Kezdőoldal Ágak Egy éve az Audi is sok volt, most már a Mercedesben ül – Nagy Ádám teszteli először a céges nyereményautót a Czentlaki-ágról

Egy éve az Audi is sok volt, most már a Mercedesben ül – Nagy Ádám teszteli először a céges nyereményautót a Czentlaki-ágról

Az autógyőztes nagy Ádám a segítő párjával, Dórival

Egy évvel ezelőtt még bele se mert gondolni Nagy Ádám, hogy beüljön a céges nyereményautóba. Persze ahhoz, hogy a gondolat később egyáltalán felmerülhessen, kellett az, hogy 2018. márciusában a Biocom vezetősége hozzon egy olyan fantasztikus döntést, ami sokak életét, motivációját, céljait is pozitív irányba mozdítja. Az akkori tavaszi nagyrendezvényen bejelentették, hogy a hónap legeredményesebb hálózatvezetője birtokba vehet egy gyönyörű, új Audi Q5 személyautót felmatricázva, és reklámozhatja vele a Biocomot (és magát…), amerre jár vele egy hónapig. Azóta már Mercedes autóval is bővült a flotta. Most bemutatkozik az, aki legelőször teszteli: a Czentlaki-ág HV-ja – nem mellesleg a népszerű dr. Pollák Éva doktornő (és HV…) fia. A többit elmeséli ő, hogyan érett meg a gondolat és öltött – Mercedest!

Nagy Ádámnak az első között gratuláltak ágvezetői: Czentlaki Beatrix és Zoltán

Fontos az önbecsülés
Amikor ez a bejelentés megtörtént tavaly márciusban, friss hálózatvezetőként ültem ott és az autó gondolata se szárnyalt még át az agyamon. Gondoltam, kishal vagyok ebben a nagy tengerben, esélyem se lenne… Nem volt önbizalmam, nem voltak erős céljaim, így csak hallottam, hogy hónapról hónapra kik kapták meg az autót, de én még mindig nem éreztem magamat képesnek arra, hogy elnyerjem.

Miért ne lennék az első?
Aztán az idén januári vezetői megbeszélésünkön Czentlaki Beatrix felnyitotta a szemem, hogy a mi águnkból még nem nyerte meg senki az Audit. Ez a mondat annyira betalált nekem, hogy eldöntöttem: februárban megnyerem a Q5-t egy hónapra!

Dr. Pollák Éva büszke lehet a fiára. A népszerű doktornő, aki szintén a Czentlaki-ág hálózatvezetője, ezen a képen épp a tavaszi nagyrendezvényen tart előadást, miközben Ádám valahol a széksorokban a kocsiért izgul…

Segítettek, szurkoltak
A havi teljesítményemben több pozitív dolog is történt: a Czentlaki házaspárral szinte napi kapcsolatba kerültem, segítettek ötleteikkel, tanácsaikkal, tapasztalataikkal. Zoli az én struktúrámmal „kelt és feküdt”. Az egész Czentlaki-ág szorított nekem, hétről hétre kérdezték: „Na, hogy állsz?”.

Két, azaz három kulcsember
De mégis a legfontosabb, hogy két kulcsemberem lett. Az egyik a feleségem, aki természetesen eddig is támogatott, a másik egy házaspár, Rücker Péter és felesége, Éva. Őket a hónap elején ismertem meg és nagyon gyorsan közös nevezőre jutottunk. A család egészségét akarták rendbe hozni és nem zárkóztak el a jutaléktól sem.

Már választani is lehetett
Az idei nagyrendezvényen, március 2-án már nagyon izgatottan ültem, hogy kié is lesz az Audi. Aztán következett Kovács Zoltán hálózatalapító előadása, ahol a nap meglepetése számomra az volt, hogy a vezetőség úgy döntött, beállít még egy autót, amit meg lehet nyerni, egy Mercedes-Benz GLC Coupe-t. A szünetben odajött Czetlaki Zoltán ágvezetőnk és megkérdezte, ha választhatok, melyiket vinném? Gondolkodás nélkül vágtam rá, hogy a Mercit.

Az enyém lett!
Két napra rá hívtak fel, hogy megkaptam a Mercedest, mehetek érte Dabasra. Nem is akartam elhinni, hogy ilyen sok vezető közül én lettem az, aki megkapta azt az autót, ami még senkinek se volt odaadva!

Ugródeszka a még nagyobb sikerhez
De most, hogy egy hete már nálam van és több, mint 1500 km-t megtettem vele, nagyon élvezem, ahogy az emberek megnézik a kocsit, a parkolóban odajönnek, gratulálnak. Ez fantasztikus érzés! Természetesen ez csak egy ugródeszka, ahhoz, hogy 2019. május 31-re Ezüst Hálózatvezető lehessek. Kívánom mindenkinek, hogy megtapasztalhassa ezt az érzést, amit ez az autó vezetése nyújt most nekem egy hónapon át.

 

Ezeket olvastad már?