Kezdőoldal Ágak Egy újabb erdélyi HV-minta: Dálnoki Kinga

Egy újabb erdélyi HV-minta: Dálnoki Kinga

02

Dálnoki Kinga és csapata

03

Két kiváló, erdélyi HV: Dálnoki Kinga ás Mihály Zsuzsanna

„Érdekes, hogy amikor elindultam az üzletben, rejtett, majd konkrétan megfogalmazott vágyam volt, hogy egy napon majd hálózatvezető legyek. Akkor azt gondoltam, ez lesz a végállomás. Mostanára már biztos vagyok abban, hogy ez lett az a kiindulópont…” Ezek még nem Dálnoki Kinga gondolatai, hanem a közvetlen szponzoráé, Mihály Zsuzsáé, aki tavaly nyáron jutott el a vezetői szintre. Nos, Kinga vezetővé érése jelentheti számára a „folytatást”. S büszke is lehet rá, mert vezetőtársában lemásolódott a sikerek mellett a lelkisége is, amit az alábbi sorok bizonyítanak. Köszönet Dálnoki Kingának, Erdély, s a Péter-ág új HV-jának a gondolatokért, melyeket megosztott velünk! S köszönet a közvetlen szponzora mellett a felsőbb vonalainak, Gligor Erikának és a már Smaragd HV Turóczi Melindának, akik előző évi munkájukkal megteremtették a lehetőségét, hogy működhessen a vonzás törvénye. Mert az bizony működik! Egyre többeknél Péter Ágnes és Csaba csapatában… Ők mind-mind gratulálnak, nagyon büszkék rá és további sok sikert kívánnak neki. Csatlakozunk hozzájuk!

Mérföldkő a siker útján
Hálózatvezetőnek lenni, az én életemben egy új mérföldkő, amihez érkeztem. Időre volt szükségem, míg megértem a feladatra és rájöttem arra, hogy a Biocommal szeretném megvalósítani az álmaimat. Megtaláltam a jó utat a siker felé.

Sziklaszilárd elhatározással
Álmodozó vagyok és a Biocommal szeretném megvalósítani azt a jövőt, amit megálmodtam magamnak, azt a minőségi életet, amire mindig is vágytam. Szükségem volt egy sziklaszilárd elhatározásra és arra, hogy vállaljak felelősséget mindenért, ami velem történik.

Szponzori erősítés
Elhatározásom után szponzoraim, Mihály Zsuzsa, Gligor Erika és Turóczy Melinda  tanítása és támogatása, valamint a bennem való hitük volt, ami erőt és kitartást adott. A végső elhatározás egy februári, borzonti  képzésen született, melyet Péter Ágnes ágvezetőnk tartott. Ott éreztem, hogy én ezt meg akarom valósítani!

Fejlődést adó képzések
A színvonalas képzések, amelyeket itt, a Biocom keretén belől biztosítanak az ágvezetőink, páratlanok és nélkülözhetetlenek az előrejutásban, megadják azt a fejlődési lehetőséget, lendületet, ami szükséges a sikerhez. Itt tanultam meg, hogy egy vezetőnek először jó csapatjátékossá kell válnia és mindig csapatban kell gondolkodnia. És főleg: jó példát kell mutatnia a csapattársaknak, ezáltal fejlődik a belső énje is.

Barátságban a világgal, az emberekkel, a pénzzel
Nagyon sok tapasztalattal gazdagodtam, olyan dolgokat tanultam, amelyekkel hosszú iskolaéveim során még soha nem találkoztam. S tapasztalataimat  munkámba ültetem! Az egyéniségem nagyon sokat csiszolódott, átformálódott az emberekhez való viszonyulásom, másképp viselkedem, és a környezetem észre is veszi rajtam ezt a változást. Jobb lett a pénzzel való kapcsolatom is. A Biocom  tanított meg arra is, hogyan bánjak a pénz-energiával, hogyan fordítsam azt a hasznomra, és azt az utat is, hogyan élhetek a családommal egészségesebb, kiegyensúlyozott, boldog életet.

Te is képes vagy rá!
A képesség, hogy vezetővé váljon, mindenkiben ott rejtőzik. Megfelelő munkával, odafigyeléssel, türelemmel és folyamatos képzéssel felszínre lehet azt hozni. Szponzoraim türelme és szakértelme, odafigyelése, a közös munka, a kapcsolattartás és az önmagamba vetett hit volt, ami hozzásegített ahhoz, hogy megéljem, milyen jó érzés hálózatvezetővé válni.

Ezeket olvastad már?