Kezdőoldal Ágak Ahogy a résztvevők megélték: Reg-Enor Est Mórahalmon

Ahogy a résztvevők megélték: Reg-Enor Est Mórahalmon

SAM_0571
A Reg-Enor Est népszerű rendezvénytípussá vált országszerte. A regionális események helyszínei, időpontjai folyamatosan nyomon követhetők rovatunkban, ahová be is lehet kapcsolódni. Mórahalom is az elsők között aktivizálódott 2015. januárjában a Reg-Enor hullám indulása idején, a Lőrincz-ágon dolgozó Nagyné Szögi Judit által, s a lendület azóta is tart. Az alábbiakban nem egy „hagyományos” beszámolót olvashatunk a szervezők részéről az Aranyszöm Rendezvényházban 2016. február 18-án tartott estről, hanem az ő segítségükkel megszólal néhány résztvevő. Vajon hogyan élték meg a mórhalmi Reg-Enor Estet? A válaszokból minden kiderül… (Azt viszont újra rögzítjük, még az elején, hogy Mórahalom is azon városok között van, ahol már rendelhető a Reg-Enor menü, a Friss Food segtségével, helyi vállalkozó bevonásával!)

ÁBRAHÁMNÉ ÉVA: KEZDEM A REG-ENOR KÚRÁT!
Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy 2016. február 18-án tartott REG-ENOR EST előadáson részt vehettem Mórahalmon az Aranyszöm Rendezvényházban. Nagyon sok új információt kaptam az egészségmegőrzéssel kapcsolatban. Miután múlt héten szembesültem egészségi állapotom helyzetével, így aktualitása van, tehát nem véletlenül kerültem oda.

Új ismeretek a termékekről
A cég több termékét eddig is ismertem és használtam nagy megelégedéssel. Új ismeret volt számomra, hogy nem csak táplálék-kiegészítésre, háztartási célokra, hanem környezetkímélő növénygondozásra is lehet használni a cég termékeit. Szabó Sigfrid érthetően elmagyarázta a máj- és epeműködést és az ehhez kapcsolódó helyes táplálkozást. Nemrég kaptam meg az értesítést, hogy a diétás étkezés házhoz szállítására is van mód Mórahalmon. Kezdem a Reg-Enor kúrát!

NAGY JULIANNA: SZÍNVONALAS EST, KÖVETÉSRE INDÍTÓ ISMERETEKKEL
Az első előadó, Lőrincz János, a Biocom hálózatigazgatója. Személyes, és a résztvevők bevonásával tarkított beszámolója, a termékek ismertetésével érdekes és tanulságos előadássá kerekedett. Az egyes résztvevők sikerei a termékekkel nagyon meggyőzőek és motiválóak voltak számomra.

A helyes táplálkozás jelentősége
Szabó Sigfrid nagyon népszerűen, egyszerűen, igen meggyőzően elénk tárta, hogy a helyes vagy helytelen táplálkozásnak milyen egészségteremtő és megőrző jelentősége van.
Összegezve: jól választott teremnagyság, kellemes környezet, barátságos légkör.
A bemutatáshoz szükséges technikai eszközök mind hozzájárultak a Reg-Enor est színvonalához. A vendéglátó gyakorlott szervezését igazolta. A Reg-Enor esten töltött néhány óra részemre nagyon tanulságos, követésre indító ismereteket adott.

GYURCSIK OTTÓ ÉS EMŐKE: HASZNOS ESTE VOLT
Ezúton is köszönjük a meghívást a Biocom-os előadásra. Az  első előadó és az előadás felépítése jól eltervezett, szigorú marketingelméleten alapuló, célirányos előadás volt, ügyelve arra, hogy előadás közben kérdésekkel ne lehessen megzavarni az előadás fő célját.

A második előadó, Szabó Sigfrid természetgyógyász-feltaláló előadása szakmailag jól felépített, mivel gyakorlati példákkal jól tudta érzékeltetni a lényeget, így a számára jutó rövidebb idő alatt is hasznos és tartalmas információkat tudott átadni.

A részvétel információszerzés szempontjából számunkra hasznos volt, és két termék keltette fel az érdeklődésünket.

BÁLINTNÉ KOVÁCS ERIKA: POZITÍV REZGÉSŰ ESTE VOLT
Hatalmas túlsúllyal rendelkezem, komoly életveszélyes rosszulléteim vannak, akár mentőzés is előfordult már. Lőrincz János kezdte a termékek rövid bemutatását. Végül rátért a Reg-Enor termékre. Kérte azokat, akik regenoroznak, hogy fáradjanak ki, és mondják el, miért kezdték a kúrát, mióta isszák, mennyit akarnak még fogyni, stb.

Gáláns ajánlatot kaptam
Én nem akartam kimenni, mert éppen azon a napon volt, hogy egy hónapja ittam a Reg-Enort, de nem fogytam. Ekkor Judit férje mondta, hogy menjek mégis ki, így kerültem a bemutatkozók sorába. Velem kezdtünk. Nagyon kedves volt János, sok humorral fűszerezte a kérdéseket és feloldotta az én zavaromat is! Ekkor a Friss Food képviselői felajánlották, hogy kedvezményesebb áron segítik a diétámat ebben az évben, hogy még sikeresebb, könnyebb legyen ezt az étrendet tartanom.

Figyelmesek voltak velem
Nagyon jól esett, velem ilyen figyelmesek sehol nem voltak még! Meg is tapsoltak az érdeklődök bennünket. Bátorításnak kaptam egy folyékony szappant is. Utánam jöttek a többiek, ők is elmondták miért regenoroznak stb. Ezek után tartott előadást Szabó Sigfrid a Reg-Enorról. Volt tombolahúzás is, sok ajándék gazdára talált. Ittam nagyon finom tisztított vizet, sorba álltam Sigfridhez, amit addig elfelejtettem megkérdezni tőle, azt pótoljam.

Jól éreztem magam!
Mindeközben, többen odajöttek hozzám, hogy sok erőt kívánjanak, vagy jó egészséget. Nagyon kellemesen éreztem magamat, édesanyám is. Valami pozitív rezgés volt a levegőben! Elköszöntöttem mindenkitől, akik segítségemre voltak ezen az estén. Köszönöm a szervezőnek, Nagyné Szögi Juditnak, szép és tartalmas este volt, jól éreztem magamat. Érdekes érzés volt a figyelem középpontjába lenni, mert nagyon nem szoktam. Szeretettel kívánok minden jót!

SAM_0556 SAM_0557 SAM_0558 SAM_0561 SAM_0562 SAM_0563 SAM_0564 SAM_0566 SAM_0567 SAM_0569

Ezeket olvastad már?