Kezdőoldal Ágak Híd, életforma, szórakoztató munka, megoldáskeresés, kilépés a mókuskerékből – ez mind a Biocom, derült ki a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ág közös szakmai napján

Híd, életforma, szórakoztató munka, megoldáskeresés, kilépés a mókuskerékből – ez mind a Biocom, derült ki a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ág közös szakmai napján

A Sinka-ág hálózatvezetőinek egy csapata a képzésen: (balról jobbra) Csordás Anikó, Tóth Wolford Erika, párja Lali, és Radányi Marcsi

A Sinka-ág hálózatvezetőinek egy csapata a képzésen: (balról jobbra) Csordás Anikó, Tóth Wolford Erika, párja Lali, és Radányi Marcsi

Az év utolsó szakmai napja november 20-án volt a szokásos helyen, a budapesti Aquincum Hotelban. Ismét rengeteget tanulhattunk a Ferenczy-, Kónya-, és Vass-ág közös, jól megszervezett rendezvényén – írja beszámolójában a Vass-ág Pálfi Katikához tartozó csoportjának tagja, Simonics Anna. A felvidéki HV szerint akár újként, akár régi biocomosként veszünk részt egy ilyen rendezvényen, mindenki talál magának olyan információt, amit kincsként vihet haza. Ezúttal is így történt, amikor a Kónya-ág tagjai voltak a szervezők és a főszereplők is.

 

Bezeczky Gizus, a nap háziasszonya

Bezeczky Gizus, a nap háziasszonya

Némedy Gabriella: napocskás- és űrhajós vitamin J
A nap házigazdája Bezeczky Gizus, hálózatvezető volt. A napot Némedy Gy. Gabriella nyitotta meg, aki, mint elmondta, minden képzésen részt vesz, hiszen úgy érzi, ott mindenkitől szeretetet kap és segítséget abban, hogy egészségessé váljunk! A Sinka-ág tagja hasznos tanácsokkal látott el minket az ünnepekre való felkészülésre. Nála a házipatikában mindig ott van az Immun Supreme, amit gyermeke „űrhajósvitaminnak” hív, valamint a D-vitamin, amit otthon csak „napocskás vitaminnak” neveznek.

A nap folytatásaként Bezeczky Gizus munkatársai osztották meg velünk tapasztalataikat egyes termékek kapcsán. Ezekből a tapasztalatokból akadt bőven!

Czikora Erzsébet: A Biocom egy híd!
A sort folytatva, rendkívül tartalmas előadást hallhattunk a nagy tudással rendelkező természetgyógyásztól, aki kiemelte, hogy negyed évente kellene béltisztító kúrát csinálnunk! A fitoterapeuta és stress management terapeuta gyönyörűen egy hídhoz hasonlította a Biocom Életmódprogramot, miszerint, ha mi a híd egyik oldalán tartózkodunk, az legyen a célunk, hogy minél több embert hívjunk át a híd másik oldalára. Segítsünk az embereknek, és beszéljünk róla!

Bőke Zsuzsa: A 200 PÉ egy életforma!
Bőke Lászlóné Zsuzsa a 200 pont fontosságáról szólt. Számára a 200 (saját) pont egy életforma! Miért jó a 200 pont? Zsuzsa szavait idézve:

 • „Én irányíthatom az egészségem,
 • kötetlen a munkaidőm,
 • tervezhetem a jövedelmem,
 • az életemről dönthetek.”

S hogy mit adott neki a 200 pont?

 • Több, mint 30 külföldi utazást,
 • nyugdíjas életformát 44 évesen,
 • sok együtt töltött időt a családdal és unokákkal,
 • személyiségfejlődést,
 • nyugalmat és
 • biztonságot.

