Kezdőoldal Ágak Pontérték rekord (650.000!) a Ferenczy-ágon, új Ezüst HV (Gruicsné Sümegi Éva) a Vass-ágon

Pontérték rekord (650.000!) a Ferenczy-ágon, új Ezüst HV (Gruicsné Sümegi Éva) a Vass-ágon

Az előtérben, ülve Gruicsné Sümegi Éva, a Vass-ág Pintér Pámer Kriszta csapatának új Ezüst Hálózatvezetője. A látszat csal: messze nem kényelmes, hanem aktív, dinamikus, bajai üzletépítőről van szó, aki "felállt" a karosszékből... :)

Az előtérben, ülve Gruicsné Sümegi Éva, a Vass-ág Pintér Pámer Kriszta csapatának új Ezüst Hálózatvezetője. A látszat csal: messze nem kényelmes, hanem aktív, dinamikus, bajai üzletépítőről van szó, aki “felállt” a karosszékből… 🙂

Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről a Startképzésről – kezdi a sikeres napról bezsámolóját Pintér István, a Vass-ág vezetője, aki talán még szívesebben ragadott tollat, hiszen a csapatukban új Ezüst Hálózatvezetőt is avattak azon a vasárnapon… A Vass-ág szervezésében ismét tartalmas, informatív napot kaptak a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágak valamelyikének aktív üzletépítői február 5-én. Aki ott volt, rengeteg hasznos információt kaphatott termékről, üzletről, karrierről és ez emberi tényezőkről. Pintér István szerint, összefoglalva: a termékek nagyon rendben vannak – és az üzleti lehetőség is! És az is, amit és ahogy ő az alábbiakban írt a képzésről, melynek a szokott rend szerint, kéthetes ütemben folytatása következik…

WP_20170205_15_47_10_Pro

Vass Oszkár az üzleti alapokról szólt és hangsúlyozta: a Biocom biztonságot ad!

Vass Oszkár az üzleti alapokról szólt és hangsúlyozta: a Biocom biztonságot ad!

Simon László – hidratálás és antioxidáns-védelem
Az első előadáson Simon László vízszakértő beszélt az R/O víz fontosságáról és képbe hozott mindenkit a többi „alternatíva” alkalmatlanságáról. Megtudhattuk, hogy a Lourdes hidrogénes vízkezelőnk milyen felbecsülhetetlen lehetőségeket rejt az antioxidáns-védelem fenntartásában és a belső hidratálásban.

Szabó Sigfrid: ZÉRÓ tolerancia a Reg-Enor kúra során!
Szabó Sigfrid reflexológus, feltaláló a Reg-Enor megalkotója fél órában kápráztatott el minket immáron sokadik alkalommal. Hihetetlen jó, hogy a lehető leghitelesebb forrásból tudhatunk meg minden fontos információt, ami a kúrához és a sikeres továbbajánláshoz szükséges. A legfontosabb a ZÉRÓ tolerancia, a szabályok 100%-os betartása. Ezer köszönet Neked, Sigfrid!

Dr. Kodori Judit a méregtelenítésről
Dr. Kodori Judit, orvos-természetgyógyász a hálózat egyik oszlopos tagja, aki komoly szakmai támogatást ad a cégnek. Nagyon informatív és sokrétű előadást tartott a méregtelenítés és salaktalanítás fontosságáról. Hasznos információ volt az is, hogy mivel több lehetőség is van a kezünkben, fontos, hogy az egyén szokásainak és állapotának legmegfelelőbbet válasszuk ki.

Vass Oszkár az üzlet alapjairól
Először ágvezetőnk Vass Oszkár beszélt az üzleti alapokról. Megismertetett minden jelenlévőt a céggel és az üzletünk alapját képző 10+3 legfontosabb termékkel is.

Vass Szombatfalvi Zsuzsanna: A belépőszám is fontos!
A szintlépők elismerésekor újításként Vass Szombatfalvi Zsuzsanna statisztikát vezetett karrierszintenként az egyes munkatársakhoz tartozó belépők számáról, így hozva közelebb az újakhoz a marketingterv zsenialitását.

Rekordok – minden csoportban gőzerővel megy a fejlődés!
Ezt számokban is kifejezte Ferenczy László ágvezető, Arany Hálózatigazgató: „Történelmi rekordot értünk el a teljes csapatunkkal, 650.000 pontértékkel. Gratulálunk mindenkinek, aki kivette ebből a részét!”

Vass-ág: Pintér Pámer Krisztáéknál a serleg
A legtöbbet fejlődő HV csapatok mindhárom ágban igaz vetélkedőt vívtak, hiszen sokan aspiráltak a havi győzelemre. Csak kapkodtuk a fejünket, hogy milyen ütemű a növekedés mindenhol az országban és a határokon kívül is! A Vass-ágon belül mienk lett a legdinamikusabb csoportért járó kupa (Pintér Pámer Krisztina és csapata). J Hála és köszönet érte az egész csapatnak!

