Kezdőoldal Ágak Nagy Katalin nyugdíj előtt hálózatvezető lett a Czentlaki-ágon, most már a jogdíjra törekszik

Nagy Katalin nyugdíj előtt hálózatvezető lett a Czentlaki-ágon, most már a jogdíjra törekszik

Az elismerés e szép pillanata is megmutatja, mekkora szponzori háttér segíti a Biocom üzletépítőket

Nagy Katalin 2020 márciusában kereste meg Krokker Sándort egészségügyi gondjai miatt. A Reg-Enort már szintén általa ismerte, első körben a súlyvesztés reményében fogyasztotta. Ekkor viszont már az egészsége volt a tét. Maga a cikk ténye sejteti, hogy ennél is többet nyert a Biocom felé fordulással, amit a következőkben oszt meg velünk a nyugdíj előtt álló HV.

Egy igazi, vezetői csapat tagjaként: Demeter Attila és Demeterné Buzás Katalin fogja közre Krokker Sándor (a képen hátul) két HV-ját, Nagy Katalint és Jakab Istvánnét

A pénzszűke motiválta az üzleti indulást
Hamar érezte a javulást és mellé párosult a remélt súlyvesztés is. Igyekeztem a megbeszélteket betartani. Azért, hogy az egészségem hatékonyabban javuljon, több terméket is kellett volna fogyasztanom, de ezt anyagi helyzetem akkor nem engedte. Többször szóba került az üzlet, megismertette velem a pénzkereset módját, így lett az én nagyra becsült szponzorom Krokker Sándor. Akire mindig számíthatok, segítőkész, és önzetlen.

Az ágvezetők is örülnek a sikernek: Czentlaki Zoltán és Beatrix mellett Nagy Katalin és Krokker Sándor

Ösztönző rendezvény és versenykiírás
Volt korábban MLM-es tapasztalatom, de nem értem el olyan sikert, ami marasztalt volna. A 2021-es évzáró viszont fantasztikus volt a Czentlaki-ágon, és ott elhatároztam, hogy egy év múlva HV leszek! Ágvezetőink, Czentlaki Zoltán és Beatrix versenyt hirdetett, amelynek díja egy erdélyi utazás volt. Ez nagyon motivált engem, ezzel régi álmom válhatott valóra. Ennek elérésében új munkatársam, Rohoczi-Hökkön Hajnalka segített.

A felsőbb vezető Demeter házaspár is gratulált a szponzor mellett Katalinnak

Fogyasztom, szervezem
Gyakorlatilag a teljes Biocom palettát fogyasztom, így szívből tudom ajánlani a kúrázóimnak. Bár munkamódszereimet tekintve a személyes megkeresést helyezem előtérbe, de az online munka is részét képezi. Az élő rendezvények varázsa miatt szervezek egészség estet és háziinfókat is.

A kulcsember, aki segített: Rohoczi-Hökkön Hajnalka

A tudatos célkitűzés segített
Fontos tanulási folyamat számomra a célok kitűzése és a tervezés, mint tudjuk, ezek hiányában csak céltalanul sodródnánk. Határozott célkitűzésemnek köszönhetően értem el a hálózatvezetői címet. Következő célom az Ezüst Hálózatvezető szint elérése. Ehhez már kulcsemberekkel dolgozom, akikkel együtt építjük a közös jövőt.

Az ágvezető házaspárral az erdélyi, munkával elnyert álomúton

Jó ide tartozni
A Biocom egyrészt anyagi biztonságot ad. Emellett egy fantasztikus csapat, a Czentlaki-ág tagja vagyok, ahol Zoli és Bea szívvel-lélekkel, türelemmel, példamutatóan tanít bennünket, mindig szem előtt tartva, hogy kinek mire van szüksége. A vezetőképzők hangulatát a csapatszellem, a segítőkészség, a szeretet, a pozitív hozzáállás határozza meg – jó ide tartozni.

Megalapozza a nyugdíjas éveket
Jelenleg még dolgozom, már csak egy évem van a nyugdíjba vonulásig, szeretném itt megalapozni a nyugdíjas éveket. Szabadidőmben napi 2-3 órát foglalkozom a vállalkozásommal.

Már az arany kitűzőt is megkapta


Fantasztikus képzések
A Czentlaki-ágnak fantasztikus képzései vannak, ahol én mindig feltöltődöm, ezért sem hagynék ki egyetlen lehetőséget sem, hisz az ilyen alkalmakkor sok pozitív, fejlődni vágyó ember találkozik össze. Jó lehetőség arra is, hogy a felső vezetői vonallal is találkozzunk, Krokker Sándor szponzorom mellett és a Demeter házaspárral is.

Mindig van nálam termék
A kezdeti nehézségek ellenére a család is pozitívan áll mellém, segítik a munkám és a fejlődésemet. A munkahelyen a munkatársaknak is szívesen ajánlom a Biocom termékeket, és osztom meg tapasztalataim. Mindig van nálam termék, pl.: Mirtill krém, amivel látványos, gyors eredményt lehet elérni, így felkeltve az érdeklődésüket a termék iránt.

Bátorság!
És ami még fontos számomra az alábbi idézetben találtam meg: „A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: az számít csak, hogy legyen bátorság a folytatáshoz.” (Winston Churchill)

Büszke a kitűzőre Katalin, s már az ezüstre vágyik

Nagy Katalin szívesen vállalja példamutatásként az „ilyen voltam, ilyen lettem” fotót is

Ezeket olvastad már?