 

Kubala Kata: Hogyan lépj egy hónap alatt szinteket?
Kata bevált módszere a láncépítés, ami annyit jelent, hogy az ismerőseit egymás alá, láncba csatlakoztatja, hogy a csoportos együtt haladás tudjon működni. Úgy gondolja, hogy gyorsítani kell, mint a repülőgép, hogy a kifutóról fel tudjunk emelkedni. Szerinte kulcsfontosságúak a pozitív gondolatok, és a célok kitűzése. Kedvenc mondata: „Küzdj, amíg ők alszanak. Tanulj, amíg ők buliznak. Élj úgy, ahogy ők álmodnak.”

Dobronics Ilona: megoldások, kifogások helyett
Ilona javaslata szerint soha ne a kifogásokat, hanem a megoldásokat keressük! Ő hozott egy döntést, hogy segíteni szeretne. Kevesebb, mint egy hónap alatt a negyedik képzésén vesz részt. Fia nyitotta fel a szemét, aki ezt mondta neki: „Ne álmodd az életed, hanem éld az álmaidat.” A Biocom berkein belül elkezdte élni az álmait…

Pál Krisztina: munka és szórakozás

Krisztina, egy népszerű kötet címéből kiindulva hirdeti, hogy az MLM nem jelent mást, mint azt, hogy: „Mellettem Lehetsz Munkatárs”. Számára ez a munka szórakozás is egyben. Ahogy ő fogalmazott: négy dolog kell az üzlethez:

 • Te,
 • a célod,
 • a miérted
 • és a kitartásod.

 

Erika és Lajos: Csak beszélni kell róla…

Tóth Wolford Erika és párja, Lali nagy sikerekkel építik a hálózatukat. Elmondásuk szerint nem kell túlbonyolítani, csak beszélni kell róla! Kiemelték, hogy mennyire fontos a döntési helyzet, mert az azt jelenti, hogy felénk tart az a dolog, amire vágyunk.

Csordás Anikó: Végre nem kell hatkor kelni…

A győri Csordás Anikó hatalmas példa arra, hogyan lehet valaki fél év alatt hálózatvezető. Láthatóan lefogyott, elkezdett üzletet építeni, most pedig szárnyal és hatalmas példa mindenkinek. Anikó szerint, ha igazán akarjuk, akkor a legfelső polcra kell helyeznünk a Biocomot! Első kitűzött célja az volt, hogy ne kelljen reggel hatkor kelnie. Ez sikerült neki, ugyanis most már főállású hálózatvezetőként tevékenykedik!

 

Radányi Marcsi: kilépve a mókuskerékből

Marcsi szeretett volna kilépni a mindennapos mókuskerékből és a Biocom által ez sikerült neki. 2015 júliusában vált hálózatvezetővé. A Biocom segítségével – idézzük őt – kipipálhatja:

 • az egészséget,
 • a pénzt
 • és a nyugodt, biztos életet.

 

Kónya György: Először magad rakd rendbe!

A nap lezárásaként Kónya György hálózatigazgató gondolatait kaptuk útravalónak. Kihangsúlyozta, hogy minden esetben saját magunkat kell rendbe raknunk, utána fog működni az üzletünk! Valamint felhívta a figyelmet a képzések fontosságára, ahol mindig van élő példa, akitől tanácsot kaphatunk.

 

Sikeres hálózatvezető Győrből: Csordás Anikó

Sikeres hálózatvezető Győrből: Csordás Anikó

Némedy Gabriella hasznos tanácsait is hallhatták

Némedy Gabriella hasznos tanácsait is hallhatták

Dobronics Ilona, újdonsült hálózatépítő

Dobronics Ilona, újdonsült hálózatépítő

Akik a terméktapasztalataikat osztották meg a résztvevőkkel: (balról jobbra) Samu Kata, Szűcs Brigitta, Pusoma Ilona, Kozora Maja, Krigel Zsuzsi

Akik a terméktapasztalataikat osztották meg a résztvevőkkel: (balról jobbra) Samu Kata, Szűcs Brigitta, Pusoma Ilona, Kozora Maja, Krigel Zsuzsi

Ezeket olvastad már?