HV kitűzővel és (még) anélkül
Beta Kádár Tünde csapatában (szintén Vass-ág) két új hálózatvezetőnek is tapsolhattunk. Egyikőjük már negyedszer védte meg a szintet, így kitűzőt kapott, másikójuk pedig majd jövő hónapban kapja meg:

  • Garay Jenőné, kitűzős hálózatvezető,
  • Pongrácz Sándor hálózatvezető – Eberhardt Hajnal csapatából.

Új Ezüst HV: Gruicsné Sümegi Éva
Végül, de nem utolsó sorban, megkoronázva a napot Gruicsné Sümegi Évát ismerhettem el Ezüst Hálózatvezetőként. Végtelenül hálásak vagyunk a sorsnak, hogy egy ilyen csodálatos EMBERT ismerhettünk meg benne. Egy rövid videóval kedveskedtünk Neki erre a nagyszerű alkalomra.

Néhány gondolat, amiket kedves munkatársak osztottak meg velünk, utólag:

Sallerné Horváth Katalin: Szerencsére jegyzeteltem…
Nagyon sok fontos információt kaptam a vízzel kapcsolatban, amit még soha, sehol nem hallottam így összeszedve. Nagyon sok kedves embert ismertem meg, és láttam, hallottam rengeteg követendő példát és nagyszerű történetet. A természetgyógyász előadása a különböző termékekkel kapcsolatban nagyon informatív volt. Szerencsére jegyzeteltem, mert olyan sok mindent mondott, hogy ezt megjegyezni nem lehet. Összességében hasznosnak és kellemesnek éreztem a napot! Köszönöm mindenkinek!

Beta Kádár Tünde: Nagyszerű nap volt!
Nagyszerű napot szerveztek ágvezetőink, a Vass-házaspár! Minden előadó segített, hogy átgondoljam, hogy mit teszek az egészségemért? Nekem nagyon tetszett dr. Kodori Judit előadása, mert kiemelte a tisztítókúra fontosságát. Vass Oszkár bevezette az újakat az üzleti világba. A nap fénypontja volt a csapatomban, három vezető minősült. Gruicsné Sümegi Éva Ezüst Hálózatvezető lett Pintér Pámer Krisztina ágán, Garay Jenőné kitűzős hálózatvezető, Pongrácz Sándor pedig hálózatvezető Eberhardt Hajnal csapatából! Nagyon sok erőt kapok rendezvényeken. Boldog vagyok, hogy ilyen szuper képzések által tanulhatok!

Beta Kolos: Hasznosítható ismeretek
Kiváló szakemberek, remek és elgondolkodtató előadásaival lettünk gazdagabbak. Mindenki számára hasznosítható ismeretek hangzottak el. Köszönjük!

Tóth Zoltán: Teljes kép az indulóknak
A hétvégi startképzés azt adta, amit vártunk oly sokan: teljes képet az új indulóknak, hogy mi mindent elérhet ezzel a csodálatos lehetőséggel, ami már az életünk. Hiteles előadók között sokat jegyzetelve töltődtünk, ezért külön köszönet és hála. Ui: Mindenki fantasztikus volt, de a nap kedvence nálam: dr. Kodori Judit!

Pálfi Rita: Gyakorlati tanácsok, megerősítés, feltöltődés
A képzés fantasztikus hangulatban telt, ennyi pozitív ember jelenléte mindig feltölt energiával! Színvonalas előadók váltották egymást a színpadon most is. Simon László vízszakértő megdöbbentő adatokat közölt a vízről! Részletes, alapos, kutatásokkal alátámasztott előadása mindig megerősít abban, hogy elengedhetetlen a jó minőségű és mennyiségű tiszta víz fogyasztása! Szabó Sigfrid, a Reg-Enor feltalálója összefoglalta a kúrához tartozó étrendet és annak szigorú betartását! Én mindig nagy örömmel hallgatom a sikerélményeket és a csodálatos előrelépéseket! Dr. Kodori Judit előadását is nagyon vártuk! A doktornő jelenléte mindig szeretetet, harmóniát sugároz. Gyakorlati tanácsokat kaphattunk, hogyan és milyen módon tisztíthatjuk, méregteleníthetjük a szervezetünket. Számomra tanácsai aranyat érnek! Mindig megerősít abban, hogy prémium minőségű termékeket használunk, és a termékek hozzák az elvárt eredményt. A nap folyamán szintlépésekre is sor került, számomra fantasztikus látni, hogy ennyi embernek elismerik a munkáját! Az új munkatársak pedig erőt adnak ahhoz, hogy ők is meg tudják csinálni.

Varga Edit: Összekapcsolódtak az értékes előadások
A méregtelenítés fontossága a betegségek megelőzésében, és mivel a méregtelenítést a tiszta víztől az összetettebb méregtelenítésig sokféleképpen megtehetjük, így azt gondolom, hogy teljesen összekapcsolódtak a különböző értékes előadások! Köszönjük!

