Kezdőoldal Ágak Biocommal a sikeredért Kárpátalján – Ferenczy Lászlóval

Biocommal a sikeredért Kárpátalján – Ferenczy Lászlóval

Ferenczy László nem üres kézzel érkezett a barátokhoz

„Egészségünk titkos receptjei” címmel már második alkalommal tartottak rendezvényt Kárpátalján. Vascsák Andrea hálózatvezető így fogalmaz: csodálatos, informatív két napot tölthettek Ferenczy Lászlóval, a Vass-Beta-ág felsőbb ágvezetőjével, akit Sinka Szilvia, a csapatrész mentora is elkísért. A hálózat nagy tanítója, az Egészségkönyv szerzője, az Arany Hálózatigazgató pedig nem üres kézzel érkezett… Jöjjenek a részletek az ukrajnai csapat egyik (most már kitűzős HV-jától, Vascsák Andreától!

Ajándék a beregdédaiaknak
Ferenczy László megérkezése után a beregdédai óvodának nyújtotta át az ajándékát, amely egy víztisztító berendezés és játékok voltak. Ez óriási segítséget jelent a helyi óvoda mindennapjaiban, mert elősegíti a gyerekek egészségesebb életmódját.

Ferenczy László és Halász Andrea, az óvoda vezetője

Sűrű, segítő program
Látogatása után a Beregszászi Pulzus rádiónak adott interjút, majd egy felfedező városnézéssel folyattuk a napot Beregszászban. Délután pedig 16:00-és 17:00 óra között személyes konzultációt tartott a Nagybégányban, a Hotel Family egyik termében, amelyben sok kérdésre választ kaphattak az érdeklődők. 17 órakor pedig megkezdődött a várva várt rendezvény, melyen Vóvcsok Oxána hálózatvezető (háziasszony) konferálta fel.

Három órás „minitréning”
Ferenczy László a természetgyógyász, a tanító, akitől tanácsot kaphatunk a személyiség fejlesztésről, a tiszta ivóvíz fontosságáról, illetve az az életmód-változtatásról. Nagyon sok dologra döbbentette rá az ott lévőket. Például: Higgy magadban! vagy: Csak egy biztos pont lehet az életben, az pedig te magad vagy ! Arra bíztatott mindenkit, hogy merjen nagyot álmodni, mint a gyerekek és ne féljenek, esetleg ne torpanjanak meg a lehetőségektől. A vendégek nagyszerűen érezték magukat, nem csoda az előadás három (!) óra hosszára nyúlt.

Vóvcsok Oxána volt a háziasszony

Szintlépések bőven
Szintlépésekből ismét bővelkedtünk. Nagyon büszke vagyok a csapatomra! Gratulálunk nekik!

Hálózatvezető szintre lépett Vóvcsok Oxána

Kitűzős hálózatvezető lett Vascsák Andrea

A helységnév Ungvárt takarja

Ungváron is
Másnap az Ungvári Egyetemre látogattunk el, ahol egy csodálatos előadást hallhatunk ismét Ferenczy Lászlótól! A diákoktól nagyon pozitív visszajelzést kaptunk. És várják vissza nagy szeretettel!

A diákok visszavárják Lacit Kárpátaljára

Hazafelé jövet a munkácsi várba vették az irányt


Zárásként még egy munkatársi
A munkácsi vár meglátogatását követően, a nap végén munkatársit tartottunk, ahol nagyon sok tanáccsal, munkamódszerrel láttak el bennünket. Hálásan köszönjük ezt a csodálatos két napot Ferenczy Lászlónak és Sinka Szilviának, hogy egy ilyen nagyszerű csapatban lehetünk. És egy utolsó idézettel zárnám, amivel Laci zárta szokott módon előadását: „Értenünk kell ahhoz, hogy életünkből álmot, álmainkból valóságot csináljunk!”

Ezeket olvastad már?