Kezdőoldal Ágak A sikerre tréningezik a felvidéki vezetőket

A sikerre tréningezik a felvidéki vezetőket


„Ha egyedül álmodsz, az csak álom marad, ha közösen álmodjátok, az a valóság kezdete!” Ezt az idézetet választották a Vass-Beta-ág szlovákiai csapatának tagjai, hogy érzékeltessék
, mennyire sokat számít egy közös tréning. Az október végi, révkomáromi képzés ezt a célt is szolgálta a Pálfi-Katika és Kis Gergely Arany Hálózatvezető, valamint a “Gizikék” által fémjelzett csoportban – és még sok mást, ami a visszajelzésekből kiedrül. Ezúttal nem krónikával szolgálunk, ugyanis a véleményekből úgyis összeáll a kép, hogy milyen is volt a felvidéki Sikertréning… További sok sikert ennek a csapatnak is!


Pálfi Katalin: Hálás vagyok!
Hálával teli a szívem nagyszerű Csapatomért és Vezetőimért! Mindannyiótoknak sok sikert kívánok, éljétek meg álmaitok életét a Biocom segítségével!


Barna Gizella: Hála és köszönet az Arany Párosnak!
Nagyon szuper és profi módon összeállított Sikertréningen vettünk részt Komáromban, ahol a cél az volt, hogy minél hatékonyabban és tudatosabban tervezzük meg az életünket, és a munkalépéseket. Ez mindenkinek óriási segítség, és biztos vagyok benne, hogy az előrehaladást is elősegíti. Ezáltal még jobban összekovácsolódik a felvidéki Csapat, hiszen a jó hangulat és vidámság is jelen van, amellett, hogy értékes tudásanyagot biztosít. Hála és köszönet Katikának és Gerinek, az Arany Párosnak, mert megálmodták és kivitelezték ezt a szuper napot! Köszönet Fazekas Gizikének, felső vezetőmnek és Simonics Évának, Ezüst Hálózatvezetőnek a nagyszerűen összerakott prezentációért és tanításért! Büszke vagyok Rátok!

Simonics Éva: Adok-kapok – pozitívan
A sikertréning számomra adok-kapok élmény volt. Adhattam tudásomat, tapasztalatomat és bízom benne, hogy az új csapattagoknak hasznosnak bizonyult. Új erőt, inspirációt kaptam a vezetőimtől. Nagyon jó volt!


Vangel Mónika: Felülműlta a várakozásaimat!
Nagyon vártam a sikertréninget, és felülmúlta várakozásomat! Vezetőimtől tanulni kötetlen hangulatban, igazán megtisztelő volt. Legközelebb minél több munkatársamnak szeretném megmutatni ezt a lehetőséget a gyors indulásra. Köszönöm!

Fazekas Gizella: Ötletes és motiváló volt
Mindenkitől hallottam jegyzetelni, megvalósítani valót. Jó volt a Vezetőkkel, és a jövendő Vezetőkkel együtt tanulni, ötleteket kapni! Hozzátenném, hogy az apró figyelmességek, a segédanyagok is sokat számítottak, amit Katikától kaptunk. Köszönöm szépen. Ez is tanulandó nekem. Szóval nagyon ötletes, motiváló volt az egész…


Balázs Hajnalka: Professzionális
Nagyon professzionális munka van benne, van mit tanulni és van hová fejlődni. Számomra sok erőt adott és ötletet, felbecsülhetettlen a szeretetteljes támogatás. Köszönöm!

Nagy Andrea: Precízen szervezett
Feltöltődés volt! A tervezés… rájöttem, hogy ebben még sokat kell fejlődnöm és jó ötleteket kaptam hozzá. Mint ahogy azt már a vezetőimtől megszokhattam, ez a tréning is precízen megtervezett volt. Hálásan köszönöm a tanítást és a fantasztikus hangulatú képzést!

Czékus Mónika: Fantasztikus tanítások
Sikertréning sikeres Vezetőktől! Nagyon vártam már, és tényleg tudunk mindig újat tanulni. Fantasztikus tanítások, amit be kell építenünk, ha még sikeresebbek szeretnénk lenni. A következőn a munkatársaimnak is ott kell lenni. Köszönöm a sok segítséget, tanítást.

Pálfi József: Feltöltődés
Feltöltődés és nagy lendületet kaptam a tréning által! Köszönöm!

Csicsó Mónika: Kibontakozás
Nagyon jónak találom, jobban megismerjük egymást és jobban ki tudunk bontakozni! Egymástól tanulunk, de legfőképpen a vezetőinktől. Számomra egy nagy pozitív hozzáállást mutatott! Köszönöm.

Kis Veronika: Útmutatás
Hiányosságaim felfedése, útmutatás, pozitív feltöltődés. „Hajrá, mindent bele.“ Csináljuk!

Miriák Klaudia: Válaszokat kaptam
Nagyon jó és érdekes tréning volt. Sok olyan választ kaptam, ami bennem forgott kérdésként, és remélem a tanítást, amit kaptam, jól, illetve a jövőben eredményesen fogom felhasználni! Köszönöm!

 

 

Ezeket olvastad már?