Hellinger Magdolna: Szakmailag és emberileg is nívós nap volt!
Ütős szakmai előadásokat hallhattunk vasárnap a Starton. Az Ezüst HV, Gruicsné Sümegi Éva elismerése is nagyon tetszett. Szakmailag és emberileg is nívós napban volt részünk! Az újak csak kapkodták a fejüket hová is kerültek…

Kovács Irén: Üzleti lehetőség, kiváló termékpalettán!
A tiszta víz fontossága mindenkit meggyőzött. Nagyon sok fontos információval gazdagodtunk, amit a hétköznapjainkba is egyszerűen be tudunk illeszteni. Pl. reggel 2 pohár tisztított, langyos víz beindítja az emésztést, este 1 pohár tisztított víz megvédhet az infarktustól és az alvás alatti agyvérzéstől. (Reggel ittam is 4 dl tisztított vizet…) A doktornő előadása rávilágított, hogy milyen fontos egészségünk megtartása. Ne csak akkor törődjünk vele, amikor megbetegszünk! Arról is meg vagyok győződve, hogy a „BIOCOM EGY KIVÁLÓ TERMÉKPALETÁN NYUGVÓ ÜZLETI LEHETŐSÉG!”

Varsányi Alexandra: Biztonságot adó Biocom
Nagyon jó egyensúlyban volt az üzleti és a szakmai előadások aránya. Simon László prezentációját már többször hallottam, de mindig más megvilágításból mutatja be, miért is kiemelkedően fontos, hogy tiszta vizet igyunk. Dr. Kodori Judittól rengeteg hasznos, gyakorlatias tanácsot kaptunk, melyeket könnyen be tudunk építeni a hétköznapokba. Különösen jó volt látni, ahogy Szabó Sigfrid elérzékenyül egy-egy különleges javulás hallatán. Végezetül, Vass Oszkár után, szabadon: „Mit is ad a Biocom? Biztonságot!”

 

 

WP_20170205_15_53_12_Pro

Tömött széksorok a februári Starton a budapesti Aquincumban, a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágon

Tömött széksorok a februári Starton a budapesti Aquincumban, a Ferenczy-, Kónya- és Vass-ágon

Simon László előadását sokan dicsérték tartalma miatt - érthetően

Simon László előadását sokan dicsérték tartalma miatt – érthetően

Szabó Sigfrid most is a zéró toleranciára hívta fel a figyelmet a Reg-Enor kúra étrendje kapcsán

Szabó Sigfrid most is a zéró toleranciára hívta fel a figyelmet a Reg-Enor kúra étrendje kapcsán

Dr. Kodori Judit előadása gyakorlatias, használható tudást adott a hallgatóságnak

Dr. Kodori Judit előadása gyakorlatias, használható tudást adott a hallgatóságnak

A Komporday-ágon ezúttal Csordás Anikó Ezüst HV fejlődött a legdinamikusabban

A Komporday-ágon ezúttal Csordás Anikó Ezüst HV fejlődött a legdinamikusabban

A beszámoló készítőjének, Pintér Istvánnak Vass Oszkár ágvezető gratulál a feleségével, Pintér Pámer Krisztával (és csapatukkal!) az elmúlt hónapban közösen elért teljesítményéhez

A beszámoló készítőjének, Pintér Istvánnak Vass Oszkár ágvezető gratulál a feleségével, Pintér Pámer Krisztával (és csapatukkal!) az elmúlt hónapban közösen elért teljesítményéhez

Garay Jenőné kitűzős HV lett - büszke lehet rá szponzora, Eberhardt Hajni

Garay Jenőné kitűzős HV lett – büszke lehet rá szponzora, Eberhardt Hajni

Pintér István Ezüst Hálózatvezetőjének, Gruicsné Sümegi Évának gratulál

Pintér István Ezüst Hálózatvezetőjének, Gruicsné Sümegi Évának gratulál

Egy ezüst-mosoly, aranyozott kitűzővel...

Egy ezüst-mosoly, aranyozott kitűzővel…

Szűcs Andrea, aki 6-os lett januárban, szponzorával, Simonics Éva Ezüst Hálózatvezetővel. (Vass Oszkár ágvezető moderálásával.)

Szűcs Andrea, aki 6-os lett januárban, szponzorával, Simonics Éva Ezüst Hálózatvezetővel. (Vass Oszkár ágvezető moderálásával.)

 Csoportkép a Pálfi-Kis csapatról

Csoportkép a Pálfi-Kis csapatról

Az ágvezető Vass-házaspár, Oszi és Zsuzsi (a két szélen) Simonics Évával és Szűcs Andreával

Az ágvezető Vass-házaspár, Oszi és Zsuzsi (a két szélen) Simonics Évával és Szűcs Andreával

Vass-házaspár a felvidéki csapat egy részével

Vass-házaspár a felvidéki csapat egy részével

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket olvastad már?