Kezdőoldal Ágak Mindkét pálya ugyanoda vezet: orvosként gyógyít, Ezüst Hálózatvezetőként segít dr. Pollák Éva a Czentlaki-ágon

Mindkét pálya ugyanoda vezet: orvosként gyógyít, Ezüst Hálózatvezetőként segít dr. Pollák Éva a Czentlaki-ágon

Nagyrendezvények nagyon kedvelt előadója is dr. Pollák Éva

Dr. Pollák Éva 2017. januárban lett teljes jogú hálózatvezető. Az addigi története elolvasható a korábban róla írott cikkből. Visszaidézésként talán csak annyit, hogy az ajkai főorvos, gyermek gasztroenterológus úgy sikeres hálózatépítő, hogy a szakmájában is szoros időbeosztással dolgozik, nagy hangsúlyt fektetve a prevencióra, megelőzésre, a természetes hatóanyagú (köztük is kiemelten a Biocom) készítményeket előtérbe helyezve. Viszont már akkor érezte, hogy a teljes munkaidőben végzett orvosi munkáját csökkentenie kell. Hogyan folytatódik a története? Átadjuk a szót a szakértelemmel, terméktapasztalatokkal felvértezett, emellett ragyogó humorral is megáldott, országszerte előadásokat tartó doktornőnek. Pontosabban, Ezüst Hálózatvezetőnek, a Czentlaki-ág Demeter-csapatából.


Itt épp egy mosonmagyaróvári meghívásnak tett eleget, a Csordás-ágon

Felmondtam, így én döntök az időmről
Először félállásban dolgoztam, azonban a munkaidőm érdekes módon nem csökkent, így 2018. április elsején, nem áprilisi tréfaként felmondtam, hogy én mondhassam meg, mikor és mennyit szeretnék dolgozni. Azóta havi 100 óra ügyeletem van, emellett heti egy nap a gyermek-gasztroenterológiai szakrendelést is végzem.

Szegedre is eljutott országos “kalandozásai” során, ágtól függetlenül szívesen ad a tudásából, tapasztalataiból. Itt épp a Molnár-ág vezetőjével, Szélpál Andreával.

Örülök, hogy hívnak
Nekem nagy elismerés, hogy több rendezvényre, Startképzésre, valamint Reg-Enor Estre kaptam meghívást, ahol előadhattam gondolataimat a termékekről, egészségről és a megelőzésről – nemcsak gyerekek szempontjából. Számtalan helyre meghívnak, a webinárok nagy segítségemre vannak, nem kell kimozdulni otthonról, mégis segítséget nyújthatók a termékek használata szempontjából

Igazi öröm, mikor a család adja az üzlet gerincét. Húgával és fiával, két hálózatvezetőjével.

Egy augusztusi meghitt pillanat a Czentlaki-ág csúcsvezetőivel, offline találkozás keretében…

A sümegi képzés egy újabb családtagnak adott inspirációt
A HV szint megtartása folyamatos volt, azonban már 2019 tavaszán felmerült, hogy miért is nem vagyok Ezüst Hálózatvezető? Már volt egy teljes jogú hálózatvezetőm a fiam személyében. A húgom szintén 2016-ban regisztrált. Vásárolt, használta, ismerte a termékeket, szűrt vizet ivott. Az üzlettel akkor nem foglalkozott. 2019 folyamán több alkalommal eljött Starképzésre, Jövőképzőre valamint a sümegi képzésre is. Sümeg ereje nagy, hiszen én, a fiam és most már a húgom is itt kapott inspirációt az üzlet elindítására.

A Czentlaki-ág vezetőivel, még a tavaszi pandémiás helyzet előtt

Ez valóban egy családi(as) üzlet!

Évzárós pillanat 2019-ből


A karantén előrelépést hozott az üzletben
2020 tavasza mindenkinek a karantént jelenti. Én akkor a járványkórházban dolgoztam heti 48 órát, a többi időt itthon olvasással, tanulással, valamint az online megismerésével töltöttem. Ekkor eldöntöttük testvéremmel, hogy dolgozunk azon, hogy ő is hálózatvezető legyen. A karantén hónapjai alatt a tervet sikeresen teljesítettük, így ő hálózatvezető, én pedig ezüst hálózatvezető lettem.

Termékek: szedem, szeretem, ajánlom
A termékeket nagyon szeretem, szívesen ajánlom a rendeléseim a szülőknek. Magam is fogyasztom az egészségem megőrzése céljából Ferenczy László javaslata alapján, akit szakmai szempontból mentoromnak tekintek.

Köszönet a támogatásért, javaslatokért
Köszönettel tartozom Czentlaki Bea és Zoltán áldozatos segítségéért, a Demeter házaspár támogatásáért. Figyelték, segítették munkámat. Javaslatot tettek a következő területeken: „mit, hogyan kell változtatni, mikor, mit érdemes elvégezni és hogyan dolgozzak, mint hálózatvezető”. Én pedig megfogadtam…

A “hugi” itt lett HV. Ő pedig ezüst…

Ezen a képen, ahol már elismert, okleveles Ezüst Hálózatvezetőként mosolyog dr. Pollák Éva (középen), a Czentlaki-ág vezetése (a két szélen) és a Demeter házaspár is látható (balról). No meg, a “hugi”, jobbról…

Ezeket olvastad már?