyászati képzést is, ahol a talpreflexológiára specializálódott. Így egy tervekkel teli, de fáradt korszakában kereste meg őt tavasszal a Czentlaki házaspár, Beatrix és Zoltán egy ajánlás következtében. A ragyogó lehetőséget magában rejtő beszélgetés azonban felfrissítette. Csakúgy, mint az ennek hatására megrendelt és elfogyasztott Goji Berry, amitől a fáradtsága, kimerültsége is erősen csökkeni kezdett, a csontritkulása mértékével párhuzamosan, amihez később a Corall Calcium is hozzájárult. (A Goji egyébként mostanában a
Best of Antioxidant termék részeként fogyasztható, Acai Fruit, Noni és Mangosteen tartalommal – a szerk.)

Sodró lendület
Az üzlet – melynek elkezdését a Czentlaki páros rokonszenves viselkedése és korrekt hozzáállása alapján már ottlétükkor eldöntötte – nagyjából ezzel indult el. Mármint a kiváló terméktapasztalatból következő lelkesedésével, s az először a pusztán örömből fakadó mondataival. Amit egyre többen hallottak meg, s kezdték ennek hatására készítményeket fogyasztani, majd ajánlani… Így aztán gyorsan sok emberrel került kapcsolatba, amit az is segített, hogy a Czentlaki-team részeként dolgozó Pigler Gréta állapotfelmérésein is egyre többen vettek részt javaslatára, s kaptak jó tanácsokat, amiknek újabb jó terméktapasztalatok lettek az eredményei. Csak jóval később vette le a polcról az étrend-kiegészítők által okozott sodró lendület miatt kicsit feledett, az elején ajándékba kapott szappant és SCD termékeket, amik nélkül ma már nem tudná elképzelni az életé. Meg a sok-sok szponzori segítség nélkül sem, ami a leginkább tetszik neki a cégben.

img_5967

Czentlaki Zoltán guggol közvetlen vezetői előtt (Balról: Henczné Gyöngyi, Czentlaki Beatrix, Tóth Erzsébet, azaz Zsizsi)

Ez az a hely!
Emberek számára fogódzót nyújtani az egészségük rendbetételéhez – csodálatos érzés. Nem áll távol tőle mindez, hiszen természetgyógyászként pontosan ismeri például a vitaminok szerepét. De az is igaz, hogy, mint sokan mások, ő sem tudta, honnan szerezze be a létfontosságú táplálék-kiegészítőket. A döntésben nagyban megerősítette egy Zoltánék által az első találkozáskor átadott Egészségkönyv. Mikor meglátta a szerző nevét, már tudta, hogy megtalálta, amit keresett. Ferenczy László életmódtáborában ugyanis másfél évtizeddel ezelőtt járt, s szinte falta az által hitelesnek tartott gyógyító sorait. Ráadásul Beatrixék mindjárt a kezdetekkor jelezték: ők nem követőket, hanem vezetőket keresnek az üzletbe. (Nem véletlenek az utóbbi időszak sikerei, melyről
az országos találkozón is számot adtak röviden.)

Korrekt hozzáállás, kiváló munkatársak
Közben a Biocomos indulása idején tervezett vállalkozása is pályára állt, így talpmasszőrként még több embernek tudja ajánlani a termékeket. Mint mondja, nem ront ajtóstul a házba, hanem a felmerülő problémákra igyekszik választ adni, mint ahogy annak idején neki is ezek voltak a hívó szavak. Aztán még kivárja a visszajelzést, a tapasztalatot is, mielőtt továbblép… Azért ne higgyék, hogy a folyamat lassú, sőt! Májusi találkozásuk után az első hónapot 3000 ponthoz közel zárta, s a HV kvalifikációhoz szükséges négyezret szeptember végére harmadszor csinálta meg! Azaz: csinálták, melyben hatalmas támaszt nyújtott két kiváló munkatársa. Az esküvői ruhaszalont működtető, sikeres Dubicsné Zita a Reg-Enor kapcsán lelkesült fel először, hiszen a termék menetrendszerűen bizonyított. (Esetében ez 10 fölösleges kilótól való megszabadulást jelent…) Zita ott van a képzéseken, s nagyon szeret vele dolgozni, csakúgy, mint másik leendő vezetőjével, Fóris Tamással, akit szintén fantasztikusnak tart emberileg és szakmailag, hisz már az első hónapokban 15-20 új csatlakozóval vétette észre magát. A gyors, látványos eredményekhez nagyban hozzájárult az ugyancsak masszőrként dolgozó Tokay Mónika is.

Lelki tőke
Gyöngyi azt mondja: ugyan nem volt miből befektetnie, mégis megtette, számos terméket kipróbálva. A legtöbb „beruházás” azonban a bensőjéből fakad: szívét-lelkét adta az üzlethez, és a hitét, ami a nehéz időszakokon is átsegíti. A természetgyógyászattal párhuzamosan a hálózat építésben szeretne igazán kiteljesedni, hiszen gyémántként érzékeli ezt a lehetőséget, amit ki kell bányásznia. Sok sikert a munka során!

Ezeket olvastad már?