Kezdőoldal Ágak Mesterfodrászból hálózatvezető – Bohus János sikerei a Czentlaki-ágon

Mesterfodrászból hálózatvezető – Bohus János sikerei a Czentlaki-ágon

elso-eloadasom

A Biocommal elsősorban sok embernek szeretnénk segíteni, több szabadidőt és az anyagi függetlenséget elérni – így kezdte beszámolóját Bohus János, a Czentlaki-ág nemrégiben minősült hálózatvezetője. A Tóth Zsizsi csapatában még fodrászként is dolgozó HV egy esztendővel ezelőtt édesanyjához csatlakozott, s egy sikeres Reg-Enor kúrából épült ki az üzlete, először szinte számukra is „észrevétlenül”. Ám párjával, Vikivel egyre tudatosabbak, s mernek nagyokat álmodni. Minden okuk megvan a bizakodásra, hiszen szponzor-édesanya szerint János céltudatos, mindig eléri azt, amit akar, nagyra törő, ugyanakkor humánus. Pont neki való a Biocom üzlet! J A továbbiakban az ő sorait közöljük az előző időszakról.

A fogyás volt a motiváció
Januárban csatlakoztam a Biocom hálózathoz, mert le szerettem volna adni pár kilót. 2015 novemberében döntöttem úgy, hogy januárban elkezdem a Reg-Enor kúrát, így becsatlakoztam édesanyámhoz, Bohus Irénkéhez.

Látták rajtam a változást
Mivel 20 éve fodrászként dolgozom, és napi kapcsolatban vagyok a vendégeimmel, így egyből észrevették rajtam a változást. Akarva-akaratlanul elkezdtük építeni a hálózatot a párommal, Vikivel.

Köszönet a sokat hívott szponzoroknak!
Nagyon sokat köszönhetünk Tóth Zsizsinek és párjának, Jámbor Gábornak. Sokszor még este 9-10 órakor is ott voltunk náluk és tanultuk, mert több és több információt szerettünk volna megtudni a hálózatépítésről. Volt olyan, hogy napi hatszor is hívtuk telefonon, és ők mindig minden kérdésünkre válaszoltak.

Sikeres kúra
Januártól májusig csináltunk Vikivel a Reg-Enor kúrát. Ez idő alatt 10 kg-ot fogytam. A kúra, valamint az életmódváltás következtében azt éreztem, hogy javult az emésztésem, és tapasztalatom szerint az allergiás tüneteim és gyengültek.

Kezem alatt a jelöltek
A munkamódszerek közül általában a személyes megbeszéléseket alkalmazzuk. Mivel még aktívan gyakorolom a mesterségemet, a hajvágás alatt mindig kiderül, hogy éppen vele és családjával milyen problémák vannak, és rögtön tudok segítséget nyújtani nekik.

„Szabadnap” az üzletépítésért
Jelenleg heti 4 napot dolgozom a fodrászatban, szeptember óta muszáj volt „kivennem” a szerdákat, mert nem tudtunk eléggé fejlődni a csapattal. Célom, hogy 2017 végére 100%-ban biocomos legyek!

Egyre több HV-t a csapatba!
Jövő évi tervünk a párommal, hogy tavaszra ő is hálózatvezető legyen, és én decemberre Ezüst Hálózatvezető legyek. Bizalommal tölt el, hogy egyre többen érdeklődnek az üzleti rész után. Minden tudásommal azon vagyok, hogy belőlük is jó hálózatvezető legyen!

A Lőrincz-ág májusi találkozóján a színpadon, ahol a felső ágvezető, Lőrincz János gratulált neki

A Lőrincz-ág májusi találkozóján a színpadon, ahol a felső ágvezető, Lőrincz János gratulált neki

 

 

reg-enor-kuram-eredmenye-10-kg

A Reg-Enor kúra eredménye: mínusz 10 kg!

A szeptemberi nagyrendezvény szünetében, Budapesten, ahol átvehette hálózatvezetői oklevelét. Mellette a párja, Viki, akivel együtt dolgoznak a közös sikerért.

A szeptemberi nagyrendezvény szünetében, Budapesten, ahol átvehette hálózatvezetői oklevelét. Mellette a párja, Viki, akivel együtt dolgoznak a közös sikerért.

Nekik is köszönheti a sikert: a párja Viki és a szponzora, Tóth Zsizsi (jobbról)

Nekik is köszönheti a sikert: a párja Viki és a szponzora, Tóth Zsizsi (jobbról)

 

Ezeket olvastad már?